AnastMet Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 σορρυ ρε παιδια που ανοιγω εδω θεμα αλλα δεν βλεπω που αλλου θα μπορουσα. Λοιπον ειχα παραγγείλει απο ebay μερικα πραγματα (καλωδια,ανταπτορες και κατι αλλα) τα περισσοτερα εφτασαν.Μια μερα που ελειπα λοιπον ηρθε ο ταχυδρομος του ανοιξε η ααδερφη μου αλλα λεει μονο αυτοπροσωπος και με τατυτοτητα αυτος που το παρήγγειλε και θα αφησω στο γραμματοκιβωτιο ειδοποιητηριο για να το παραλαβει απο το ταχυδρομειο.Κοιτα γραμματοκιβωτιο 2 φορες πουθρνα ειδοποιητηριο.Ρωταω ταχυδρομιο μου λενε δεν γινεται να σου δωσουμε κατι χωρις να ξερουμε τον αριθμο παραγγελειας.Παρε τον ταχυδρομο λεει τηλεφωνο.Παιρνω τηλ βρισκω τον ιδιο και μου λεει ναι θυμαμαι μου ανοιξε μια κοπελα και αφησα το ειδοποιητηριο κατω.Του λεω δεν υπαρχει το ειδοππιητηριο!Δεν ηξερε ουτε αυτος οποτε εχω μεινει εκει. Εντωμετξυ ειχα δει οτι τα κρατανε για 15 μερες και εχουν μεινει 3 (και κοιταξα μηπως υπηρχε δευτερο ειδοποιητηριο αλλα ματαια)
Thanos233 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εγώ ποτέ δεν τους έδινα το ειδοποιητήριο.. Πήγαινε στο ταχυδρομείο που ήταν το δέμα ας πούμε και έλεγα ότι υπάρχει στο όνομά μου ένα δέμα, το έβρισκαν και με την επίδειξη ταυτότητας ή διπλώματος μου το έδιναν 1
Andreasgarb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Να ενημερώσεις τους Ελτάδες που κοιμούνται ολόρθοι ότι εφόσον υπάρχει δέμα στο όνομα σου, με την ταυτότητα και μόνο μπορείς να πας να το παραλάβεις. 1
chipakos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Το Tracking Number πρέπει να το ξέρεις ή να το ζητήσεις από τον πωλητή του ebay αν δεν το έχει γράψει στο αντικείμενο που αγόρασες.Τις περισσότερες φορές δεν περιμένω να μου δώσει ειδοποιητήριο ο ταχυδρόμος. Με το που βλέπω ότι το πράμα μου βρίσκεται στο ταχυδρομείο γράφω σε ένα χαρτάκι τον αριθμό και πηγαίνω και το παίρνω.Μην κάνετε τη ζωή σας δύσκολη. 1
AnastMet Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 ευχαριστω παιδια και οσο αφορα το tracking number το σκεφτηκα αλλα δεν ηξερα αν θα εχουν τον ιδιο αριθμο καταχωρημενο εκει ευχαριστω!
Thanos233 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 ευχαριστω παιδια και οσο αφορα το tracking number το σκεφτηκα αλλα δεν ηξερα αν θα εχουν τον ιδιο αριθμο καταχωρημενο εκει ευχαριστω! ο ίδιος θα είναι, δεν μπορεί να είναι διαφορετικός. Και στην τελική να πας και να κάνεις φασαρία αν δεν στο δίνουν, τι πραγματα είναι αυτά! Δικό σου είναι και αναγράφεται το όνομα σου πάνω!!! Έλεος! Και στην τελική, σπίτι σου ήρθαν, στην διεύθηνσή σου!! 1
Dinos_12345 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι το ΕΛΤΑ στην Αθήνα έχει βάση το Μεταξουργείο. Με παίρνουν μια μέρα τηλέφωνο. -Ναι γεία σας, έχετε ένα δέμα από μυτιλίνη, είστε εκεί ή θα έρθετε να το πάρετε από το κατάστημα. (Εγώ συνήθως λείπω, εδώ Χαϊδάρι λέω θα είναι, δε γαμιέται.) -Λείπω, αφήστε το στο κατάστημα. (Μου λέει οδό και αριθμό, βάζω το Maps, τρέχα σα τον μαλάκα στο Μεταξουργείο πρωί πρωί.)
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Θα ρωτήσεις που ειναι το κεντρο διανομής της περιοχής σου, θα πας εκει και θα τους πεις να σου εκδώσουν ενα ειδοποιητήριο και με αυτο θα πας στο ταχυδρομείο να παραλάβεις Προφανώς το ειδοποιητήριο το βούτηξαν ή το πέταξαν οι γείτονες σου 1
giannis193 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Για να μην ανοίγω νέο θέμα βρίσκομαι σε παρόμοια φάση αλλά δεν μου έχουν δώσει tracking number. Πώς μπορώ να δω που βρίσκεται το δέμα μου;
Donalhioy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Για να μην ανοίγω νέο θέμα βρίσκομαι σε παρόμοια φάση αλλά δεν μου έχουν δώσει tracking number. Πώς μπορώ να δω που βρίσκεται το δέμα μου; χωρις τον αριθμο απλα δεν μπορεις.. σε καποιες περιπτωσεις ομως αργει να σου στειλουν αριθμο να ξερεις..
Pseudonumo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 <p>Για να μην ανοίγω νέο θέμα βρίσκομαι σε παρόμοια φάση αλλά δεν μου έχουν δώσει tracking number. Πώς μπορώ να δω που βρίσκεται το δέμα μου;</p> Δεν μπορεις!
giannis193 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μίλησα με το μαγαζί και μου είπαν ότι δεν στέλνουν tracking number και αν υπάρξει πρόβλημα να τους ενημερώσω. Αν πάω με την ταυτότητα μου στα ελτα δε θα βγάλω άκρη;
Donalhioy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 ποτε εκανες παραγγελια απο πιο μαγαζι τι τροπο αποστολης εβαλες και πως πληρωσες... καποια πραματα για να ξερουμε γιατι μιλαμε..
AnastMet Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 ευτυχώς τσεκαρα ολα τα αντικειμενα που ειχαν tracking number(απο το email μεσω του ebay) με τον εντοπισμο αντικειμενου του ελτα και βρηκα πιο ειναι οποτε θα παω σημερα.Ευχαριστω για τις απαντησεις
giannis193 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 ποτε εκανες παραγγελια απο πιο μαγαζι τι τροπο αποστολης εβαλες και πως πληρωσες... καποια πραματα για να ξερουμε γιατι μιλαμε.. Έχω παραγγείλει ένα hdd caddy από το hddcaddy.com πριν από 15 μέρες και πλήρωσα με πιστωτική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα