UpToDate_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα παιδια. Εχω το εν λογω λαπτοπ. το εκανα αναβαθμιση στα 10.Ο ηχος δεν ακουγεται με τιποτα, πρωτη φοραγενικα εχω λαπτοπ. Στο hd realtek δειχνει οτι ακουγεται ο ηχος... πχ οταν παιζω κομματια στο youtube.. αλλα εγω δεν τον ακουω.. τι φαση?
Kostas93 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 ξαναβάλε τον driver. *στο playback devices υποθετω αναφερει τα speakers, ετσι;
UpToDate_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 To εκανα με τους drivers τιποτα!Ναι στο playback devices εχει Ηχείο/ΑκουστικάRealtek High Definiton audioκαι οι μπαρες του ηχου οταν παιζω καποιο βιντεο για παραδειγμα ανεβοκατεβενουν αλλα εγω δεν ακουω τιποτα. Ουτε στην εναρξη των windows πουθενα!! Με ακουστικά ακούγεται ήχος κανονικά και οταν τα βγαζω συνεχιζει ο ηχος να πηγαινει πανω κατω αλλα δεν ακουω τιποτα απο τα ηχεια
SPANK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασε μια μπακαλίστικη λύση αλλα σε εμενα δούλεψε στο σταθερό με την creative , μπες στην διαχείρηση συσκευών και εκει που ειναι ο ήχος πάτα disable και μετα enable και δές τώρα
Kostas93 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 για να αποκλεισεις το hardware πρόβλημα (δύσκολο αλλά θα μπορουσε) φτιαξε ενα usb με linux,μπες απο εκει κι βαλε κατι να δεις αν ακουγεται. αν ναι,τοτε ειναι σιγουρα software πρόβλημα *πριν την αναβαθμιση επαιζε κανονικα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα