News Editors insomnia.gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 News Editors Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μετά από αρκετές αναβολές, η κινεζική Elephone ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα τα δύο της κορυφαία smartphones, το Elephone P9000 και P9000 Lite, για τα οποία γνωρίζουμε πλέον όχι μόνο τα πλήρη χαρακτηριστικά αλλά και την τιμή τους. Σε ότι αφορά το σχεδιασμό, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν όμορφο σχεδιασμό, ενώ περιμετρικά έχει γίνει χρήση αλουμινίου. Το P9000 είναι το κορυφαίο εκ των δύο μοντέλων με οθόνη 5.5 ιντσών, Full HD ανάλυση, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για ελάχιστο περιθώριο (bezel), μόλις 1.6 χιλιοστών που δίνει την αίσθηση ότι η οθόνη καλύπτει σχεδόν ολόκληρη την εμπρόσθια επιφάνεια. Η πίσω επιφάνεια είναι αποσπώμενη, με την Elephone να διαθέτει σε σύντομο χρονικό διάστημα διάφορες εναλλακτικές επιφάνειες που θα διαφέρουν όχι μόνο στο σχεδιασμό αλλά και στην ποιότητα υλικού. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το P9000 ενσωματώνει το Helio P10 chipset της MediaTek με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 4GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικού χώρου που μπορούν να επεκταθούν με την εγκατάσταση μιας microSD κάρτας. Ο αισθητήρας των 13MP της κύριας κάμερας είναι κατασκευής Sony ενώ η εμπρόσθια κάμερα έχει ανάλυση 8MP. Σε αντίθεση με άλλα Lite μοντέλα, το P9000 Lite διαθέτει πολλά κοινά στοιχεία με το «μεγαλύτερο» P9000, συμπεριλαμβανομένου και της οθόνης που παραμένει στις 5.5 ίντσες, με Full HD ανάλυση, το ίδιο chipset, 4GB μνήμη και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Διαφορά υπάρχει στον αισθητήρα της κύριας κάμερας που αν και διαθέτει 13MP ανάλυση, δεν είναι κατασκευής Sony. Επιπλέον η εμπρόσθια κάμερα έχει μικρότερη ανάλυση, στα 5MP. Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν NFC, συνδέσεις με 4G δίκτυα, ενσωματώνουν θύρα USB Type-C με γρήγορη φόρτιση για τη μπαταρία των 3.000mAh, ενώ στηρίζονται στην έκδοση 6.0 Marsmallow του Android. Οι τιμές έχουν οριστεί στα €253 για το Elephone P9000 ενώ το κόστος του Elephone P9000 Lite φτάνει τα €206.
MrLifeguard Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Αυτά είναι!Σ'αυτες τις τιμες είναι πολύ αξιόλογες επιλογές!Βέβαια,δν ξερω τι υποστήριξη υπάρχει σε θέμα software,αλλά απ την στιγμή που έρχεται ήδη με 6.0 τότε όλα οκ! Και ποιοτικά έχω την εντύπωση ότι η συγκεκριμένη εταιρία ανεβαίνει...
Skylined Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Το catch είναι ότι για κινέζικα smart μη πρωτοκλασάτων εταιριών καλύτερα είναι να περιμένει κανείς μέχρι να φτιαχτούν τα σοβαρά τουλάχιστον bugs και μέχρι να διαπιστώσει αν υπάρχει community support. Κινέζικο χωρίς community support = όχι και τόσο καλή αγορά Καλό που υποστηρίζουν όλες τις ευρωπαϊκές 4G μπάντες αυτές οι δυο συσκευές της ελεφόουν
Panoslastinellis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Και σε 2 μήνες θα βγεί το elephone p9500 που θα είναι λίγο καλύτερο πραγματικά έχω βαρεθεί να βλέπω τα τηλ της τι σκ@τα προσπαθεί να μοιάσει στη samsung?
Killog Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Θα συμφωνήσω. Κάπως έτσι την είχα "πάθει" κι εγώ πριν 5 χρόνια μ' ένα Huawei κινητό που είχα, τότε, που δεν είχε ακόμα την "ποιότητα" και το support που έχει σήμερα στην Ευρώπη. Πάντως, αν είναι έστω και στοιχειώδους ποιότητας, το value-for-money για το συγκεκριμένο κινητό είναι πραγματικά καλό. 1
georgetsl Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 πάντως από όσους ξέρω που πήραν κινέζικα από site στους περισσότερους έτυχαν πολλά θέματα ,ναι μεν η τιμή δελεαστική αλλα μπλέξει με πρόβλημα την εκατσες χάνοντας χρήμα ...ότι φθηνοαγοραζεις ακριβοπληρωνεις στο μέλλον ,υπάρχουν και του τυχεροί που τους βγήκε μια χαρά ,αλλά δε ρισκαρω προσωπικά να πληρώνω με ποσοστό χασουρας εάν μου βγει καλό ή προβληματικό.όσο για support πάσης φυσεως,όπως είπε και ένα μέλος παραπάνω πολύ πίσω οι κινέζοι ,δε νομίζω να αξίζει να ασχοληθει κάποιος για διάφορες του κατοσταρικου και να έχει το κεφάλι του ήσυχο.
alex1_kgr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Θα διαφωνίσω λιγάκι... Η elephone προσπαθεί να γίνει "επώνυμη" κινέζικη. Όταν παρήγγειλε ο πατέρας μου για τη μάνα μου το P8000 διαφωνούσα. Αυτή τη στιγμή έχει πάρει 5 ΟΤΑ updates τη στιγμή που το δικό μου G3 έχει πάρει 2. Όχι δεν ειμαι updateτολάγνος!Απλά βλέπω μια κάποια υποστήριξη που δεν περίμενα...Θα πάρει και android 6. Επίσης όταν έχω δώσει 400 ευρώ για ένα τηλέφωνο που είναι πλαστικό και δεν κρατάει μία μέρα η μπαταρία και η μάνα μου μιλάει όλη μέρα με την αδερφή μου στο skype και της κρατάει 2 μέρες ε ζορίζομαι πως να το κάνουμε... Το κερασάκι στην τούρτα; Όταν εμφανίστηκαν burn marks που ειναι συχνό φαινόμενο στα G2 G3 η LG Hellas δεν μου το κάλυψε με τη δικαιολογία ότι έχει σε άλλο σημείο σημάδια από κακή χρήση! Ναι όντως έχει σημάδια στην άκρη αλλά το πρόβλημα που έχει είναι από κατασκευαστικό λάθος της LG! Εν κατακλείδι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να είναι η επόμενη αγορά μου (P9000). 1
jimmmi Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Με εκείνο το vowney τι έχει γίνει? Γιατί δε κυκλοφορεί εντέλη? 1
jvalas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μιλωντας για κινεζικα, εγω και δυο αλλοι φιλοι μου αγορασαμε πριν 4 μηνες το Xiaomi Redmi 2 και καθε μερα αναβουμε και οι τρεις μας ενα κερι στην Xiaomi. Και μετα απο ενα χρονο θα τα πεταξουμε και τηα παρουμε το νεο μοντελο, και με τα χρηματα που θα διναμε για ενα ευρωπαικο θα εχουμε για τα επομενα τρια χρονια ενα νεο τηλεφωνο καθε χρονο. Πως σας φενεται αυτο ? 1
tsatsar Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Έχει ήδη παραγγελθεί και με ELE Code -50 $ έκπτωση. Έχω ψάξει το θέμα όσο δεν πάει. Επίσημη ενημέρωση θα κάνουν ship τέλη Φεβρουαρίου για όσους έχουν Ele Code, οπότε μέσα-τέλη Μαρτίου θα το έχω και θα σας ενημερώσω. Τα λοιπά accessories (wireless charger κλπ) από Απρίλιο. Υπόψιν ότι στη συσκευασία ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται usb charger, μόνο καλώδιο type-C. Είχανε θέμα με το δίκτυο διανόμης τους, αλλά τώρα το φτιάξανε.
Sell99 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 όσο άφορα την υποστήριξη για μην κράζετε υπάρχει ελληνική αντιπροσωπία μόνο άμα έχετε κάνει αγορά από το site http://members.oebesa.gr/ και ευρωπαϊκή αντιπροσωπία αγγλία ισπανία και γερμανία από οποτεδήποτε σίτε το έχετε αγορά αρκεί να είναι στη εγγύηση με γνήσια ανταλλακτικά και σύμφωνα με το επίσημο σίτε http://www.elephone.hk/readnews/9203.html όποτε σταματήστε να κράζετε οπουδήποτε εταιρία που σκεφτείτε το μέλλον και οι τόσο πολύ το κέρδος
ca6mio Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Νταξ... Καταλάβαμε... Είσαι ο χαμένος Νιγηριανός πρίγκηπας.
drdedus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Σήμερα ζήτησα refund τα 5$ από τον elecode. Βαρέθηκα να ψάχνω το lite που παίζει να το πληρώσω με paypal . θα πάρω το m3 αν χρειαστεί με 21mp camera.
drdedus Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Με εκείνο το vowney τι έχει γίνει? Γιατί δε κυκλοφορεί εντέλη? ακόμα περιμένουμε την έκπτωση απο το p8000. κανουν την πάπια οι ψεύτες... για να μην πω και αλλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα