iordanis77 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Σε καποια folders υπαρχει αυτο το μενου σε καποια αλλα αυτο Πως γινεται να εχω μονο το δευτερο? Το πρωτο μου ειναι αχρηστο και ενοχλητικο.
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Λειτουργικό;;; Να υποθέσω 7άρια; Τα win, μετά τα xp έχουν αλλάξει τον τρόπο προβολής φακέλων και πλέον αναγνωρίζουν τον τύπο από το περιεχόμενο των φακέλων. Η τακτοποίηση που δείχνεις στην 1η εικόνα μάλλον είναι από φάκελο με εικόνες ή μουσική ενώ στη 2η εικόνα είναι από φάκελο με γενικά αρχεία. Αν δεν κάνω λάθος, δεν μπορείς να ορίσεις έναν καθολικό τύπο φακέλου για όλους τους καταλόγους.
iordanis77 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Λειτουργικό;;; Να υποθέσω 7άρια; Τα win, μετά τα xp έχουν αλλάξει τον τρόπο προβολής φακέλων και πλέον αναγνωρίζουν τον τύπο από το περιεχόμενο των φακέλων. Η τακτοποίηση που δείχνεις στην 1η εικόνα μάλλον είναι από φάκελο με εικόνες ή μουσική ενώ στη 2η εικόνα είναι από φάκελο με γενικά αρχεία. Αν δεν κάνω λάθος, δεν μπορείς να ορίσεις έναν καθολικό τύπο φακέλου για όλους τους καταλόγους. 7 ειναι το λειτουργικο αλλα δε νομιζω να εχει σημασια γιατι αυτο το κανει και στα XP. Οχι, ο πρωτος φακελος δεν εχει καθολου μουσικη. Αλλα εχει πολλες εικονες πραγμα ομως που δε σημαινει τιποτα, γιατι στον κλασσικο φακελο "Εικονες" που εχει αποκλειστικα εικονες, δεν βγαινει αυτο το μενου. Ο δευτερος φακελος δειχνει το μενου που βγαινει συνηθως. Οπως και να'χει, εγω δε θελω καθολου να βγαινει το πρωτο μενου, γινεται? Σκεψου να θες να ορισεις 'προβολη κατα ημερομηνια' ωστε να βρεις το πιο προσφατο αρχειο και να σου βγαζει αυτο το αχρηστο μενου... σκετη συμφορα
micos000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να αναπαράγω το μενού που δείχνεις. Στην επιλογή Προβολή-> τι έχει επιλεγμένο; Αν επιλέξεις στο Περισσότερα... τι βγάζει; Κανονικά θα πρέπει να σου βγάλει μια λίστα με τι επιλογές θέλεις να εμφανίζονται για την τακτοποίηση. Αν δημιουργήσεις έναν άλλο φάκελο και μεταφέρεις τα περιεχόμενα αυτού με το μικρό μενού σου αλλάζει κι εκεί την επιλογή;
iordanis77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Tο μενου αυτο δε βγαινει σε ολα τα folders. Προφανως εξαρταται απο το περιεχομενο του folder. O συγκεκριμενος εχει αρχεια torrent, jpg, gif, pdf, xls, zip, doc και exe.Λιστα με τι επιλογες θελω βγαζει βεβαια, το θεμα ειναι να μη χρειαζεται να μπαινω σε αυτη τη διαδικασια. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2016 από iordanis77
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ο δίσκος είναι εξωτερικός; Ρωτάω γιατί είπες ότι στο κάνει και στα 7 και στα xp. Μάλλον κάτι έγινε με τον συγκεκριμένο τύπο φακέλου. Όρισε εσύ τις επιλογές που θέλεις και πήγαινε στις ρυθμίσεις φακέλων και στην καρτέλα Προβολή πάτα Εφαρμογή σε φάκελους.
iordanis77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Oχι βρε φιλε, γιατι να ειναι εξωτερικος? Σε ολους τους χρηστες συμβαινει αυτο που λεω, οχι μονο σε μενα.
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασε να εμφανίσεις τα κρυφά αρχεία και φακέλους καθώς και τα αρχεία συστήματος και δες μήπως στον φάκελο υπάρχει κάποιο κρυφό αρχείο πέρα από το thumbs.db Αν υπάρχει σβήστο.
iordanis77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Κρυφα αρχεια και φακελους τα εχω παντα ορατα. Τα αρχεια του συστηματος δε τα πειραζω ποτε. Αλλα τι σχεση εχουν αυτα με το θεμα?
micos000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Είναι μια σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό. Έχω ένα στικάκι που το χρησιμοποιώ σε έναν αποκωδικοποιητή για να βλέπω ταινίες και κάθε φορά μου δημιουργεί ένα αρχείο ini που κρατάει πληροφορίες σχετικά με το σημείου που σταμάτησα να βλέπω την ταινία για να συνεχίσει μετά από εκείνο το σημείο. Όταν όμως βάζω το στικάκι αυτό σε xp η ταξινόμηση αλλάζει σε ημερομηνία πρόσβασης από την συσκευή και μπερδεύονται οι φάκελοι με τα αρχεία. Η ταξινόμηση αυτή δεν αλλάζει με τίποτα εκτός αν σβήσω το αρχείο αυτό. Λοιπόν, η σκέψη μου είναι μήπως υπάρχει κάποιο κρυφό αρχείο μέσα που μπερδεύει το σύστημα ταξινόμησης. Δοκίμασες να μεταφέρεις τα περιεχόμενα του φάκελου σε άλλον φάκελο;
iordanis77 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ο φακελος που μιλαω ειναι οι "Ληψεις". Μετεφερα τα περιεχομενα σε ενα νεο αδειο φακελο. Εχει πιο πολλες επιλογες στη "ταξινομηση", αλλα εξακολουθει να λειπει το "Ταξινομηση κατα ημερομηνια τροποποιησης".
micos000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αν αλλάξεις την προβολή π.χ. σε λεπτομέρειες στον εν λόγο φάκελο, αλλάζει τίποτα; ΑΝ το βάλεις σε λεπτομέρειες σου εμφανίζει και tabs με όνομα, μέγεθος κτλ στην κορυφή, υπάρχει η στήλη με την ημερομηνία δημιουργίας;
rfc Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Φιλε ο μικος προσπαθει να σε βοηθησει...... μη του την λες κιολας.
iordanis77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Φιλε ο μικος προσπαθει να σε βοηθησει...... μη του την λες κιολας. που ειδες να του τη λεω? Αν αλλάξεις την προβολή π.χ. σε λεπτομέρειες στον εν λόγο φάκελο, αλλάζει τίποτα; ΑΝ το βάλεις σε λεπτομέρειες σου εμφανίζει και tabs με όνομα, μέγεθος κτλ στην κορυφή, υπάρχει η στήλη με την ημερομηνία δημιουργίας; Yπαρχει αλλη επιλογη να δει κανεις το τελευταιο αρχειο που εβαλε σε ενα folder, περα απο την "Ταξινομηση κατα ημερομηνια τροποποιησης"?
micos000 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δε γνωρίζω άλλον τρόπο, εκτός αν χρησιμοποιήσεις άλλον file explorer, π.χ. qbit. Σε Προβολή->λεπτομέρειες δεν βγάζει ημερομηνία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα