Προς το περιεχόμενο

Moto G (3rd gen) €139 @ Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Motorola-Moto-G-3rd-gen

http://www.skroutz.gr/s/7282995/Motorola-Moto-G-3rd-Gen-8GB.html

στα €139 είναι μια πολύ καλή budget επιλογή νομίζω,

με τη γνωστή ποιότητα της σειράς MotoG

και της (συνήθως) απροβλημάτιστης android εμπειρίας που παρέχουν.

Βέβαια λόγω 8gb μνήμης (edit: ~4 διαθέσιμα) και 1gb RAM είναι οριακή επιλογή.

Θα πάρει και Marshmallow (android 6.0)

Επεξ/σία από MakisCE
  • Like 1
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To MOTO G οταν ειχε βγει.. ναι ηταν BUDGET..

Στα 100€ τοτε περιπου σε αυτα τα χρηματα δεν επαιρνες καλυτερο..

Αυτο ειναι σκετη αποτυχία! Ουτε καν την Ανάλυση δεν αλαξαν!

Δημοσ.

Όταν είχε βγει δεν ειχε πουθενά κοντά στα 100€. Ήταν λίγο κάτω από τα 200€ και στην καλύτερη 170€.

Μάλλον μπερδεύεσαι με το Moto E.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ είχα μέχρι και πρόσφατα το moto g πρώτης γενιάς και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα , μπαταρία κρατούσε 1,5 μέρα  μετά από σχεδόν 2 χρόνια και γενικά δεν κολλούσε πουθενά , από τις καλύτερες αγορές που είχα κάνει. Τώρα έχω το 3 την έκδοση με τα 2gβ/16gb που είχα βρει σε προσφορά , και πλην αυτού είναι το ίδιο με το 8άρι. Κάμερες πολύ καλές , πολύ γρήγορο , οθόνη άνετη,αδιάβροχο και καλά ηχεία Νομίζω στα 139 δεν υπάρχει καλύτερη περίπτωση και σίγουρα θα καλύψει κάποιον που θέλει νορμάλ χρήση χωρίς πολλές εφαρμογές. Η υποστήριξη της μοτορόλα είναι εξαιρετική και γενικά το pure android ειναι τεράστιο συν. Επίσης το moto g που αναφέρει ο newtech δεν είχε ποτέ 100 ευρώ(μήπως το μπερδέυεις με το μοτο e? ) 150-180 έπαιζε. 

Δημοσ.

Μάλλον αναφέρετε στη προσφορά του amazon Αγγλίας .... είχε οντως 100€ και κανα 2ευρω το ξεκλείδωμα του κόστιζε 

Δημοσ.

Στα 100€ τοτε περιπου σε αυτα τα χρηματα δεν επαιρνες καλυτερο..

Eeeer no... ποτέ δεν είχε τόσο.

Μια χαρά vfm ήταν το 2nd gen περίπου στα 170-180€ που έπαιζε. Τώρα δεν ξέρω διότι έχω χάσει επαφή του τελευταίους μήνες. 

Δημοσ.

Μάλλον αναφέρετε στη προσφορά του amazon Αγγλίας .... είχε οντως 100€ και κανα 2ευρω το ξεκλείδωμα του κόστιζε 

Ακριβως . Ερχοταν περι τα 125€ συνολο με μεταφορικα κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η αναλυση για τις 5 ιντσες. Παραπανω ειναι υπερβολες. Για εμενα ειναι στα + που δεν αλλαξαν την αναλυση.

• Like 1
Δημοσ.

Τα πιο τούμπανα που θα βγουν δε θα κοστίζουν 139 όπως της προσφοράς με αποτέλεσμα να περιμένεις άλλο ένα χρόνο μέχρι να πέσει η τιμή τους τη στιγμή όμως που θα βγαίνουν τα νέα υπερτούμπανα κ.ο.κ.

• Like 1
Δημοσ.

Έως τα 169 ευρώ ένα είναι το κινητό... P8 lite. Χωρίς προβλήματα, εγγύηση συσκευή.

Στα 140 ειναι μια χαρα το Moto G.Aν ειναι να πας πιο πανω απο Ελλαδα στα 179 εχει προσφορα το eshop το Meizu M2 Note Gr ανωτερο σε ολα απο το P8

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...