heavyrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αν θες την καλυτερη οθονη και καμερα πας στο J5 αν θες το πιο vfm πας στο p8 lite αν θες καθαρο android πας στο moto. Προσωπικα θα επελεγα το p8 lite και μετα το j5.
aces Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 εγω μετα την τελευταια πολιτικη της huawei με τις υψηλες τιμες της αλλα και με ολοκληρωτική απαξιωση οσων συσκευων ειναι 1.5 ετους για αναβαθμισεις την εχω blacklist αν και ητανε καποτε η αγαπημενη μου εταιρεια...... Ξεχωρα οτι το J5 εχει ΕΜΦΑΝΩΣ καλυτερη κ καθαροτερη οθονη (απο το μικρο p8lite) πρωτα απο ολα κ θα βλεπεις κανεις τις δουλειες σου καλυτερα. Αρα 1η επιλογη το moto g που επεσε στα 140 ευρω κ ειναι σωστη συσκευη κ τιμη & μετα το galaxy j5 για να μπορεις πρωτα απο ολα να βλεπεις καλυτερα......με την οθονη του
heavyrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ποια εταιρια δινει ακομα update σε mid range και κατω συσκευες μετα απο 1μιση χρονο; ομως ace δεν εισαι αμεροληπτος σ αυτα που λες το πες και μονος σου...το p8 lite ειναι η πιο vfm συσκευη σ αυτα τα λεφτα μεταξυ των 3 οτι και να λες εσυ που "μισεις" πλεον τη huawei..
BACK12345 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ποια εταιρια δινει ακομα update σε mid range και κατω συσκευες μετα απο 1μιση χρονο; ομως ace δεν εισαι αμεροληπτος σ αυτα που λες το πες και μονος σου...το p8 lite ειναι η πιο vfm συσκευη σ αυτα τα λεφτα μεταξυ των 3 οτι και να λες εσυ που "μισεις" πλεον τη huawei.. H Motorola
heavyrain Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Προφανως δεν μιλαμε για apple η google (stock droid)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα