KRIKON Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εγώ από την κάμερα είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Η ανάλυση είναι παραπάνω από ικανοποιητική και είναι αρκετά γρήγορη. Γρήγορη και στο να ανοίξεις την εφαρμογή αλλά και στο να κάνει focus και να βγάλει μια φωτογραφία. Σε σχέση με το LG G3 πολύ γρηγορότερη και με καλύτερο focus. Τώρα για το αν πρέπει να έχεις σταθερό χέρι σχετικό είναι. Μιλάμε για κινητά με κάμερα. Optical stabilization είχε μόνο το Lumia που έχει και την καλύτερη κάμερα από όλα τα τηλέφωνα που είχα. Γενικότερα όμως δεν περνάω το χρόνο μου με ένα τηλέφωνο τραβόντας φωτογραφίες. Πάντα πριν την αγορά τηλεφώνου όλοι ενθουσιάζονται με τα specs μιας κάμερας και μετά βγάζουν 3-4 φωτό την εβδομάδα και αν.. Σε αρκετά φωτεινό περιβάλλον βγάζει μια χαρά φωτογραφίες. Σε low light κανένα τηλέφωνο δεν θα βγάλει ποτέ μια φωτογραφία που θα σου αρέσει αρκετά. Αν σου αρέσει η φωτογραφία σαν αντικείμενο τότε αγοράζεις μια φωτογραφική μηχανή. Αν απλά ανησυχείς για το αν βγάζει καλές φωτογραφίες για την σχετική χρήση που κάνει ένας ερασιτέχνης σαν τον καθένα μας τότε μην ανησυχείς είναι παραπάνω από αρκετό. Επίσης αν δεν έχεις σταθερό χέρι σταμάτα τους καφέδες Επειδη βλεπω κανεις σύγκριση με το g3 ,ειχες το g3 και δεν είχε stabilization?Mαλιστα. Μαλλον δεν εκατσες να ασχοληθείς και πολύ με το κινητό σου ή δεν το είχες.Γιατι το ΙΟS στο G3 ειναι απο τα κυρια χαρακτηριστικα του. 1
AggelosTz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 180ευρώ το είχα πάρει από το e-shop πριν πολλούς μήνες. το κινητό είναι υπέροχο όπως και το 1st gen που έχει φίλος μου και τρέχει ακόμα μια χαρά. 1gb ram είναι μια χαρά υπεραρκετή και στανταρ σε budget phone, βάλτε και 32gb sd και στο marshmellow θα μπορείτε να την κάνετε εσωτερική οπότε σταματήστε την κλάψα δεν σας φτάνουν τα 4.5gb εσωτερική. η κάμερα είναι πάρα πολύ καλή σε συνθήκες καλού φωτισμού. σε χαμηλό φωτισμό και σκοτάδι δώστε λεφτά να πάρετε dslr full frame...για το ίνστα,φβ είναι υπεραρκετή. κατασκευή, αδιαβροχοποίηση τέλεια. διάρκεια μπαταρίας?....OMG δεν τελειώνει ποτέ χιχι 2 μέρες για να αδειάσει και τα δεδομένα-wifi συνέχεια ανοιχτά εκτός από το βράδυ που κοιμάμαι. υπέροχο κινητό, σούπερ ανάλυση, όσοι θέλετε FHD με 140ευρώ πάρτε κινεζιά έλεος. θα πάρει αναβαθμίσεις για 2 χρόνια τουλάχιστον τι άλλο θέλει κάποιος για να το πάρει. στα ίδια λεφτά θα αγόραζα μονο το lumia 640. από αντρόιντ δεν πιστεύω ότι υπάρχει από Ελλάδα ανταγωνιστής. Εξαιρετικό vfm άλλωστε σε όλα τα review αναφέρεται ως το καλύτερο budget ανδροιντ. 1
mtriandros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 βαλε marshmellow και εκει να δεις κλάψα... πανω απο 100 ευρώδε λεει!
Stam80s Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το κινητό όχι απλά λέει αλλά είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να πάρει κανείς σε αυτά τα χρήματα. Προσωπικά το πήρα στα 160 αλλά θα ήμουν διατεθειμένος να δώσω μέχρι και 200. Όποιος το πιάσει και το δουλέψει λίγο θα καταλάβει. Κατασκευή, εμπειρία stock android και αναβαθμίσεις που μόνο σε nexus μπορείς να βρεις...με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια! 1
AggelosTz Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 βαλε marshmellow και εκει να δεις κλάψα... πανω απο 100 ευρώδε λεει! και το moto g 1st gen με lollilop και μια χαρά λέει 2 χρονιά μετά βάζει κάτω κινητά 200 ευρώ. κλάψα βλέπω μόνο από όσους πήραν κινεζιά και ψάχνουν custom rom να τις λειτουργήσουν ή από όσους πήραν samsung με κάτω από 200ευρώ...κινητο κάτω από 100 ευρώ με αυτά τα spec δεν θα σου δώσει κανένας. αν θες μια χαρά wp με 4αρες οθόνες και άθλια κάμερα και μπες σε λίστα αναμονής για τα w10...η Moto έχει αποδείξει ότι κυκλοφορεί vfm οπότε μην λέμε ότι μας κατεβάσει...
mtriandros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 νομιζα οτι ειπες Moto G 3 και marshmellow, το εχεις κανει? η ετσι το λες, γιατι απο οσο ξερω τα δυο τους δεν πανε καθολου καλα μαζι...
zio10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Και να μη βάλει κάποιος marshmallow τι έγινε;
visualizer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το καλύτερο smartphone που μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα..απλά τα πράγματα.
Xander Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Το καλύτερο smartphone που μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα..απλά τα πράγματα. για την Ελλάδα ίσως γιατί αν βάλουμε μέσα επιλογές από Κίνα είναι αρκετά πίσω.
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 για την Ελλάδα ίσως γιατί αν βάλουμε μέσα επιλογές από Κίνα είναι αρκετά πίσω. Αρκετα πισω στα χρηματα αυτα δεν ειναι και για την Ελλαδα μια χαρα κινητο ειναι για αυτα που προσφερει ΠΑΝΤΑ στα χρηματα αυτα. Δεν ειναι τυχαιο που στα λεφτα αυτα ισως η καλυτερη επιλογη ως τωρα ηταν το Lumia 640. Επιπλεον πιστεψε με αλλα δεν θελουν ολοι να μπλεκουν με αγορες απο εξωτερικο.
k_dinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι τυχαιο που στα λεφτα αυτα ισως η καλυτερη επιλογη ως τωρα ηταν το Lumia 640. Εγω σε αυτά τα λεφτά θα διάλεγα το 730 πάντως
mtriandros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Aπο το 1 γιγα ραμ ξερετε ποσα ειναι φρεε? μονο το 2 γιγα αμα βγει σε τοσα λεφτα ισως αξιζει.
kosmasdel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Aπο το 1 γιγα ραμ ξερετε ποσα ειναι φρεε? μονο το 2 γιγα αμα βγει σε τοσα λεφτα ισως αξιζει. Δεν έχει σημασία η free ram στο android. free ram = useless ram. Σημασία έχει η σωστή διαχείριση μνήμης.που λόγω stock android γίνεται. 2
mad-proffessor Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω τον topic starter, αγόρασα και εγω ένα, είμαι αρκετα ικανοποιημένος. Μόλις γίνει και το update σε marsmallow θα είμαι φουλ ευχαριστημένος. Μου αρέσει η προσεγγιση της μοτορόλα, στοκ αντροιντ με λίγες ουσιαστικές εφαρμογές. Πολύ καλό. Ήμουν ανάμεσα σε moto g, moto x play, xiaomi.Επέλεξα το moto g γιατι το πλει δεν έδινε ισάξιο vfm, είχε ελλείψεις σε σενσορες. Το xiaomi δεν είχε σωστη συναρμολόγηση: Το ηχείο στο πίσω μέρος, βαρυ αφου είναι μεταλλικό και δε θα έπαιρνε αντροιντ 6 + ρίσκο αγορας απο Κίνα.
mtriandros Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δεν έχει σημασία η free ram στο android. free ram = useless ram. Σημασία έχει η σωστή διαχείριση μνήμης.που λόγω stock android γίνεται. Δεν έχει σημασία η free ram στο android.????? Android tries to keep apps loaded into RAM for better performance. RAM is fast and on mobile devices, every bit of speed is critical for a good user experience, so keeping apps in RAM is actually a good thing. If you use a lot of different apps, you want to consider a model with more RAM!
Προτεινόμενες αναρτήσεις