Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.Γυρισα σπιτι μετα απο ενα μηνα λογω δουλειας.Μαζι μου ειχα ενα λαπτοπ και ενα εξωτερικο σκληρο.

Εβαλα τον σκληρο στο ντεσκτοπ μου τον αναγνωριζει,το sentinel μου λεει οτι ειναι σε τελεια κατασταση αλλα οταν μπαινω στις μοναδες σκληρων δισκων δεν μου εμφανιζει την χωρητικοτιτα του και τον ελευθερο χωρο του.

Οταν παταω για να μπω μεσα μου εμφανιζει το μηνυμα "Δεν ειναι δυνατη η προσβαση,Δεν επιτρεπεται η προσβαση".

Τον εβαλα σε αλλο ντεσκτοπ τα ιδια.Τον βαζω στο λαπτοπ που ειχα μαζι μου και τον ανοιγει κανονικα.Τον βαζω στην τηλεοραση που εχω και ανοιγει κανονικα.

Αλλαξα κουτι στον εξωτερικο και εκανε παλι τα ιδια.

Ολοι οι υπολογιστες εχουν τα 7.

Δημοσ.

Εγώ θα κάνω απλά μια παρατήρηση : έχεις δοκιμάσει άλλα καλώδια ; Το λέω επειδή παίζω μουσική ως dj και κυκλοφορώ με δίσκους πάνω μου.... Έχω αλλάξει αρκετά καλώδια, από το μάζεμα μέσα στην τσάντα τσακίζουν και κόβονται εσωτερικά, χωρίς να φαίνεται εξωτερικά καθόλου... Πάντως, πρώτα-πρώτα, άκου τον Νίκο και πέσε με τα μούτρα στο backup.... Έχω χάσει 2 ΤΒ μουσικής απ' το καθημερινό "θα το κάνω αύριο οπωσδήποτε"........

Δημοσ.

Τον βαζω στο λαπτοπ που ειχα μαζι μου και τον ανοιγει κανονικα.

Βλακείες προστασίας των windows είναι αυτές,πρέπει να μπεις με τον ίδιο λογαριασμό για να σου βγάλει τα αρχεία.  

Δες μπας και το laptop  είχε bitlocker από μόνο του,μπορεί να το έβαλες και εσύ χωρίς να το καταλάβεις τι ακριβώς κάνει.

http://windows.microsoft.com/en-my/windows-8/unlock-bitlocker-protected-drive

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...