Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα....Γραφω λοιπον για να σας εξηγησω σημερα μετα απο 2 χρονια κοντα ειχα φτιαξει ενα Η/Υ με την βοηθεια με τα παιδια απο εδω μεσα στο σιτε....σημερα οταν ανοιξα τον υπολογιστη ειδα εντελως τυχαια οτι ΑΠΟ ΤΑ 8GB RAM δουλευε μονο τα 3,19....Αρχιζα να ψαχνω οταν ανοιξα το κουτι μου ειχε λιγη σκονη....το ειχα καθαρισει ξανα πριν απο καιρο...εβγαλα  τις RAM  και τις καθαρισα (ΟΧΙ ΜΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ)Τις τοποθετησα ξανα και δουλεψαν και τα 8GB...ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....Το προβλημα μου ειναι η θερμοκρασιες στο χαλαρο ειναι ψιλο χαμηλες αλλα οταν παιζω καποιο game πανε στα υψη...ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΨΥΚΤΡΑ..ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ MOTHERBOARD ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΥΔΡΟΨΥΞΗ ΕΤΟΙΜΗ ΠΑΝΤΑ???ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΕΝΑ GAME ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ MAC OS X 10.9.0 MAVERICKS ΣΤΟ ΑΛΛΟ PARTITION ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΕΣ RAM ΕΙΝΑΙ 1200ΜΗΖ Η 1600ΜΗΖ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΜΟΝΟ 800ΜΗΖ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ?ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

post-267762-0-15135700-1453879174_thumb.png

post-267762-0-39230900-1453879191_thumb.png

post-267762-0-65051600-1453879208_thumb.png

Δημοσ.

Δοκίμασε να καθαρίσεις το pc από τυχόν σκόνη στο εσωτερικό καθώς και να αλλάξεις πάστα στον επεξεργαστή.

Αν δεις πως υπάρχει ακόμα θέμα τότε άλλαξε και την ψύκτρα του επεξεργαστή.

Δημοσ.

Δοκίμασε να καθαρίσεις το pc από τυχόν σκόνη στο εσωτερικό καθώς και να αλλάξεις πάστα στον επεξεργαστή.

Αν δεις πως υπάρχει ακόμα θέμα τότε άλλαξε και την ψύκτρα του επεξεργαστή.

Το εχω καθαρισει εκτος απο παστα που δεν εχω αλλαξει ακομα...θα ηταν καλυτερα μια υδροψυξη ετοιμη?

Δημοσ.

Αυτό θα στο πει η τσέπη σου και οι θερμοκρασίες που μας είπες ότι ανεβάζει. Δηλαδή στα ψηλά μέχρι πόσο έχεις δει;

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό θα στο πει η τσέπη σου και οι θερμοκρασίες που μας είπες ότι ανεβάζει. Δηλαδή στα ψηλά μέχρι πόσο έχεις δει;

Για πλακα σε ενα stress test που εκανα δες θερμοκρασιες....εγω το σταματησα γιατι η cpu δεν αντεχει πανω απο 80...και εχω βαλει ασφαλεια απο το bios...αλλα το ιδιο και η μητρικη καρτα γτ τοσο πολυ η μητρικη?

post-267762-0-23826600-1453895930_thumb.png

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις μια Source.png Πηγή: 212EVO

Απλά να δεις ότι σίγουρα χωράει στο κουτί σου και θα είσαι σούπερ. Εκτός και αν αργότερα έχεις σκοπό να κάνεις κανά τρελό OC.

Δημοσ.

Αυτή που μου έδειξες με αυτή που σου είπα άντε να έχουν διαφορά από 2-5 βαθμούς και κοστίζει τα διπλά λεφτά. Εκτός και αν μου πεις ότι προτιμάς υδρόψυξη AIO για την ομορφιά και για να γλιτώσεις το χώρο.

Δημοσ.

Αυτή που μου έδειξες με αυτή που σου είπα άντε να έχουν διαφορά από 2-5 βαθμούς και κοστίζει τα διπλά λεφτά. Εκτός και αν μου πεις ότι προτιμάς υδρόψυξη AIO για την ομορφιά και για να γλιτώσεις το χώρο.

ετσι το σκεφτομουν...γτ ειχα διαβασει οτι καποιες ψυκτρες λογο βαρους και υψους καταπονουν την μητρικη με αποτελεσμα να παθει καποια ζημια...αν κανω λαθος να με ενημερωσεις...ευχαριστω...

Δημοσ.

Αν η μητρική είναι δεμένη με όλες της τις βίδες επάνω στο κουτί δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Εγώ παλιά είχα τη coolermaster v8 επάνω στη μητρική μου για κάποια χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Δε θα πάθει τίποτα η μητρική με μια τέτοια ψύκτρα. Δεν είναι απ τις μεγάλες/βαριές που κυκλοφορούν, όχι ότι με αυτές παθαίνουν κάτι. Αυτά που άκουσες είναι σε περίπτωση μετακίνησης. Τότε ναι..πρέπει να την αφαιρέσεις αν θες να πας βόλτα το pc. Μια Evo ή μια Themis θα ρίξει κατά πολύ τις θερμοκρασίες σου (θα αλλάξεις και πάστα φυσικά). Δεν αξίζει να πάρεις closed loop υδρόψυξη, τσάμπα λεφτά.

http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685

http://www.e-shop.gr/arctic-mx-4-thermal-compound-4g-p-PER.641198

Οι μνήμες σου στα 1600Mhz λειτουργούν κανονικά. Είναι 2x800Mhz λόγω DDR=Double Data Rate

Δημοσ.

Αν η μητρική είναι δεμένη με όλες της τις βίδες επάνω στο κουτί δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Εγώ παλιά είχα τη coolermaster v8 επάνω στη μητρική μου για κάποια χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ για την απάντηση κατάλαβα απόλυτα...για την μητρική που οφείλονται οι θερμοκρασίες???επειδη ζεσταίνεται η cpu??

Δε θα πάθει τίποτα η μητρική με μια τέτοια ψύκτρα. Δεν είναι απ τις μεγάλες/βαριές που κυκλοφορούν, όχι ότι με αυτές παθαίνουν κάτι. Αυτά που άκουσες είναι σε περίπτωση μετακίνησης. Τότε ναι..πρέπει να την αφαιρέσεις αν θες να πας βόλτα το pc. Μια Evo ή μια Themis θα ρίξει κατά πολύ τις θερμοκρασίες σου (θα αλλάξεις και πάστα φυσικά). Δεν αξίζει να πάρεις closed loop υδρόψυξη, τσάμπα λεφτά.

http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685

[url=http://www.e-shop.gr/arctic-mx-4-thermal-compound-4g-p-PER.641198]http://www.e-shop.gr/arctic-mx-4-thermal-compound-4g-p-PER.641198[

Οι μνήμες σου στα 1600Mhz λειτουργούν κανονικά. Είναι 2x800Mhz λόγω DDR=Double Data Rate

Ελπίζω να βοηθήσει μια αερόψυξη...σε ευχαριστώ παρά πολυ για την απάντηση σου...

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να πάρεις μια Source.png Πηγή: 212EVO

Απλά να δεις ότι σίγουρα χωράει στο κουτί σου και θα είσαι σούπερ. Εκτός και αν αργότερα έχεις σκοπό να κάνεις κανά τρελό OC.

παντως η 212 δεν χωράει στο κουτί του φίλου για 0.5mm. την είχα πάρει και εγώ στο ίδιο κουτί για να δοκιμάσω και έβρισκε στο πλάι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...