Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

οχι φιλε δεν παει ετσι δυστυχως...και εγω 16 πιανω...το συμβολαιο τι γραφει...εας φτιαξουν τις γραμμες...δεν καταλαβαινω γιατι τους καλυπτεις????

Παντου λενε εως 24. Δεν σου πασαρουν 24.

• Like 3
Δημοσ.

Είναι τελείως off topic το να συζηταμε για τις ταχυτητες του ιτνερνετ στην Ελλαδα, αλλα ας προσθεσω και τη δικη μου ιστορια. Παλια Πεντελη, 24αρα συνδεση, κλειδωνα στο 1.5 Ναι, 1.5. Δεν με απασχολει καθολου αν το συμβολαιο γραφει εως 24. 1.5 με 24 εχει χαοτικη διαφορα. Φετος το γυρισα σε VDSL. Παιρνω μαλιστα γραμμη απο καμπινα που βρισκεται 200μ μακριά μου. Κλειδώνω στα 15 από τα 50.

• Like 3
Δημοσ.

εγώ για 150 μέτρα δεν μπορώ να βάλω vdsl.Αν βγάλω το κουτί του ΟΤΕ και το φέρω κάτω από το σπίτι μου θα έχω? Εμείς στη μπανανία αυτά θα συζητάμε και όχι το δωρεάν wi fi της N.Y.Αλήθεια το δωρεάν παντού internet του Αντωνάκη τι έγινε?

• Like 1
Δημοσ.

ειμαι 10 χρονια πελατης στην forthnet με tripleplay+novasports 24mb internet πληρωνω 40

και προχθες τους ζητησα σαν πελατης τοσα χρονια να μου κανουν ενα καλυτερα πακετο με αντι adsl να βαλουν vdsl και μου ζητησαν 10 ευρω...δλδ 50 ευρω...τους λεω τοσα χρονια πληρωνουμε 24αρα και πιανουμε μεσο ορο 15αρα και σας ζηταω καλυτερη προσφορα και αντι να μου την κανετε δωρο με βαζετε να πληρωσω αλλα 10 ευρω....με λιγα λογια παλι χρεωμενος βγαινω....

Μια χαρά είσαι, εγώ με 24άρα έχω στην πράξη 2-3 Mbps και maximum(από τη γραμμή που έχω μετρήσει)6.

Δημοσ.

Ακριβώς, έως 24, και όταν ρώτησα ποιο είναι το minimum μου είπαν 2!!!!.... Δηλαδή μέχρι δύο δεν μπορώ να πω κουβέντα, αν πέσει πιο κάτω, ιδωμεν....

Δημοσ.

αχ αμερικα!

εισαι ο μπολτον της προοδου και τρεχεις κατοσταρι

και ολοι οι υπολοιποι προσπαθουμε να σε φτασουμε με ερπινγκ!

Δημοσ.

Εμείς στο Ελλαδιστάν έχουμε καλύτερο WI-ΦΑΪ από τα Αμερικανάκια...στα περισσότερα πόστ ο καθένας λέει τον πόνο του με μένα φυσικά.

Δημοσ.

Εγω παλι "άκουγα" για πολύωρες διακοπες ρεύματος σε πάνω από το 50% των πολιτειών τωρα με τον χιονιά.. μηπως θα έπρεπε να λύσουν αυτο πρώτα ?

μην πιστεύεις οτι ακούς...το χιόνι σκεπάζει τα αυτοκίνητα έξω.. και ουτε μια διακοπή στο ρεύμα ουτε κανένα πρόβλημα στο ιντερνετ...περιοχή queens ...

Δημοσ.

οχι φιλε δεν παει ετσι δυστυχως...και εγω 16 πιανω...το συμβολαιο τι γραφει...εας φτιαξουν τις γραμμες...δεν καταλαβαινω γιατι τους καλυπτεις????

Εώς 24Mbps γράφει, δεν λέει πουθενά για ''κλειδωμένα'' 24Mbps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...