Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

256GB αποθηκευτικού χώρου, που μάλιστα είναι και επεκτάσιμος μέσω κάρτας μνήμης microSD..

Ax επιτέλους θα μπορώ να έχω μαζί μου ανα πάσα στιγμή 250-300.000 τραγούδια που δεν θα ακούσω ποτέ μιας και η δουλειά μου δεν είναι στην αλλη άκρη του πλανήτη.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

256GB αποθηκευτικού χώρου, που μάλιστα είναι και επεκτάσιμος μέσω κάρτας μνήμης microSD..

Ax επιτέλους θα μπορώ να έχω μαζί μου ανα πάσα στιγμή 250-300.000 τραγούδια που δεν θα ακούσω ποτέ μιας και η δουλειά μου δεν είναι στην αλλη άκρη του πλανήτη.

Και μένα υπερβολικός μου φαίνεται ο χώρος αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν φορητό εξωτερικό δίσκο!

• Like 1
Δημοσ.

εφόσον έχει επεξεργαστή Intel , ενδέχεται να έχει τίποτα ασυμβατότητες με εφαρμογές π.χ. παιχνίδια από το play store ?

Άλλο Intel, άλλο windows.

Δημοσ.

Άλλο Intel, άλλο windows.

οι ιντελ επεξεργαστες ειναι αρχιτεκτωνικη χ86, καποιες εφαρμογες παρουσιαζουν ασυμβατοτητες...παρ ολα αυτα, θα μπορουσε λογω επεξεργαστη το κινητο να τρεξει και κανονικα windows...πραγμα που θα ηταν πολυ ενδιαφερον, για κανονικη χρηση της συσκευης δηλαδη android, και οποτε θα ηθελες να το εκανες με ενα ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικη, και ενα καλωδιο σλιμπορτ υπολογιστη

• Like 1
Δημοσ.

οι ιντελ επεξεργαστες ειναι αρχιτεκτωνικη χ86, καποιες εφαρμογες παρουσιαζουν ασυμβατοτητες...παρ ολα αυτα, θα μπορουσε λογω επεξεργαστη το κινητο να τρεξει και κανονικα windows...πραγμα που θα ηταν πολυ ενδιαφερον, για κανονικη χρηση της συσκευης δηλαδη android, και οποτε θα ηθελες να το εκανες με ενα ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικη, και ενα καλωδιο σλιμπορτ υπολογιστη

Στις 6 ίντσες μια τέτοια συσκευή με φουλ windows (dual boot με android ακόμα καλύτερα) μπορεί, υπό κάποιες προϋποθέσεις, να αντικαταστήσει 3 συσκευές! Κινητό, τάμπλετ, pc για απλή χρήση με εξωτερική οθόνη, ποντίκι - πληκτρολόγιο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το κάνουν! Εγώ κάτι τέτοιο περιμένω πάντως, είτε από την ms είτε από άλλη εταιρεία.

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι λενε ολοι και για τα αλογα του αυτοκινητου, και για τη δυναμη του υπολογιστη τους, και για ΟΛΑ που θα μπορουσαν να ηταν περισσοτερο.

Αλλα μολις κανεις αναβαθμιση αναρωτιεσαι πως ηταν δυνατον να λειτουργουσες πριν...

Και μολις βαλεις τουρμπο, δεν κατεβαινεις απο τη θεση του οδηγου.

Και στα 256 γιγα ποιος τα ... τα τραγουδια... Βαζεις τις 10 αγαπημενες σου σειρες, σε καλη αναληση κιολας, και τις εχεις ανα πασα στιγμη. Friends, Lost, X-Files, GoT εισαι ηδη στα 100+ γιγα.

Too much is never enough...

• Like 1
Δημοσ.

Στις 6 ίντσες μια τέτοια συσκευή με φουλ windows (dual boot με android ακόμα καλύτερα) μπορεί, υπό κάποιες προϋποθέσεις, να αντικαταστήσει 3 συσκευές! Κινητό, τάμπλετ, pc για απλή χρήση με εξωτερική οθόνη, ποντίκι - πληκτρολόγιο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το κάνουν! Εγώ κάτι τέτοιο περιμένω πάντως, είτε από την ms είτε από άλλη εταιρεία.

Εχουν τρέξει κανονικά windows 10 αλλά λογω μη υπαρξης gpu drivers και όχι μονο, σερνεται.
  • Like 2
Δημοσ.

Εχουν τρέξει κανονικά windows 10 αλλά λογω μη υπαρξης gpu drivers και όχι μονο, σερνεται.

Άρα σε καλό δρόμο είμαστε, αλλά γιατί να μη βγει επίσημα και να ψάχνουμε πατέντες; :)

Δημοσ.

Άρα σε καλό δρόμο είμαστε, αλλά γιατί να μη βγει επίσημα και να ψάχνουμε πατέντες; :)

Γιατί προφανώς θα πρεπει να πληρώσουν licenses και θα πρεπει να προσφερουν πληρης εμπειρια χρησης και όχι ημιμετρα. Η asus και η κάθε asus αν δεν δουλευει αψογα κάτι, δεν το βγαζουν. Και ουτε νομιζω να εχουν την ορεξη να ξοδεψουν εργατοωρες πάνω σε αυτό για διαφορους λογους..

Δημοσ.

Γιατί προφανώς θα πρεπει να πληρώσουν licenses και θα πρεπει να προσφερουν πληρης εμπειρια χρησης και όχι ημιμετρα. Η asus και η κάθε asus αν δεν δουλευει αψογα κάτι, δεν το βγαζουν. Και ουτε νομιζω να εχουν την ορεξη να ξοδεψουν εργατοωρες πάνω σε αυτό για διαφορους λογους..

Θα δείξει, η ms μάλλον θα βγάλει κάτι τέτοιο πάντως.

(Πιστεύω ότι το surface phone κάτι τέτοιο θα είναι, χωρίς android dual boot)

• Like 1
Δημοσ.

τελικώς όσο και να προσπαθώ ποτέ δεν προκειται να αλλάξω γνώμη για το carbon look. σχεδόν deal breaker. ελπίζω να βγάλουν άλλα χρώματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...