lupus_Hegemonia Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Γεια χαρά. Έχω καμιά 500ριά ταινίες ψηφιακές (αρχεία) και άρχισα να σκέφτομαι πώς θα μπορέσω να τις βλέπω στην TV. Αρχικά (αυτό κάνω τώρα) τις πέρασα σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και μεταφέρνω τον δίσκο στην τηλεόραση, τον συνδέω και τις βλέπω. Αλλά δεν είναι λύση αυτή, ενώ ήδη ο δίσκος αρχίζει να "τιγκάρει" μήνα με τον μήνα και θα γεμίσει πλήρως σε λιγάκι... Άρα, σκέφτηκα την λύση NAS. Απλά, δεν ξέρω ΠΩΣ (την διαδικασία, τον τρόπο και τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - που μου είπαν γνωστοί - για το να υποστηρίζει όλα τα αρχεία και υπότιτλους). Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;
lupus_Hegemonia Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Θα μπορούσα να συνδέσω στην τηλεόραση Apple TV και να "βλέπει" τον NAS (δικτυακά) και ΕΤΣΙ να βλέπω τις ταινίες στην τηλεόραση; Ή αντί Αpple TV κάποιο Droid TV stick;
chios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Αυτες τις ταινίες που τις έχεις τώρα αποθηκευμενες;
lupus_Hegemonia Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Σε σκληρό δίσκο προφανώς (εξωτερικό).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα