Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα περιεργο θεμα τις τελευταιες μερες.

Καταρχην ειμαι με windows 10 32bit και εχω 2 οθονες σε extended desktop mode.

Oποτε μεγαλωνω το παραθυρο ενος προγραμματος τραβωντας απο την ακρη του παραθυρου ωστε να απλωθει και στις 2 οθονες αρχιζει και ακουγεται ενας χαμηλος στατικος θορυβος ο οποιος δυναμωνει οσο μεγαλωνει το παραθυρο του προγραμματος.

Οταν το παραθυρο ειναι μονο στην μια οθονη και συγκεκριμενα καλυπτει τα 2/3 της ο θορυβος φευγει.Απο τα 2/3 και μετα αρχιζει και ακουγεται οσο μεγαλωνει το παραθυρο και πιο εντονα.

Δεν εχω κανει καμια αλλαγη σε hardware ουτε και σε προγραμματα.Τα drivers της καρτας γραφικων ειναι τα τελευταια και επισης τα drivers της καρτας ηχου ειναι μια χαρα καθως οτι drivers και να επιλεξω ο θορυβος παραμενει ακομα και οταν απενεργοποιω εντελως τα drivers.

Ο θορυβος σταματαει εντελως οταν κλεισω το προγραμμα (οποιοδηποτε προγραμμα,το κανει σε ολα).Στο desktop πχ δεν εχω καθολου θορυβο.

H καρτα που εχω ειναι η gforce 8400GS.

Εβαλα προσφατα τα win10,πριν ειχα τα 8 και δεν εκανε τετοιο θορυβο.Τα win10 ειναι ενημερωμενα οσον αφορα τα updates τους.

Καμια ιδεα?

Δημοσ.

τα ιδια εχω παθει και εγω.Εχω μια RME hammerfall 9632 και εχει 3 μερες που το παρατηρησα σε win 10 γνησια τα παντα μεσα στο συστημα.Εμενα κανει θορυβο οταν ανοιγω το spotify πχ και κανω scroll με το μεσαιο κουμπι του mouse

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...