miltosdim Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα σας, έχω πρόβλημα με το Internet ή με την κάρτα δικτύου μου και θα ήθελα την βοήθεια σας.. Ανα πάσα στιγμή μπορεί να με αποσυνδέσει από τo Internet ενώ τα λαμπάκια του Modem παραμένουν σταθερά ανέμενα .. Το εικονίδιο των Windows για το τοπικό δίκτυο το εμφανίζει με κίτρινο θαυμαστικό και πάμπολλες φόρες και με κόκκινο χ για περίπου 5 με 10 δευτερόλεπτα. Συνδέεται κατευθείαν χωρίς να κάνω κάτι άλλα αυτό έχει καταντήσει σπαστικό. Έχω ΟΤΕ VDSL στα 30MBps με Modem: Speedport W 724V Type Ci . Το Modem το αλλαξα τον Αυγουστο.
navigator0 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δοκιμασε αλλο καλωδιο δικτυου σε αλλη θυρα στο μοντεμ και κυριως δοκιμασε απο αλλο υπολογιστη η κινητο αν σου κανει προβλημα.καρτα δικτυου μυριζει παντως...
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εισαι πολυ μακρια για vdsl, γύρνα σε adsl
LiquidTroll Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 μάλλον noise μυριζει........δεν σηκωνει η γραμμη σου την ταχυτητα και εχεις αποσυνδεσεις...!
navigator0 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Αφου το αρχειο γραφει 5 μερες up και λεει οτι δε σβηνουν τα λαμπακια... 1
miltosdim Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Οτι είναι συνδεδεμένο με wifi δεν έχει την παραμικρή αποσύνδεση.. LiquidTroll και NikosKallithea Η γραμμή εδώ και 2 χρονιά που έχω VDSL ήταν μια χαρά.. Κατεβάζω με 2,7MBps σε torrent, δεν νομίζω να ισχύει αυτό που είπατε.. Θόρυβος στο τηλέφωνο δεν υπαρχή, η γραμμή είναι καθαρή και με απευθείας καλώδιο από το κουτί της ΟΤΕ με το modem μου για να λιγοστεύω την απώλεια ταχύτητας που είχα από τα καλώδια του σπιτιού λόγο παλαιότητας.. Θα δοκιμάσω μια στιγμή να αλλάξω θήρα στο modem και θα αναφέρω τις περαιτέρω παρατηρήσεις. Κάτι που θα ήθελα να μάθω είναι για το SNR και τα downstream/upstream attenuations. Είχα διαβάσει οτι αναφέρουν την καθαρότητα του σήματος της γραμμής αλλά είχα μπερδευτεί και δεν έβγαλα άκρη.. Μπορεί να μου πει κάποιος εξειδικευμένος για αν υπάρχει πρόβλημα να το αναφέρω στον ΟΤΕ?? Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2016 από miltosdim
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα