MrRobot Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Γειας σας θα ηθελα ενα μεταχειρισμενο αμαξι εως 1500Ε για πολλα χιλιομετρα καθημερα.Για την ακριβεια δρομολογια σε διαφορα χωρια και πολεις λογω δουλειας.Δεν θελω να τρεχω στα συνεργια.Θελω ενα αμαξι σκυλι,που να αλλαζω μονο τα λαδια του.Κατα προτιμηση 3-πορτο.Ειδα καποια οπως π.χ Peugeot 106,Citroen Saxo,Xsara,Mitsubishi Colt κ.α Τι προτεινετε?Ευχαριστω προκαταβολικα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Σιγουρα Ιαπωνικο ....Μια χαρα ειναι το colt αλλα και πολλα παλια βεβαια με τοσα λεφτα Nissan και Toyota
MrRobot Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Θελω συγκεκριμενα με καδενα ωστε να μην χρειαστω αλλαγη ιμαντα...για τα 106,saxo τιποτα?εχω ακουσει οτι ειναι σκυλια
dimitrisOP Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Θελω συγκεκριμενα με καδενα ωστε να μην χρειαστω αλλαγη ιμαντα...για τα 106,saxo τιποτα?εχω ακουσει οτι ειναι σκυλια Αυτα...καποιος να σου ερθει κατα πανω....
dimitrisOP Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ναι, ενώ τα υπόλοιπα είναι άψογα! Υπαρχουν καλητερες επιλογες απο αυτα
michalisv Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δες και κάποιο accent μηπως βρεις σ'αυτη τη τιμη κατι καλό.
gia_nnis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Γειας σας θα ηθελα ενα μεταχειρισμενο αμαξι εως 1500Ε για πολλα χιλιομετρα καθημερα.Για την ακριβεια δρομολογια σε διαφορα χωρια και πολεις λογω δουλειας.Δεν θελω να τρεχω στα συνεργια.Θελω ενα αμαξι σκυλι,που να αλλαζω μονο τα λαδια του.Κατα προτιμηση 3-πορτο.Ειδα καποια οπως π.χ Peugeot 106,Citroen Saxo,Xsara,Mitsubishi Colt κ.α Τι προτεινετε?Ευχαριστω προκαταβολικα. micra k11,starlet,corolla 98-2000, Το micra καδενατο με μικροτερη καταναλωση.. Σε αυτα τα χρηματα δυσκολα να μην ζητησει στο αμεσο μελλον.. Απλα θα τα δωσεις με δοσεις.. Να στα εχει ολα αλλαγμενα.. και να το παρεις 1500ε! Για κανενα λογο!!!
Sorath Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ρώτα τους ταξιτζήδες. Αυτοί ξέρουν καλύτερα
kleo1 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 με αυτά που δίνεις ούτε κλεμμένο δε θα βρεις. με πρόλαβε ο gia_nnis παραπάνω. αυτοκίνητο που κοστίζει 1500€ θα αρχίσει να ζητάει. είτε λάστιχα, είτε αμορτισερ, τακάκια και δε ξέρω τι άλλο. δεν είναι δυνατόν να θες να δώσεις 1500 για αμάξι και να είναι όλα στην εντέλεια. αν έψαχνες κανένα παπί κάτι γίνεται 5
βασίλης33 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Με τα χρηματα πουδιαθετεις το πιθανοτερο να ρεις αυτοκινητο με πολλα χιλιομετρα... οτι και αν αποφασισεις εχε στο μυαλο σου τι προβληματα και τι ζημιες μπορει να σου βγαλει ενα τετοιο οχημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Σορρυ αλλά το αμάξι που φαντάζεσαι δεν έχει βγει ακομα σε μεταχειρισμένο 1500€ Ποιό πιθανό να έπιανες το τζόκερ
MrRobot Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Παιδια δεν ζητησα αλλαγμενα τακακια,λαστιχα κτλ αυτα θα αλλαχτουν.Απλως δεν θελω να εχω μηχανολογικα προβληματα.Επισης βρηκα αυτο : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7459601/ επειδη ειναι hyundai και ξερω οτι ειναι σκυλια θα πεταξει προβληματα λετε?
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Παιδια δεν ζητησα αλλαγμενα τακακια,λαστιχα κτλ αυτα θα αλλαχτουν.Απλως δεν θελω να εχω μηχανολογικα προβληματα.Επισης βρηκα αυτο : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/7459601/ επειδη ειναι hyundai και ξερω οτι ειναι σκυλια θα πεταξει προβληματα λετε? Αυτό πρέπει να καίει αρκετά (δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι).
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Αυτό πρέπει να καίει αρκετά (δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι). Μπορει να του βαλει υγραεριο .Αν ειναι σε καλη κατασταση καλο φαινεται .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα