geoeva01 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Παιδια μην ψαρωνετε εγω νεα υορκη εχω παει και wifi δεν εβρισκες με καμια δυναμη (και αν εβρισκες σε πεθαναν στις διαφημισεις) οσο περιεργο και αν σας φαινεται στην αθηνα ειναι πολυ καλυτερα τωρα τι θα γινει με τα καινουργια που βαζουν δεν ξερω
geoeva01 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 μετακομιση τωρα που λεει και η Ζουγανελη πως γινεται εν ετη 2016 να ειναι οι τιμες του ιντερνετ στο ταβανι ακομα εδω στην Ελλαδα δεν μπορω να το καταλαβω, που σε αλλες χωρες πληρωνουν 1/4 της τιμης και εχουν 5-6 φορες καλυτερες ταχυτητες. το αρθρο μιλαει για αμερικη εκει οι τιμες ειναι τουλαχιστον τριπλες απο ελλαδα
geoeva01 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 εας ελεγαν εως 17 και οχι 24......παλι κλεψια ειναι εμενα φιλου κλειδωνε 23,700 το ειδα με τα ματια μου ειναι αναλογα την περιοχη και γω 14 μαξ εχω
hliastsek Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Στην... ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, φίλοι μου Σαλονικείς που 'ταν φοιτητές ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ... είχαν από ΤΟΤΕ 40άρια και 60άρια VDSL! Εμείς ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΣΙ "κατορθώσαμε" να έχουμε 30άρια & 100ρια εδώ στο "Ελλαδιστάν"! ...Το "ΚΟΡΥΦΑΙΟ"... αλλά μιλάμε "ΚΟΡΥΦΑΙΟ"... είναι το "σούργελο" που συμβαίνει στα νέα μας γραφεία (AbZorba Games, Νέα Φιλοθέη - ΠΙΣΩ απ' την Εβραική Πρεσβεία!)... ΔΕΝ παρέχεται στην περιοχή... ΚΑΝ VDSL και για να 'χουμε "λιγουλάκι" πιο γρήγορο ίντερνετ από απλή ADSL, πληρώνουμε για... 6 (!!!!) γραμμές!!!!!!!! ΠΙΣΩ... απ' την Εβραική Πρεσβεία (και την Γεννετική Κλινική), επαναλαμβάνω! ...Ό,τι να'ναι! 2
suffocater Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 οχι φιλε δεν παει ετσι δυστυχως...και εγω 16 πιανω...το συμβολαιο τι γραφει....δεν καταλαβαινω γιατι τους καλυπτεις???? Tο συμβολαιο που επικαλείσαι κιολας,λεει ΕΩΣ 24 θα πιάνεις,οχι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Και να το διάβαζα αυτό πριν 9 χρονια,να ελεγα "ενταξει,νεο πραμα το adsl ιντερνετ στην ελλαδα,δεν έχει καταλαβει ο κοσμος τι παιζει". Τωρα τι?
supernino Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Σε λίγο όπως κάποιοι κλέβουν ρεύμα από της κολώνες έτσι θα κλέβουμε ίντερνετ από τα κουτιά.Απευθειας καλώδιο μηδέν απώλειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα