Nikos.thd Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Καλημέρα παιδιά. Εχω office 2003 και δεν θα το αλλάξω ούτε τα επόμενα 42 χρόνια. Ερώτηση. Θέλω να αλλάξω μόνο το outlook σε 2013. Υπάρχει μόνο του; Και αν ναι μπορώ να το εγκαταστήσω ή θα βρει το office 2003 και θα μου πει δεν γίνεται; Όποιος ξέρει ας βοηθήσει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Νομιζω με προσαρμοσμενη εγκατασταση απο το cd του 2013 μπορεις να επιλεγξεις μονο το outlook.
micos000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και γιατί δε μεταφέρεσαι σε έναν ανεξάρτητο client σαν τον thunderbird;
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Και γιατί δε μεταφέρεσαι σε έναν ανεξάρτητο client σαν τον thunderbird; Για να επιμενει σε εκδοση 2003 και να θελει Outlook αλλα νεοτερο ισως εχει καποιο λογο όπως εγω στο εταιρικο email που είναι σε Echange Server και δεν νομιζω να δουλευει με άλλο εκτος το Outlook και Web mail .
micos000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρά δουλεύει ο tb και με εταιρικά email. Εγώ το έχω στο γραφείο για email από εσωτερικό mail server και web mail. 1
Nikos.thd Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε micos000 αν μου βρεις λύση με τον tb, γιατί στο κυρίως σώμα του μηνύματος εμφανίζονται άλλα με arial άλλα me times new roman ακόμα και διαφορετικά μεγέθη μέσα στο ίδιο κείμενο τότε θα τρέξω κατ΄ευθείαν. Εννοώ ότι στο κείμενο που βλέπω όλα είναι σωστά, αλλά το πως εμφανίζονται σε όλα τα άλλα mails, πχ google, outlook, κλπ. Πράγμα που δεν γίνεται με το outllok που ψάχνω να εγκαταστήσω.
micos000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Η λύση με το outlook είναι να εγκαταστήσεις προσαρμοσμένα το office 2013 και να επιλέξεις μόνο το outlook. Αυτό που λες για τα διαφορετικά fonts δεν το κατάλαβα. Μπορείς να ανεβάσεις μερικά screenshots; EDIT: Αν το email είναι απλό κείμενο θα πρέπει να εμφανίζεται σε courier, ενώ αν είναι html συνήθως εμφανίζεται με τη γραμματοσειρά που είναι ορισμένη στον κώδικα του html. Αν δε θέλεις μορφοποιήσεις μπορείς να πας από το μενού Προβολή->Κυρίως κείμενο μηνύματος ως (πάτα ALT για να εμφανιστούν τα μενού) και επέλεξε Απλό HTML όπου δεν θα εμφανίζονται εικόνες κτλ αλλά η γραμματοσειρά θα παραμένει όπως έχει οριστεί στο μήνυμα ή Απλό κείμενο όπου όλα θα εμφανίζονται με απλή courier.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα