Προς το περιεχόμενο

Gaming Monitor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια oθόνη προτείνετε ?

ΑCER XB240H
AOC G2460PG

ASUS VG248QE

Benq 2430T

Θα ήθελα να δοκιμάσω το gsync αλλά άμα η εικόνα είναι καλύτερη στις άλλες θα τις προτιμούσα .Ακούω απόψεις

Δημοσ.

Ετσι γενικα και αχταρμας περιμενεις να σου απαντησουμε???

Ουτε τι pc εχεις,ποιο ειναι το budget σου,απο που μπορεις να αγορασεις(εντως εκτως Ελλαδας κλπ???

Να μυρισουμε τα νυχια μας δηλαδη?

• Like 2
Δημοσ.

i7 6700k , gtx 960 4gb , 16gb ram

Το budget μπορεί να πάει στα 600 . To stadar που θέλω είναι 144hz αλλά και να είμαι καλυμμένος για gaming για μερικά χρόνια. Παρ'αυτά θα με ενδιέφερε να έχω  gsync διότι είναι το επόμενο βήμα τεχνολογικά.Ξερω ότι ίσως περιορίζομαι ελάχιστα με την 960 αλλά το καλοκαίρι θα πάω pascal . Γνώμες συλλεγω για να κατασταλλάξω σε ποια οθόνη πρέπει να πάω. Είχα κανει και ενα θέμα σχετικα με την Βεnq Xl2420g  .

Δημοσ.

Η καλυτερη λυση σου απο αυτες ειναι η AOC G2460PG, η οποια ειναι καλη δεδομενου των περιορισμων του TN panel της. Το θεμα ειναι οτι αν εισαι διατεθειμενος να δωσεις ηδη τοσο μεγαλο ποσο, καλο ειναι να προτιμησεις μια IPS με G-Sync, η νεα Acer XF271HU κοστιζει γυρω στα 730 απο το ιταλικο αμαζον, ενω η λιγο παλιοτερη xf270hu γυρω στα 680.

Η 960 θα εχει θεμα με τα 1440p, οχι με τα 1080p. Μην εχεις βεβαια την απαιτηση να βγαζεις 144 fps με καλα γραφικα προφανως, αλλα το G-Sync θα κανει τη δουλεια που του αναλογει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...