Προς το περιεχόμενο

Huawey p8 vs Sony Xperia Z5 Compact

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα λεφτά του το z5c είναι ακριβό. Είναι όμως και μοναδικό στην κατηγορία του. Τώρα ως προς τη αντοχή, θα είναι πιο ανθεκτικό από το p8 αλλά όσο να ναι η αντοχές του είναι για νερό και σκόνη. Αν δεν βάλεις θήκη μια χαρά θα το αποχαιρετησεις σε μια νέα πτώση και εκείνο.

Θα πρέπει να ιεραρχήσεις λίγο τα θέλω σου.

Το p8 προσφέρει εμφάνιση και μια μεγαλύτερη και πολύ καλή οθόνη. Κάμερα έχει καλή και σίγουρα καλύτερη από το 5αρι σου. Επίσης από αυτονομία θα είναι στα ίδια επίπεδα με το nexus.

Το z5 c δίνει μεγαλύτερη αυτονομία αντοχή δε νερό σκόνες και λόγω ανάλυσης θα τρέχει πολύ γρήγορα. Τέλος σίγουρα θα έχει καλύτερη υποστήριξη δε νέες εκδόσεις.

Πρέπει μόνο πόσο τα βρίσκεις γιατί και αυτό παίζει ρόλο και ίσως αλλάξει τις ισορροπίες.

• Like 1
Δημοσ.

με το huawei δεν υπαρχει περιπτωση να την βγαλεις 5 χρονια ζητημα αν θα παρει πανω απο μια αναβαθμιση ακομα :eek: παρε το g4 που εχει αποσπομενη μπαταρια την αλλαζεις εσυ και τελος 3giga ram και ολα αυτα που ζητας ειναι και σε καλη τιμη σε σχεση με το σονυ + και το g4 ειναι πολυ ανθεκτικο στα νερα

• Like 2
Δημοσ.

με το huawei δεν υπαρχει περιπτωση να την βγαλεις 5 χρονια ζητημα αν θα παρει πανω απο μια αναβαθμιση ακομα :eek: παρε το g4 που εχει αποσπομενη μπαταρια την αλλαζεις εσυ και τελος 3giga ram και ολα αυτα που ζητας ειναι και σε καλη τιμη σε σχεση με το σονυ + και το g4 ειναι πολυ ανθεκτικο στα νερα

Έχει κάποια πιστοποίηση από την lg σχετικά με την αντοχή στα νερά; Όχι. Άρα μην λέμε ότι είναι πολύ ανθεκτικό στα νερά.

• Like 1
Δημοσ.

Πες μου ενα λογο που το Huawei p8 που αναφερεται να μην παρει αναβαθμισεις και να παρει το G4 που εχεις κυριολεκτικα τα ιδια specs.

Και επισης μιλας για καλη τιμη.Δες τι χρηματικη διαφορα εχει το p8 απο τα g4 και Z5 compact γιατι μαλλον τα εχεις μπερδεψεις λιγο και γραφεις οτι να ναι https://www.skroutz.gr/s/6870822/Huawei-Ascend-P8-16GB.html?from=catspan

Κανενα κινητο δεν μπορει να σου εφασφαλισει 5 χρονια κυριως απο πλευρας αναβαθμισεων. Να θυμισουμε πχ οτι το τιμιο g2 κινητο του 2013 και την εβγαλε πανω κατω 2 χρονακια με τα specs του.

Δημοσ.

Πες μου ενα λογο που το Huawei p8 που αναφερεται να μην παρει αναβαθμισεις και να παρει το G4 που εχεις κυριολεκτικα τα ιδια specs.

Και επισης μιλας για καλη τιμη.Δες τι χρηματικη διαφορα εχει το p8 απο τα g4 και Z5 compact γιατι μαλλον τα εχεις μπερδεψεις λιγο και γραφεις οτι να ναι https://www.skroutz.gr/s/6870822/Huawei-Ascend-P8-16GB.html?from=catspan

Κανενα κινητο δεν μπορει να σου εφασφαλισει 5 χρονια κυριως απο πλευρας αναβαθμισεων. Να θυμισουμε πχ οτι το τιμιο g2 κινητο του 2013 και την εβγαλε πανω κατω 2 χρονακια με τα specs του.

Ο ένας λόγος είναι ότι ως τώρα η lg υποστηρίζει πολύ περισσότερο τις ναυαρχίδες της από την huawei. To g4 έχει πάρει ήδη την 6 ενώ το Ρ8 αν δεν κάνω λάθος, όχι. Συνεπώς το σχόλιο με τα specs είναι λάθος καθώς οι αναβαθμίσεις σχετίζονται περισσότερο με το αν θέλει ο κατασκευαστής να στηρίξει μια συσκευή παρά με το αν όντως την σηκώνει. 

Τώρα στην τιμή δεν έχει και  άδικο ο ziaba μιας και λέει ότι το g4 έχει καλή τιμή σε σχέση με το sony. Σε σχέση με το sony, όχι με το p8. 

• Like 1
Δημοσ.

χμμ πολύ ενδιαφέρον το Lg  g4 αν και 6 πυρηνο , είναι ποιο γρήγορο απο το z5 απο βιντεο στο youtube και τρομερή κάμερα, γνωριζει κανείς αν μπορώ να χρισημοποιησω τον ασύρματο φορτιστή απο το nexus 5 ?

• Like 1
Δημοσ.

ΜΗΝ βαζετε και το χερι σας στη φωτια οτι θα υποστηριξει το p8 η huawei στο ΑΜΕΣΟ διαστημα (οπου αμεσο διαστημα αναφερομαι μετα το καλοκαιρι που θα ναι ΠΑΛΙΟ πια για αυτη τη εταιρεια - θα ναι 1 ετους για να ακριβολογουμε Μαιος '15) .Θα το εγκαταλειψει ισως ναι ισως οχι αμεσα αλλα θα το κανει μεσα στη χρονια ή αρχες της επομενης.

Ενταξει το 6 θα το παρει το ξερουμε αλλα βγαινει το p9 οποτε ολο το βαρος θα πεσει εκει αφου δεν δινει βαση στα παλιοτερα μοντελα της οπως φαινεται (το εχει ξανακανει και θα το ξανακανει εκτος αν αλλαξει τακτικη) κατι που αργα ή γρηγορα θα το πληρωσει (καποια στιγμη θα πεσουν κ οι πωλησεις της αφου ακολουθει λαθος τακτικη με αναβαθμισεις) καθως αλλοι κατασκευαστες δεν αφηνουν ξεκρεμαστο τοσο κοσμο γρηγορα..

• Like 2
Δημοσ.

Και να μην παει πανω απ το 6 τι εγινε; καλυτερα...για να μην αρχισει να πεφτει η αποδοση της συσκευης...

Η απόδοση πέφτει αν κάνει βλακείες ο κατασκευαστής. Ας το αναβαθμίσει η εταιρεία και αν εσύ δεν θες, μην πατήσεις ποτέ το κουμπί για το update.

Δημοσ.

Δεν ειναι απαραιτητα "βλακεια" του κατασκευαστη, αλλα εσκεμενη πτωση αποδοσης ειδικα σε ios, για να αγοραζει ο κοσμος νεα συσκευη πιο συχνα και οχι καθε 5 χρονια. Αλλα αυτο ακριβως εγω εχω σταματησει πλεον τα major updates σ ολες τις συσκευες.

Δημοσ.

χμμ πολύ ενδιαφέρον το Lg  g4 αν και 6 πυρηνο , είναι ποιο γρήγορο απο το z5 απο βιντεο στο youtube και τρομερή κάμερα, γνωριζει κανείς αν μπορώ να χρισημοποιησω τον ασύρματο φορτιστή απο το nexus 5 ?

ειχα g3 και nexus 5 και τα φορτίζα με τον ιδιον ασυρματο WCD-100 που λειτουργει και με το g4 λογικα ολοι οι wireless  φορτιστες κανουν 

Έχει κάποια πιστοποίηση από την lg σχετικά με την αντοχή στα νερά; Όχι. Άρα μην λέμε ότι είναι πολύ ανθεκτικό στα νερά.

μονο με πιστοποιηση γινετε να ναι ανθεκτικο στα νερα χωρις δεν γινετε???....ειναι γεγονος οτι το g4 οπως και το g3 τα πανε πολυ καλα με την υγρασια

Δεν ειπα πουθενα οτι θα την βγαλει 5 χρονια με τo g4 αλλα σιγουρα πολυ παραπανω απο το p8.... να σημειωσω οτι

κανενα huawei σειρας p δεν πηρε πανω απο 1 αναβαθμιση αντε το p8 θα παρει 2 αν δεν το ξεχασει η huawei, μετα??? ενω  το g4 κατα 99.99% οτι θα παρει android 7 υστερα με custom roms θα παρει και αλλες που δεν υπαρχει περιπτωση με βαση τα σημερινα δεδομενα να γινει κατι τετοιο στο p8 λόγω SoC

• Like 1
Δημοσ.

A) ο κατασκευαστής φταίει. Όταν βγαίνουν συσκευές με κατώτερο hw με πιο νέα έκδοση από την προηγούμενη ναυαρχίδα τότε δεν ευσταθεί το ότι θα επηρεαστεί η απόδοση. Όταν παίρνουν αναβάθμιση συσκευές με κατώτερο hw πάλι δεν ισχύει αυτό. Στην τελική αν θεωρείς ότι θα βγεις χαμένος απλά μην κάνεις το update και άσε τους άλλους να έχουν την νέα έκδοση.

Χώρια ότι είναι πάρα πολλές συσκευές που έχουν μείνει με μια κακή αναβάθμιση και ενώ μάλιστα είχε βγει νεότερη, ίδια όμως έκδοση που ήταν απροβληματιστη. Πόσα κινητά έχουν μείνει με 5.0.1 και ενώ ήδη έχουν βγει 5.0.2, 5.1 και 6....

β) Όσο για τα lg βάλτο στο νερό ziaba και έλα πες μου μετά από μια βδομάδα ότι το τηλέφωνό σου λειτουργεί. Άλλο αντοχή στην υγρασία και άλλο σε νερό.... Και αν γίνει μλκ η εταιρία που σου δίνει πιστοποίηση θα σε καλύψει στα πλαίσια της εγγύησης. Στην lg και στην κάθε lg θα πάρεις απλά τα @@@ τους. Η ειδική επεξεργασία που είχα πρώτα τα Motorola σε καλύπτουν για μέχρι κάποιες σταγόνες. Όχι να μπει όλη η συσκευή σε νερό.

Δημοσ.

A) ο κατασκευαστής φταίει. Όταν βγαίνουν συσκευές με κατώτερο hw με πιο νέα έκδοση από την προηγούμενη ναυαρχίδα τότε δεν ευσταθεί το ότι θα επηρεαστεί η απόδοση. Όταν παίρνουν αναβάθμιση συσκευές με κατώτερο hw πάλι δεν ισχύει αυτό. Στην τελική αν θεωρείς ότι θα βγεις χαμένος απλά μην κάνεις το update και άσε τους άλλους να έχουν την νέα έκδοση.

Χώρια ότι είναι πάρα πολλές συσκευές που έχουν μείνει με μια κακή αναβάθμιση και ενώ μάλιστα είχε βγει νεότερη, ίδια όμως έκδοση που ήταν απροβληματιστη. Πόσα κινητά έχουν μείνει με 5.0.1 και ενώ ήδη έχουν βγει 5.0.2, 5.1 και 6....

β) Όσο για τα lg βάλτο στο νερό ziaba και έλα πες μου μετά από μια βδομάδα ότι το τηλέφωνό σου λειτουργεί. Άλλο αντοχή στην υγρασία και άλλο σε νερό.... Και αν γίνει μλκ η εταιρία που σου δίνει πιστοποίηση θα σε καλύψει στα πλαίσια της εγγύησης. Στην lg και στην κάθε lg θα πάρεις απλά τα @@@ τους. Η ειδική επεξεργασία που είχα πρώτα τα Motorola σε καλύπτουν για μέχρι κάποιες σταγόνες. Όχι να μπει όλη η συσκευή σε νερό.

http://www.youtube.com/watch?v=U1dYSGcVgf4

ρωτα αυτον στο yt αν ακομα λειτουργειB)  και πολλους αλλους που εχουν ανεβασει τετοια βιντεακια με g3-g4

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=U1dYSGcVgf4

ρωτα αυτον στο yt αν ακομα λειτουργειB) και πολλους αλλους που εχουν ανεβασει τετοια βιντεακια με g3-g4

Αστείο... Το θέμα είναι να δουλεύει μετά από μια βδομάδα. Και εγώ ξέρω τύπο που του έπεσε το 5s στην θάλασσα και το τηλέφωνο δούλευε. Προσπαθούσε να το κλείσει και αυτό συνέχιζε και δούλευε και πρόλαβε τουλάχιστον να σώσει κάτι αρχεία που είχε. Μετά στο service άλλαξε μπαταρίες κ.α. Και δεν είναι ότι αν δεν ήταν θαλασσινό νερό δεν θα είχε θέμα.

Άλλωστε υπάρχει και video με 3110 να δουλεύει στο νερό. Και αν κάνεις search θα βρεις ενα σωρό αλλά μοντέλα που κάνουν το ίδιο τεστ.

Συνεπώς αν πιστεύεις ότι όντως είναι αδιάβροχο τραβά ένα δικό σου video με την συσκευή σου στο νερό. Δοκίμασε και με το nexus 5 για να ξέρω και εγώ για το δικό μου ότι έχει τέτοιες δυνατότητες...

Επίσης υπάρχουν και video όπου κόβουν με μαχαίρι πάνω στην οθόνη κινητών και αυτό δεν έχει καμία γρατζουνιά. Να το γυρίσω πίσω το δικό μου που έχει γρατζουνιά;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...