tsatsar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα ζήτησα refund τα 5$ από τον elecode. Βαρέθηκα να ψάχνω το lite που παίζει να το πληρώσω με paypal . θα πάρω το m3 αν χρειαστεί με 21mp camera. Pm αν ενδιαφέρεται να σου πω για paypal. Έτσι πλήρωσαν εγώ, όλα ΟΚ..
giodoul Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Pm αν ενδιαφέρεται να σου πω για paypal. Έτσι πλήρωσαν εγώ, όλα ΟΚ.. Φιλε μου στείλε μου το τρόπο σε μήνυμα αν είναι εύκολο.Ευχαριστω.
drdedus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 και εμένα με ενδιαφέρει αλλά δεν μπορώ να φανταστώ γιατί πμ..
21century Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Καλό γενικά κινέζικο κινητό με μικρά πλαίσια αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με την εγγύηση...
wiowia Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Τι θες δλδ να γίνεται με την εγγύηση?? Ότι γίνεται και με τα εν Ελλάδι μαγαζιά.. Όλοι κάνουν τα κορόιδα...
trunksan Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 H Elephone είναι το αίσχος των Κινέζων.... Μακριά για την ώρα....Τα online forums είναι γεμάτα από χρήστες με προβλήματα με το κινητό τους. Τα ποσοστά βλαβών είναι εξωπραγματικά!Καλύτερα να πάτε σε πιο αξιίπιστους Κινέζους και να δώσετε το κάτι παραπάνω: Xiami, Cubot, THL...
Aben1995 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Exw to elephone p8000 pou einai uperoxo kinito gia tin timh tou! kai mou aresei polu! ta mona arnitika sto kinitaki einai otan exei xamili mpataria i apodosi tou xamiloni arketa! otan exei 100% mpataria mexri ta 20% dini epidosis sto full! i mprostini kamera einai polu skotini pou einai polu duskolo na vgaleis mia selfie! i pisini kamera einai ekseretiki kai polu kathari! ontos mporeis na to sugkrinis kai me samsung kai sony kameres! apla i mprostini den mou arese! to eixa pari 150 euro aksizi kathe euro! edit: i mpataria krataei xalara 10 wres xrisis sunexia me facebook k messenger.
victor@ss Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Πλεόν το Lite το βρίσκεις με 150€. Το καλύτερο στην κατηγορία του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα