Προς το περιεχόμενο

Huawey p8 vs Sony Xperia Z5 Compact

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόοον ..  Επιδή κατάφερα και έσπασα την οθόνη απο το nexus 5 , είμαι σε αναζήτηση αυτών των δύο μοντέλων τα οποία μου πρότεινε ενας φίλος που δουλευει σε κατάστημα όταν του είπα περίπου τι ψάχνω . Πρώτα όμως να πώ 2 κουβέντες για το τί χρειάζομαι απο το κινητό μου , μιας και χρειάζομαι κάποια συγκεκριμένα πράγματα.

• Ασύρματη φόρτιση βασικό! ( ειδικά αν φορτίζει με τον ασύρματο φορτιστή του nexus θα βολέψει μιας που τον αγόρασα ακριβά να μην πάει χαμένος αν όχι παρακάτω..  
  • καλό ηχείο - μικρόφωνο .
  • Εννοείτε καλή μπαταρία αν και δεν νομίζω να εχουν ασχημη μπαταρία και τα 2 μοντέλα.
  • φωτογραφική μηχανή... χμμμ εδώ να σημειώσω ότι μου χρειάζεται στη δουλειά μου αρκετά γιατί φωτογραφίζω προϊόντα συχνά και θα με βόλευε κάτι φορητό και καλό ώστε να μην κουβαλάω την sony Dslr μου!
  • το Huawey μου αρέσει ποιο πολύ και νομίζω έχει ποιο μεγάλη οθόνη, όμως το sony διαφημίζεται ως hardcore και αδιάβροχο εδώ να σημειώσω ότι εχω ένα κουσούρι, ριχνω πάρα πολλές φορές τα κινητά μουή τα πετάω και δεν τα συμπεριφέρομαι με τον καλύτερο τρόπο.
  • θελω το κινητο μου να μου βγάλει τουλαχιστο μια πενταετία να μπορεί να τρέχει τα πάντα ουσιαστικά
  • να υποστηρίζει 4g.
  • Καλή συνδεσιμότητα B.T. και ΝFC
  • καλό σήμα και πολύ καλό δέκτη gps 

Εσείς ποιο θα ψωνίζατε σύμφωνα με τις ανάγκες που σας παρέθεσα? Μπορείτε να προτείνετε και καποιο άλλο μοντέλο που πιστευετε ότι θα με καλύψει , το ποσό που θέλω να διαθέσω κάπου στα 450 ευρώ.

Δημοσ.

καμιά γνώμη για το lenovo vibe shot?

Αρκετά γρήγορο

Η μπαταρία κραταει 1 μερα

Πολύ καλή φωτογραφική τη μέρα - οι νυχτερινές λήψεις είναι τραγικές

Δεν έχει το φιρνίρισμα των μεγάλων (apple και Samsung)

VFM δεν θα τ έλεγα!

Δημοσ.

παιδιά αμα παω απο το nexus 5 στο compact λογο οθόνης θα φρικάρω για το μεγαλύτερο λέω , έχει τίποτα αλλαγές?

Δημοσ.

Το Ζ5 πιο καινουριο,καλυτερος επεξεργαστης,καλυτερη καμερα,λιγο μεγαλητερη μπαταρια τη αλλο θες!

Μονο η οθονη που ειπες,το ενα ειναι 4.95 και το Ζ5 4.6

Δημοσ.

Λοιπόοον ..  Επιδή κατάφερα και έσπασα την οθόνη απο το nexus 5 , είμαι σε αναζήτηση αυτών των δύο μοντέλων τα οποία μου πρότεινε ενας φίλος που δουλευει σε κατάστημα όταν του είπα περίπου τι ψάχνω . Πρώτα όμως να πώ 2 κουβέντες για το τί χρειάζομαι απο το κινητό μου , μιας και χρειάζομαι κάποια συγκεκριμένα πράγματα.

• Ασύρματη φόρτιση βασικό! ( ειδικά αν φορτίζει με τον ασύρματο φορτιστή του nexus θα βολέψει μιας που τον αγόρασα ακριβά να μην πάει χαμένος αν όχι παρακάτω..  
  • καλό ηχείο - μικρόφωνο .
  • Εννοείτε καλή μπαταρία αν και δεν νομίζω να εχουν ασχημη μπαταρία και τα 2 μοντέλα.
  • φωτογραφική μηχανή... χμμμ εδώ να σημειώσω ότι μου χρειάζεται στη δουλειά μου αρκετά γιατί φωτογραφίζω προϊόντα συχνά και θα με βόλευε κάτι φορητό και καλό ώστε να μην κουβαλάω την sony Dslr μου!
  • το Huawey μου αρέσει ποιο πολύ και νομίζω έχει ποιο μεγάλη οθόνη, όμως το sony διαφημίζεται ως hardcore και αδιάβροχο εδώ να σημειώσω ότι εχω ένα κουσούρι, ριχνω πάρα πολλές φορές τα κινητά μουή τα πετάω και δεν τα συμπεριφέρομαι με τον καλύτερο τρόπο.
  • θελω το κινητο μου να μου βγάλει τουλαχιστο μια πενταετία να μπορεί να τρέχει τα πάντα ουσιαστικά
  • να υποστηρίζει 4g.
  • Καλή συνδεσιμότητα B.T. και ΝFC
  • καλό σήμα και πολύ καλό δέκτη gps 

Εσείς ποιο θα ψωνίζατε σύμφωνα με τις ανάγκες που σας παρέθεσα? Μπορείτε να προτείνετε και καποιο άλλο μοντέλο που πιστευετε ότι θα με καλύψει , το ποσό που θέλω να διαθέσω κάπου στα 450 ευρώ.

Παντως δεν ξερω αν τα 2gb του compact μπορουν να καλυψουν το παραπανω,για να μην πω κανενα Android αλλα τελος παντων....

Για μενα στα χρηματα του Compact η καλυτερη λυση ειναι το OnePlus2 που σιγουρα θα σε καλυψει απο πλευρας specs λογω ram και επεξεργαστη.

Δημοσ.

Παντως δεν ξερω αν τα 2gb του compact μπορουν να καλυψουν το παραπανω,για να μην πω κανενα Android αλλα τελος παντων....

Για μενα στα χρηματα του Compact η καλυτερη λυση ειναι το OnePlus2 που σιγουρα θα σε καλυψει απο πλευρας specs λογω ram και επεξεργαστη.

Το OnePlus2 ειναι ομως "φαρμακι"(509€) για Ελλαδα...
Δημοσ.

Προφανως και το παιρνεις κατευθειαν απο το site της εταιριας :)

Ποσο παει δηλαδη?

Ασε το ειδα 399€!!

Και απο το Vickmall(358€)

Δημοσ.

αλλη μια ψηφος για το 

+1  Z5 compact

το p8 δεν εχει καλη μπαταρια ουτε και τοσο καλη καμερα αναλογικα με τα λεφτα του ειναι καλη συσκευη αλλα σε λιγες μερες θα αποτελει παρελθον. (p9 will be announced)

Ποσο παει δηλαδη?
Ασε το ειδα 399€!!
Και απο το Vickmall(358€)

correct :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

333 βλεπω το ζ5 κομπακτ στο σκρουτζ!!

edit:  τελικα 393,κατι γινεται με τα μαγαζια στο σκρουτζ τελευταια 

Επεξ/σία από ΜΙχαλιεςς
Δημοσ.

Εξαρταται αν θες τοσο μικρη, για τα σημερινα δεδομενα, οθονη. Στα 400ε σχεδον που ζηταει πας σε καλυτερες συσκευες με αρκετα καλυτερα specs(πχ g4 και s6 που ειναι εντος του budget σου). Παρ αυτα ειναι καλη συσκευη και καθεται πολυ ωραια στο χερι και καλη μπαταρια αλλα πολυ ακριβη, οπως ολα τα sony αλλωστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...