Eddy_Gordo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ελεος ρε παιδια, μια χαρα κινηταρα ειναι, εχοντας ηδη το δευτερης γενιας το τριτο ειναι βελτιομενο σε μπαταρια καμερα και λογισμικο, τι αλλο να ζητησω; εσεις με τα 4,54 γκιγκα υπολοιπο δεν σας φτανουν; τι βαζετε μεσα στο κινητο σας ;
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Απο την στιγμη που βλεπω οτι παιρνει Card slot που ειναι το προβλημα???Εμενα πχ το μονο που με ξενερωνει ειναι οτι βγαλανε εκδοση με 2gb που ειναι αρκετα ακριβοτερη https://www.skroutz.gr/s/7801380/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-16GB.html
gr234567 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 200€+μτφ έχει το 16άρι http://www.amazon.de/dp/B0179YRR5U
normal40 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Το meizu δεν είναι ανώτερο. Σε αυτα τα χρήματα θα επέλεγα Motorola οχι meizu.
demolition23 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Το meizu δεν είναι ανώτερο. Σε αυτα τα χρήματα θα επέλεγα Motorola οχι meizu. Το meizu m2 note με 8 πυρινες, 2gb ram και οθονη IGZO Sharp FHD? με τι κριτηρια το λες αυτο? 1
harriswho Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Αναρωτιέμαι αν όσοι έχουν άποψη για αυτό το κινητό αν το έχουν δει έστω και 5 λεπτά σε λειτουργία. Επειδή λοιπόν το έχω θα πω τα εξής. Πριν από αυτό είχα LG G3 σε android και Lumia 930 σε windows. Έχω περάσει και από iphone και από άλλα android όπως το Note 2. Από όλα τα τηλέφωνα και όλα τα λειτουργικά που δοκίμασα το Moto G3 έχει την καλύτερη κατανάλωση μπαταρίας, δεν έχω δει ποτέ κολλήματα και ας έχει 1GB μνήμη, σε σχέση με το LG G3 που είχε τη διπλάσια πάει πιο γρήγορα. Το μέγεθος των 5" είναι σωστό και βολικό, το ηχείο πολύ καλύτερο από τα προαναφερθέντα που είχα, στα υπέρ το ότι είναι αδιάβροχο, και η ανάλυση επίσης είναι πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα γιατί για 5 ίντσες είναι μια χαρά το density και μην ξεχνάτε ότι λόγω της ανάλυσης αυτής έχω 7 ώρες μπαταρία σε σχέση με το LG που δεν είχε ούτε τη μισή διάρκεια. Μην κολλάτε σε specs και δείτε πραγματικά ένα τηλέφωνο σαν σύνολο και όχι σαν χαρακτηριστικά. Οι επιδόσεις που αξιολογεί ο τελικός χρήστης είναι στη χρήση του τηλεφώνου και όχι στα benchmarks. Επίσης από όλα τα τηλέφωνα που είχα αυτό έχει την καλύτερη εργονομία στο χέρι. Κάθεται πολύ σωστά όπως το παλιό καλό iphone 3G πρίν τα ξεφτιλήσουν και αρχίσουν το παιχνίδι με τα λεπτά κινητά. Για τον αποθηκευτικό χώρο επίσης θα προσθέσω ότι με μια microSD λύνεται το θέμα και με πάρα πολύ λίγα λεφτά, όπως επίσης ότι μετά την αναβάθμιση σε marshmallow οι εξωτερικές μνήμες θα λογίζονται ως unified αποθηκευτικός χώρος του τηλεφώνου. On top of it μπορείς να κάνεις και customize το τηλέφωνο αγοράζοντας μια πολύχρωμη πλάτη και να παίξεις σε ότι διχρωμία θες. Όσο για το φορτιστή στη συσκευασία εχώ πήρα 2 moto G3, ένα μαύρο και ένα λευκό. Στο μαύρο είχε φορτιστή και handsfree μέσα και στο λευκό είχε απλά data USB καλώδιο. Ο φορτιστής που έχει μέσα είναι 0.5Α και το κινητό φορτίζει πολύ αργά. Με 3 ευρώ παίρνεις έναν aftermarket στα 2Α και είσαι οκ και με το θέμα φόρτιση. Ξέχασα να αναφέρω ότι εγώ το πήρα 150 το ένα και 165 το άλλο και το θεωρώ ακόμα ανταγωνιστική τιμή. Στα 139 θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια. 7
Elysian Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 απο καμερα λεει τιποτα γιατι διαβασα οτι δεν ειναι καλη και πρεπει να εχεις σταθερο χερι?
harriswho Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εγώ από την κάμερα είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Η ανάλυση είναι παραπάνω από ικανοποιητική και είναι αρκετά γρήγορη. Γρήγορη και στο να ανοίξεις την εφαρμογή αλλά και στο να κάνει focus και να βγάλει μια φωτογραφία. Σε σχέση με το LG G3 πολύ γρηγορότερη και με καλύτερο focus. Τώρα για το αν πρέπει να έχεις σταθερό χέρι σχετικό είναι. Μιλάμε για κινητά με κάμερα. Optical stabilization είχε μόνο το Lumia που έχει και την καλύτερη κάμερα από όλα τα τηλέφωνα που είχα. Γενικότερα όμως δεν περνάω το χρόνο μου με ένα τηλέφωνο τραβόντας φωτογραφίες. Πάντα πριν την αγορά τηλεφώνου όλοι ενθουσιάζονται με τα specs μιας κάμερας και μετά βγάζουν 3-4 φωτό την εβδομάδα και αν.. Σε αρκετά φωτεινό περιβάλλον βγάζει μια χαρά φωτογραφίες. Σε low light κανένα τηλέφωνο δεν θα βγάλει ποτέ μια φωτογραφία που θα σου αρέσει αρκετά. Αν σου αρέσει η φωτογραφία σαν αντικείμενο τότε αγοράζεις μια φωτογραφική μηχανή. Αν απλά ανησυχείς για το αν βγάζει καλές φωτογραφίες για την σχετική χρήση που κάνει ένας ερασιτέχνης σαν τον καθένα μας τότε μην ανησυχείς είναι παραπάνω από αρκετό. Επίσης αν δεν έχεις σταθερό χέρι σταμάτα τους καφέδες 1
Stam80s Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ήμουν ανάμεσα στο P8 lite που το έδινε ένας φίλος εδώ και στο MotoG3. Δεν ξέρω αν έκανα καλά που προτίμησα το μότο αλλά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την συσκευή. Το κυριότερο απ΄όλα είναι ότι φοράει stock android με εγγυημένες αναβαθμίσεις για τουλάχιστον ενάμιση χρόνο από την κυκλοφορία του. Επίσης λόγω του stock το 1GB RAM τα πάει μια χαρά και μην σας φοβίζει. Κάποια μικρά lag θα τα κάνει αν το ζορίσεις αλλά όχι κάτι το ενοχλητικό. Η κατασκευή του είναι αρκετά ανώτερη από το 2nd Gen (που επίσης είχα) και πιο όμορφο με καλύτερο κράτημα στο χέρι. Η κύρια κάμερά του βγάζει εξαιρετικές θα έλεγα φωτο με το φως της ημέρας και απλά ικανοποιητικές το βράδυ χωρίς κάτι το εντυπωσιακό. Τη δουλειά του την κάνει πάντως και σε αυτά τα χρήματα δε νομίζω να βρείτε καλύτερη κάμερα. Και η μπροστινή είναι μια χαρά για σέλφι όποιον τον ενδιαφέρει αυτό (εμένα όχι και τόσο). Ποιότητα ήχου/κλήσης πολύ καλή και σημαντικό για εμένα ότι το ηχείο είναι μπροστά και δεν καλύπτεται όταν το ακουμπάς κάπου κι έτσι ακούς πεντακάθαρα τον ήχο. Δυστυχώς εδώ λείπουν τα στερεοφωνικά ηχεία που είχε το 2nd Gen αλλά και πάλι ακούγεται μια χαρά. Τέλος για όσους τους προβληματίζει ο αποθηκευτικός χώρος βάλτε μια κάρτα UHS-I class10 και θα μπορείτε να μετατρέψετε την εξωτερική μνήμη σε εσωτερική τώρα που θα γίνει η αναβάθμιση σε Marshmallow. Σε αυτή την τιμή μην το σκέφτεστε...χτυπήστε το όσο υπάρχει!! Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2016 από Stam80s 2
Xander Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Να προσθέσω για την κάμερα ότι φοράει τον ίδιο φακό που φόραγε το Nexus 6.
costacurta Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Το είχα παλαιότερα για 139 εξαιρετική επιλογή
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Το meizu από το p8 lite εννοώ Σε οθόνη πρέπει να είναι καλύτερο, στα υπόλοιπα δεν ξέρω.
newtech Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Όταν είχε βγει δεν ειχε πουθενά κοντά στα 100€. Ήταν λίγο κάτω από τα 200€ και στην καλύτερη 170€. Μάλλον μπερδεύεσαι με το Moto E. Eeeer no... ποτέ δεν είχε τόσο. Μια χαρά vfm ήταν το 2nd gen περίπου στα 170-180€ που έπαιζε. Τώρα δεν ξέρω διότι έχω χάσει επαφή του τελευταίους μήνες. Αλλα όπως είπε και φίλος ειναι το LOCKED (βέβαια με 1 λιρα εγινε UNLOCK).
demolition23 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Είχα το Moto G πρωτης γενιάς και ήμουν υπερευχαριστημένος. Ειχα και περίπου εναν μήνα το δευτερης γενιάς. Το τρίτης δεν το έχω δει απο κοντά, αλλα φαντάζομαι οτι θα έχει τα ίδια στάνταρς. Αυτό που αισθανόμουν ήταν οτι κρατούσα ενα κινητο στοιβαρό και καλοφτιαγμένο + η pure Android εμπειρία! Ποτέ όμως δεν θα ξαναπάρω motorola, λόγω σέρβις. Πήρα μέρος στο soak test για 5,1 και η δεύτερη κατα σειρα αναβάθμιση που μου έδωσαν μου κατέστρεψε τη συσκευή. Έκανε reboot ανα διαστήματα και μετα δεν άνοιγε για ώρες. Είπα το πρόβλημα μου στον Mark που ήταν υπεύθυνος και μου είπε να το στείλω στο σερβις στην Ελλάδα και θα τους μιλήσει ο ίδιος για την περίπτωση μου. Μετα απο μαραθώνιο απο email και τηλεφωνήματα (μεταξύ του Mark και του ελληνικού σέρβις) κατέληξαν οτι δεν το δέχονται και δεν με καλύπτει η εγγύηση γιατι είχα μη εγκεκριμένο λειτουργικό!!! Το λειτουργικό ήταν επίσημο απο τα soak tests και στους όρους που δέχτηκα έλεγε ότι αν χαλάσει το κινητό μου απο το τεστ θα μου δώσουν αλλο.Ο Mark δέχτηκε ότι το πρόβλημα δημιουργήθικε απο το τέστ και απο συζητησεις που έκανα με testers ξέρω ακόμη 5 άτομα με ανάλογη εμπειρία δλδ το test κατέστρεψε το κινητό τους και η Motorola σφύριζε αδιάφορη. Ζήτησα να μου το στείλουν πίσω και το έστειλα στο expansys στην Αγγλία απ όπου το είχα αγοράσει μου βγάλαν πιστωτικό και με τα ίδια χρήματα πήρα το Meizu M2 note και ησύχασα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις