Προς το περιεχόμενο

outlook 2013

Nikos.thd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Εχω office 2003 και δεν θα το αλλάξω ούτε τα επόμενα 42 χρόνια.

Ερώτηση.

Θέλω να αλλάξω μόνο το outlook σε 2013.

Υπάρχει μόνο του;

Και αν ναι μπορώ να το εγκαταστήσω ή θα βρει το office 2003 και θα μου πει δεν γίνεται;

Όποιος ξέρει ας βοηθήσει.

Δημοσ.

Και γιατί δε μεταφέρεσαι σε έναν ανεξάρτητο client σαν τον thunderbird;

Για να επιμενει σε εκδοση 2003 και να θελει Outlook αλλα νεοτερο ισως εχει καποιο λογο όπως εγω στο εταιρικο email που είναι σε Echange  Server και δεν νομιζω να δουλευει με άλλο εκτος το Outlook και Web mail .

Δημοσ.

Φίλε micos000 αν μου βρεις λύση με τον tb, γιατί στο κυρίως σώμα του μηνύματος εμφανίζονται άλλα με arial άλλα me times new roman ακόμα και διαφορετικά μεγέθη μέσα στο ίδιο κείμενο τότε θα τρέξω κατ΄ευθείαν.

Εννοώ ότι στο κείμενο που βλέπω όλα είναι σωστά, αλλά το πως εμφανίζονται σε όλα τα άλλα mails, πχ  google, outlook, κλπ.

Πράγμα που δεν γίνεται με το outllok που ψάχνω να εγκαταστήσω.

Δημοσ.

Η λύση με το outlook είναι να εγκαταστήσεις προσαρμοσμένα το office 2013 και να επιλέξεις μόνο το outlook.

Αυτό που λες για τα διαφορετικά fonts δεν το κατάλαβα. Μπορείς να ανεβάσεις μερικά screenshots;

EDIT:

Αν το email είναι απλό κείμενο θα πρέπει να εμφανίζεται σε courier, ενώ αν είναι html συνήθως εμφανίζεται με τη γραμματοσειρά που είναι ορισμένη στον κώδικα του html.

Αν δε θέλεις μορφοποιήσεις μπορείς να πας από το μενού Προβολή->Κυρίως κείμενο μηνύματος ως (πάτα ALT για να εμφανιστούν τα μενού) και επέλεξε Απλό HTML όπου δεν θα εμφανίζονται εικόνες κτλ αλλά η γραμματοσειρά θα παραμένει όπως έχει οριστεί στο μήνυμα ή Απλό κείμενο όπου όλα θα εμφανίζονται με απλή courier.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...