giannisXXX Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 εφόσον έχει επεξεργαστή Intel , ενδέχεται να έχει τίποτα ασυμβατότητες με εφαρμογές π.χ. παιχνίδια από το play store ? Ναι υπάρχει σε ορισμένα προγράμματα ίδια η asus όμως ειπε οτι 90% εφαρμογών λειτουργεί απροβληματιστα
Antretng Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Στις 6 ίντσες μια τέτοια συσκευή με φουλ windows (dual boot με android ακόμα καλύτερα) μπορεί, υπό κάποιες προϋποθέσεις, να αντικαταστήσει 3 συσκευές! Κινητό, τάμπλετ, pc για απλή χρήση με εξωτερική οθόνη, ποντίκι - πληκτρολόγιο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το κάνουν! Εγώ κάτι τέτοιο περιμένω πάντως, είτε από την ms είτε από άλλη εταιρεία. Και το continum της Microsoft? Να μην πουλησουν πρωτα; 1
zio10 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Και το continum της Microsoft? Να μην πουλησουν πρωτα; Με μια τέτοια συσκευή πιστεύω ότι θα πουλούσαν πολύ περισσότερο!
Antretng Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Με μια τέτοια συσκευή πιστεύω ότι θα πουλούσαν πολύ περισσότερο! Ισως... αλλα τωρα το βγαλαν, οποτε μαλλον θα περασει καιρος μεχρι να το προχωρησει η microsoft να το κανουν αυτονομα οι συσκευες. Παντως σε ενα βαθμο το κανουν και ασυρματα. Miracast και πληκτρολογιο/ποντικι με bluetooth. Αλλα οχι για full windows νομιζω, ενω στο android εχεις φυσικα το lag του miracast. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2016 από Antretng 1
piwiherman Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Το μαυρο πραγματικα ομοορφο..Θυμιζει motorola droid
CyanBlue Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Έχω το τηλέφωνο (Zenfone 2 ZE551ML) σε χρήση εδώ και μια εβδομάδα. Εντυπώσεις εν συντομία: Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή (δεν το περίμενα), οθόνη καλύτερη από ότι περίμενα, η μπαταρία μου βγάζει άνετα 3 μέρες με μεσαία χρήση (το κλείνω το βράδυ μετά τις 12). Ξεχνάω πόσες εφαρμογές έχω ανοιχτές, δεν κολλάει, δε σέρνεται με τίποτα... τα 4GB RAM κάνουν δουλειά. Α, και ραδιόφωνο FM που το χρησιμοποιώ πολύ (με RDS). Συνοψίζοντας, δεν ξαναπάω σε Samsung Τι δε μου άρεσε; Η μπαταρία είναι ενσωματωμένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα