paylidis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Χωρίς να ξέρω και πολλά θα έλεγα ότι είναι ακριβούτσικο για 20 χρονών σχεδόν.Παει φαντάρος (το αμάξι) και θελει να βγάλει τα έξοδα της θητείας. Ακριβό άνευ λόγου... Δε θα επρεπε βα κοστίζει πάνω απο 600 άντε 700€ (ελεω Toyota αντοχής)
desertman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Χωρίς να ξέρω και πολλά θα έλεγα ότι είναι ακριβούτσικο για 20 χρονών σχεδόν. Ρωτάω επειδή όλοι μου λένε για αξιοπιστία Toyota, ότι είναι σκυλιά και να μην σκέφτομαι ιταλικά, γαλλικά κτλ. Είναι παλιό όπως λες άλλα σε πολύ καλή κατάσταση. 1
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ρωτάω επειδή όλοι μου λένε για αξιοπιστία Toyota, ότι είναι σκυλιά και να μην σκέφτομαι ιταλικά, γαλλικά κτλ. Είναι παλιό όπως λες άλλα σε πολύ καλή κατάσταση. Γράψε και μέχρι πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις για να πάρεις κι άλλες γνώμες
desertman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Γράψε και μέχρι πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις για να πάρεις κι άλλες γνώμες Μέχρι 2000 μαζί με έξοδα μεταβιβάσης και κάποιο αρχικό service. Όλο και κάτι θα θέλει. Μέχρι 1300 κυβικά. Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα