Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κάποιο λόγο δεν με αφήνει να κάνω επεξεργασία στο πρώτο ποστ του νήματος. Θα ήθελα αν γίνεται από κάποιον mod να αλλαχτεί ο τίτλος από "Κωτσόβολο" σε "MediaMarkt".

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Οποιαδηποτε τετοια αλλαγη μπορει να γινεται με προσθηκη στο #1 ποστ, αλλα οχι αλλαζοντας απο τον τιτλο στοιχεια που χαλανε το "ιστορικο" του καθε τοπικ γιατι μετα η κουβεντα ενω θα μιλαει για το "χ" μαγαζι θα ειναι σαν να ηταν για το "Υ" οποτε θα χανεται η "μπαλα": Πχ καποιο ποστ  "παιδια πηγα και δεν την ειχαν". 

Δεν μπορεις να το αλλαξεις επειδη περασε μια βδομαδα και μετα απο αυτην κλειδωνει η δυνατοτητα απο τις ρυθμισεις του ινσομνια.

Παντως βλεπω οτι ειναι ξανα διαθεσιμη (πηραν νεο στοκ προφανως, αφου η τιμη υπηρχε ολες αυτες τις μερες, αλλα ειχε μεινει μονο σε 1-2 καταστηματα) στην ιδια τιμη και στον Κωτσοβολο. Και απο καταστημα και παραδοση.

Δημοσ.

την παρελαβα χθες και μπορω να πω πως η τηλεοραση ειναι απιστευτα καλη τοσο σε γωνια θεασης οσο και σε χρωματα. το μονο κακο με το player δεν διαβαζει καποιους υποτιτλους και πρεπει να τους κανεις unicode 8. δεν γνωριζω με το fw update αν διορθωνεται. κατα τα αλλα η τηλεοραση ειναι κτηνος και με αυτες τις ιντσες σε 4k νομιζω ειναι value for money.

Επειδη την ειχα και εγω στις 55'' μπορω να πω οτι ειναι οτι χειροτερο εχω δει σε τηλεοραση!!!Κινηση αθλια 50hz αλλωστε (τα γραμματα που παιρνανε σε διαφημισεις-ειδησεις απλα δε μπορεις να τα διαβασεις).Σε τηλεοπτικο...κλαφτα!

Εγω που εχω οτετβ ακομα και τα fhd πιξελιαζαν.Στο ps4 ολα καλα.Στο 4κ μια χαρα αρκει να ειναι το βιντεο αργο.Και το χαιροτερο απο ολα πολυ clouding(και ο λογως που την εστειλα απο κει που ηρθε).

Γι'αυτο καλο θα ειναι να μην υπαρχει παραπληροφορηση αν δεν υπαρχει εμπειρια απο καποια αλλη καλη τηλεοραση ωστε να υπαρχει σωστο μετρο συγκρισης φιλε darksoho33.

Οποιος τη θελει για πινακιδα σε καφετερια ειναι πολυ καλη  :X  :X

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...