Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλησπέρα σας παιδιά συγγνώμη αν είμαι offtopic αλλα δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς..

έχει εδώ και 3-4 μέρες που άρχισα να παίζω το shadow of mordor και έχω θέματα με το παιχνίδι η κάρτα μου είναι της sapphire r9 290. στην επάνω αριστερή γωνια φαίνεται ένα μαύρο παραλληλόγραμμο/τετράγωνα τα οποια ναι μεν δεν υπάρχουν πάντα στο game αλλα εμφανίζονται συχνά όταν κυρίως γυρνάω την κάμερα αριστερά δεξιά κτλ. θέλω να ρωτήσω είναι θέμα τις κάρτας ? μήπως είναι gpu artifacts? υπάρχει λύση? μήπως είναι τα settings (έχω βάλει αυτό configuration)

οποιαδήποτε βοήθεια δεκτη ευχαριστώ εκ των προτερων

p.s έχουνε εγκατασταθεί οι τελευταίοι drivers 

post-307498-0-82221600-1453827355_thumb.jpg

post-307498-0-16356500-1453827772_thumb.png

Δημοσ.

έπαιζα πιο παλιά (όταν πρωτοβγήκε το gta v και farcry) και δεν είχα θέμα και τώρα παίζω μονο shadow of mordor και lol δεν έχω περασμένα αλλα games γιατί έχει κάνα 10ήμερο που έκανα format. να δοκιμάσω και αλλα games? 

p.s στο lol προφανώς και δεν είχα θέμα ποτε.

Δημοσ.

Δές drivers για αρχή.Αν έχεις τους Crimson 16.1,καλό θα ήταν να επιστρέψεις στους πιο σταθερούς Catalyst 15.11.1beta

Η Sapphire είναι reference ή Tri-x;

• Like 1
Δημοσ.
έχω την tri-x έκδοση (αυτή με τα 3 fans κίτρινο χρώμα) 

από drivers έχω όπως είπες τους crimson θα γυρίσω πίσω στο Catalyst και θα ξαναδοκιμάσω απλά επειδή με έβγαλε αυτόματη ενημέρωση το πάτησα 

Δημοσ.

οι ανεμιστήρες ανεβάζουν ταχύτητα γιατί τους ακούω να δουλεύουν σε παραπάνω στροφές οποτε δεν είναι θέμα ανεμιστήρων + ότι η κάρτα δεν ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες όσες ώρες και να παίζω (το έλεγξα και από το πρόγραμμα της κάρτας + από το speccy) 

εγκαθιστώ τώρα τους drivers που πρότεινε ο φίλος και θα ενημερώσω

Δημοσ.

οι ανεμιστήρες ανεβάζουν ταχύτητα γιατί τους ακούω να δουλεύουν σε παραπάνω στροφές οποτε δεν είναι θέμα ανεμιστήρων + ότι η κάρτα δεν ανεβάζει μεγάλες θερμοκρασίες όσες ώρες και να παίζω (το έλεγξα και από το πρόγραμμα της κάρτας + από το speccy) 

εγκαθιστώ τώρα τους drivers που πρότεινε ο φίλος και θα ενημερώσω

ξήλωσες τους προηγούμενους με DDU;

Δημοσ.
το πρόβλημα λύθηκε πηγαίνοντας πίσω στους Catalyst τώρα πια δεν υπάρχει κανένα lag/μαύρα τετραγωνάκια ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια σας.xristaras12 όχι δεν τους πείραξα 

p.s Tenshi αγόρι μου να 'σαι καλά
  • Like 1
Δημοσ.

το πρόβλημα λύθηκε πηγαίνοντας πίσω στους Catalyst τώρα πια δεν υπάρχει κανένα lag/μαύρα τετραγωνάκια ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια σας.xristaras12 όχι δεν τους πείραξα 

ωραια

ριξε καθάρισμα με το DDU να φύγουν ολα τα απομεινάρια των προβληματικών drivers και έπειτα πέρνα αυτον που σου προτάθηκε.

όπως είσαι τώρα κατέβασε το DDU,αφησε το να σε βάλει safe mode,επίλεξε amd και clean and restart και βάλε αυτον που σου προτάθηκε.

Δημοσ.

Αυτοί οι Crimson συνεχίζουν να καίνε καρδιές, βλέπω :P

• Like 2
Δημοσ.

Αυτοί οι Crimson συνεχίζουν να καίνε καρδιές, βλέπω :P

Αρχιζω να συμφωνω μαζι σου για τους Crimson.Προχτες(δεν θυμαμαι αν ημουν με τους 15.12 ή αν ειχα βαλει τους 16.1) μεσα σο Siege στα καλα καθουμενα μαυρη οθονη.Παει τα επαιξε η καρτα λεω.Μετα απο 5 δευτερολεπτα επανηλθε η εικονα.Βεβαια δεν μου ξαναεκανε κατι αλλα θα δειξει.

Δημοσ.

Αρχιζω να συμφωνω μαζι σου για τους Crimson.Προχτες(δεν θυμαμαι αν ημουν με τους 15.12 ή αν ειχα βαλει τους 16.1) μεσα σο Siege στα καλα καθουμενα μαυρη οθονη.Παει τα επαιξε η καρτα λεω.Μετα απο 5 δευτερολεπτα επανηλθε η εικονα.Βεβαια δεν μου ξαναεκανε κατι αλλα θα δειξει.

Σε μια "generic" χρήση από εδώ και από εκεί, μπορεί να φαίνονται οκ, αλλά όσο τους ψάχνεις πιο εξεζητημένα, τόσο πιο σάπιοι θα δεις ότι είναι. 6 εκδόσεις (6, που λέει ο λόγος. Direct3d του 15.11 είναι και διορθώνουν bugakia κάθε μήνα...) Crimson, έως τώρα, και είναι ΟΛΕΣ προβληματικές σε ουσιαστικά θέματα. Κάτι έχει αλλάξει ριζικά στο management του driver development και δυστυχώς είναι προς το (αρκετά) χειρότερο...

Δεν ήταν ποτέ οι driver η αιχμή του δόρατος σε ATI/AMD, αλλά τέτοιο χάλι δε θυμάμαι εδώ και 12 χρόνια, τουλάχιστον.

Edit : Προφανώς, είμαι ακόμα με τους 15.11.1 <regular> και βλέπω να είμαι για καιρό ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...