spock Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Παιδιά, sorry, φαντάζομαι έχετε βαρεθεί να βλέπετε τέτοια topics (όπως και όσοι συχνάζουμε στο hardware), αλλά είναι αναπόφευκτο! Λοιπόν, σκέφτομαι να αλλάξω το κινητό μου, ένα Ericsson R520m, από το οποίο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Σκέφτομαι κάτι στο μέγεθος και στο επίπεδο τιμής του Τ610, δηλαδή γύρω στα 300-400 ευρώ. Καλό θα είναι να έχει μεγάλη οθόνη, camera δεν καίγομαι, να είναι σχετικά μικρό και σίγουρα μικρότερο του R520. Λόγω του ότι δεν έχω επαφή με την αγορά κινητών, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο μοντέλο, ή ίσως να περιμένω κανά μήνα για κάποιο καινούριο; Α, τέλος, πρέπει να πω πως από Nokia ότι έχω δει (στον κατάλογο του Πλαισίου) δε μου αρέσει κανένα, σχεδιαστικά... (γούστα είναι αυτά)! Αν όμως νομίζετε πως κάποιο είναι ΠΟΛΥ καλό, το συζητάμε! Ευχαριστώ!
Milkywaygrad Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Φιλαράκο το Νοκια 6600 είναι ότι πρέπει αλλα έχει 540 ευρώ. Απο ericsson το Τ610, δεν έχει άλλο στις απαιτήσεις σου.
lithros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 To Siemens SL55 tora pou epese i timi tou sta 340-360 euro (teliki timi me FPA) einai arketa elkistiki agora, meionektima tou einai i elleipsi kameras kai bluetooth. Apo emfanisi bebaia, baros kai megethos einai idaniko mias kai eipes oti einai arketa simantikoi paragontes stin epilogi sou. An pali thes 64k colors kaliteri analisi othonis ensomatomeni camera, 4x zoom alla oxi bluetooth kai IRDA koitakse to ST55 sta 340 euro.
LupinIII Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 T610!! Einai arketa mikro (gia camera phone),Bluetooth,IRDA,polifoniko,othonh 65000xrwmata,camera,games mophun kai Java(kai applications),2M mnhmh.. Kai ola auta ligotero apo 300euro!! Ps..Osoi gnwstoi mou to exoun einai ikanopoihmenoi kai apo mpataria kai lhpsh shmatos.. (Nai nai pernw pososta apo thn Sonyericsson !!) Epishs polu kalh agora kai to SAGEM my x6
spock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Παιδιά, διαβάζοντας βρήκα τα Sony-Ericsson Z600 και Τ630. Βέβαια, δεν έχω καταλάβει αν κυκλοφορούν ήδη, ή θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Στο site της Ericsson πάντως, τα δείχνει ήδη μαζί με το τρομερό P900! Έχετε καμμία ιδέα του πότε θα κυκλοφορήσουν και πόσο θα κάνουν; Να περιμένω;
KWSN_Men Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα. Το Τ630 είναι ίδιο με το Τ610 αλλά με καλύτερη οθόνη και μικροβελτιώσεις. Το Ζ600 είναι παρόμοιο με το Τ610 και αυτό, αλλά clamshell και όταν έρθει να είναι προφανώς ακριβότερο...
lithros Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 To Z600 exei kykloforisei kai an de me apataei i mnimi mou prepei na kimainetai gyro sta 350 euro ( http://www.vodafone-shop.gr/eshop/el/;jsessionid=EYYC3OYHIBHQ3VPZEZFSFEQ?action=categoryProducts&cid=cat360002&mid=1043 ), oso gia to T630 den exei anakinothei kati gia teliki imerominia pou tha bgei alla sigoura den prokeitai na erthei stin ellada prin to telos tou etous mallon gia genari-flebari to blepo, ypothetika kai afto tha exei idia timi me to Z600 pano kato afou afta ta dio kinita sto mono pou oysiastika diaferoun einai sto sxima tous. Oson afora to P900 os gnisios antikatastatis tou P800 MALLON tha einai stin idia timi me afto otan protokikloforise diladi 600euro. Den ksero an exei kikloforisei omos akoma, mallon omos oxi.
spock Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Ρε παιδιά, είναι σίγουρο πως το T630 δε θα έρθει πριν τα Χριστούγεννα; Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω μέχρι τότε, αλλά Φλεβάρης πάει πολύ. Καθώς και το P900, άμα είναι 600 ευρώ, κάτι μπορεί να γίνει για την περίπτωσή του. Αρκεί όμως να είναι στην αγορά μέχρι τα Χριστούγεννα! Ξέρει κανείς τίποτε;
chris333 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 λοιπόν σήμερα παρέλαβα το Ζ600 από vodafone. στοίχισε 2 ανανεώσεις συσκευών σε εταιρικό πακέτο + 90€. δηλαδή 90+90+90=270€ με ΦΠΑ. Πρώτη εντύπωση ΧΑΛΙΑ. οι απατεώνες (voda) δεν τους φτάνουν οι διαφημίσεις στην tv θέλουν να διαφημίζονται και με τις συσκευές... το παρήγγειλα σε ασημί χρώμα και ήρθε σε κόκκινο το μόνο διαθέσιμο που έχουν είναι με κόκκινα καπάκια και το σήμα της voda φάτσα κάρτα. συν 1 σήμα κάτω από την οθόνη. τέλος πάντων μετά το αρχικό σοκ είδα οτι στην συσκευασία έχουν και μπλε σκούρο καπάκια χωρίς το σήμα της βόντα. Δεύτερη εντύπωση ΣΧΕΔΟΝ ΧΑΛΙΑ. δεν λέω ωραίο είναι αλλά πολύ χοντρό βρε παιδί μου... σε πάχος είναι λες και έχεις 2 κινητά. Τρίτη εντύπωση.... θα σας την πω άλλη ωρα γιατί το φορτίζω τώρα...
Nitrous18 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 λοιπόν σήμερα παρέλαβα το Ζ600 από vodafone. στοίχισε 2 ανανεώσεις συσκευών σε εταιρικό πακέτο + 90€. δηλαδή 90+90+90=270€ με ΦΠΑ. Πρώτη εντύπωση ΧΑΛΙΑ. οι απατεώνες (voda) δεν τους φτάνουν οι διαφημίσεις στην tv θέλουν να διαφημίζονται και με τις συσκευές... το παρήγγειλα σε ασημί χρώμα και ήρθε σε κόκκινο το μόνο διαθέσιμο που έχουν είναι με κόκκινα καπάκια και το σήμα της voda φάτσα κάρτα. συν 1 σήμα κάτω από την οθόνη. τέλος πάντων μετά το αρχικό σοκ είδα οτι στην συσκευασία έχουν και μπλε σκούρο καπάκια χωρίς το σήμα της βόντα. Δεύτερη εντύπωση ΣΧΕΔΟΝ ΧΑΛΙΑ. δεν λέω ωραίο είναι αλλά πολύ χοντρό βρε παιδί μου... σε πάχος είναι λες και έχεις 2 κινητά. Τρίτη εντύπωση.... θα σας την πω άλλη ωρα γιατί το φορτίζω τώρα... file einai poli kalo kinito kai mou exei parei ta miala tha pao na to paro ALLA Molis Bgei SKETO xoris VODA live
Nitrous18 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 ena poli kalo site gia na deite apopsis gia nea kinita http://www.myphone.gr sto forum
FatMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2003 chris333 αν σου ειναι ευκολο μας λες τι δεν σου αρεσε και τι προβληματα συναντησες. ενδιαφερομαι γι'αυτο και εχω διαβασει αρκετα καλες κριτικες απο ξενα site αλλα η αποψη καποιου που το εχει, εχει αλλη βαρυτητα. οι φωτο λενε τιποτα? γιατι διαβασα οτι εχει ccd αισθητηρα και οχι cmos. εχεις δοκιμασει καμια συνδεση με pc? infrared-bluetooth? ααα και δεν υπαρχει αυτη την στιγμη αναβαθμιση για το z600 [firmware] αλλα σε λιγο θα κυκλοφορησει και αυτο.
chris333 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 λοιπόν φίλε fatman... σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος για τα 270 που έδωσα... 1. Και στα μυνήματα και στα ονόματα δεν έχει τελικό (ς) στα ελληνικά μόνο με ενεργοποίηση Τ9 (μου τη σπάει το Τ9) 2. Το έκανα πλήρη φόρτιση χτες το βράδυ και τώρα η μπαταρεία είναι αρκετά κάτω από τη μέση που σημαίνει οτι αύριο δεν βγάζει όλη τη μέρα. χωρίς να έχω μιλήσει και πάρα πολύ. 3. έχει πολυφωνικούς ήχους αλλά μόνο για τα πανηγύρια... αν θες κάτι διακριτικό είναι μόνο ενας ήχος της sony ericsson αλλά δεν ακούγεται δυνατά. 4. όσον αφορά την κάμερα... δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει από κινητό αλλά πιστεύω οτι η ποιότητα είναι άθλια... 5. το service μου λέει πως δεν γίνεται να βγάλουμε το μενού vodafone live.... 6. το μέγεθος είναι too much... σύνδεση ακόμα δεν έκανα... θα αγοράσω bluetooth adaptor για το pc και θα σου πω... δεν ξέρω τι να σου πω φίλε μου... εγώ έχω απογοητευτεί γενικά με τα κινητά γιατί το target group των εταιρειών μου φαίνεται οτι είναι τα παιδάκια... βάλε χρώματα βάλε μπαρμπαδάκια να κινούνται βάλε ήχους και έτοιμο το κινητό...
KWSN_Men Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 λοιπόν φίλε fatman...σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος για τα 270 που έδωσα... 1. Και στα μυνήματα και στα ονόματα δεν έχει τελικό (ς) στα ελληνικά μόνο με ενεργοποίηση Τ9 (μου τη σπάει το Τ9) 2. Το έκανα πλήρη φόρτιση χτες το βράδυ και τώρα η μπαταρεία είναι αρκετά κάτω από τη μέση που σημαίνει οτι αύριο δεν βγάζει όλη τη μέρα. χωρίς να έχω μιλήσει και πάρα πολύ. 3. έχει πολυφωνικούς ήχους αλλά μόνο για τα πανηγύρια... αν θες κάτι διακριτικό είναι μόνο ενας ήχος της sony ericsson αλλά δεν ακούγεται δυνατά. 4. όσον αφορά την κάμερα... δεν είχα ξαναχρησιμοποιήσει από κινητό αλλά πιστεύω οτι η ποιότητα είναι άθλια... 5. το service μου λέει πως δεν γίνεται να βγάλουμε το μενού vodafone live.... 6. το μέγεθος είναι too much... σύνδεση ακόμα δεν έκανα... θα αγοράσω bluetooth adaptor για το pc και θα σου πω... δεν ξέρω τι να σου πω φίλε μου... εγώ έχω απογοητευτεί γενικά με τα κινητά γιατί το target group των εταιρειών μου φαίνεται οτι είναι τα παιδάκια... βάλε χρώματα βάλε μπαρμπαδάκια να κινούνται βάλε ήχους και έτοιμο το κινητό... Τα περισσότερα είναι προβλήματα που αντιμετωπίζει και το Τ610. 1. Γεγονός. Αλλά αν χρησιμοποιείς κεφαλαία, και 160 χαρακτήρες γράφεις στα μηνύματα, και δεν χρειάζεσαι το 'ς'. 2. Αναμενόμενο για κινητό με TFT οθόνη. Δεν γνωρίζω κινητό που να κρατάει πολύ παραπάνω. 3. Γι' αυτό υπάρχει το bluetooth, για να ανταλάξεις με φίλους αλλά και για να βάλεις από το PC σου. Και με παραπάνω από 4 κανάλια τα ringtones :wink: . 4. Δεν έχει και από τις πιο καλές, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κινητό που βασικά να μην έχει άθλια φωτογραφική. 5. Αυτό είναι δικιά σου επιλογή από την στιγμή που πήρες Vodafone Live τηλέφωνο. 6. Δεν μπορώ να σου απαντήσω μια και δεν το έχω δει από κοντά, αλλά αν σου φαίνεται μεγάλο θα έπρεπε να είχες διαλέξει το Τ610.
Maniac Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 paidia ego eimai agglia gia spoudes ayth tyh stigmh kai den 3ero apo times kiniton sthn mama patrida alla apo syskeyes 3ero na sas po polla. koryfaies gia mena einai: Nokia 6600 api8ano thlefiono kai sxetika mikro + exei a3iopistia nokia. Sharp Gx 20 den 3ero an hr8e ellada akoma alla edo xalaei kosmo para poli kalh analysh o8onhs kai poli kales foto. kai telos Samsung E 700 molis bghke edo pano kai einai korhfh to thlefono etsi apla. tora ola ayta ta kainouria den mporoun na exoun megalh diarkeia mpatarias logo tou oti ta exoun fortosei me cameres kai alla kaloudia pou kaine para poli kai deyteron giati den mporoume na stamathsoume na paizoume.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.