Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είσαι σε λάθος thread βέβαια.

Όπως και να χει, το lol τρέχει ακόμα και σε σχετικά παλιά λάπτοπ με ενσωματωμένη κάρτα γραφικων στις συνήθεις αναλύσεις που ειναι συμβατό το λάπτοπ. Θα σου πρότεινα να έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών για να πηγαινει ακομα καλύτερα.

Δημοσ.

Είσαι σε λάθος thread βέβαια.

Όπως και να χει, το lol τρέχει ακόμα και σε σχετικά παλιά λάπτοπ με ενσωματωμένη κάρτα γραφικων στις συνήθεις αναλύσεις που ειναι συμβατό το λάπτοπ. Θα σου πρότεινα να έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών για να πηγαινει ακομα καλύτερα.

Πραγματικά πιστεύω ότι ακόμα και μια τοστερια τροφοδοτούμενη από πατατες το τρέχει αυτό το παιχνίδι, τι να την κανείς της κάρτα γραφικων. Οι απαιτήσεις του είναι τόσο χαμηλες, για αυτό και έγινε τόσο γνωστό αλλωστε, που ακόμα και με pc των 150€ το τρεχεις. Εγώ με έναν amd apu και 4gb ram το τρέχω στα medium high και παραπάνω, με 60fps και το pc με το ζόρι σηκώνει cs go και Minecraft.

• Like 2
Δημοσ.

Το LOL γενικά μπορεί να τραβάει κολλήματα και από το server τους. Μπες και κοίτα και στην ενότητα του PC game εδώ να δεις αν έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα;

Δημοσ.

ok

συγγνωμη αλλα δεν μπορω να στειλω εικονα. μου λεει να ελεγξω αν η καρτα μου εχει τις τελευταιες ρυθμίσης

και αυτο το θεμα το εχω απο χτες

που το κατεβασα το λολ

Δημοσ.

Όπως καταλαβαίνεις πιστεύω για να σε βοηθήσει κάποιος πρέπει να δει τι γίνεται, εσύ ούτε φώτο θέλεις να δείξεις αλλά ούτε μπορείς να γράψεις το error message. Αν προσπαθείς να γράψεις μόνο το μήνυμα στα Αγγλικά και τίποτα άλλο είναι ρυθμισμένο από defualt να μη σε αφήνει να γράφεις με Αγγλικά για να αποφύγει τα greeklish. Κάνε ένα print screen έστω και πόσταρε το.

• Like 1
Δημοσ.

Γράψε μας ακριβώς αυτό που διαβάζεις, το σφάλμα όπως ακριβώς στο λέει το game.

Και μετά απορώ γιατί αρχίζει το τρολάρισμα. Ε ρε φίλε το τραβάει η ψυχή σου πραγματικά...

Χαλάρωσε λίγο. Δεν χρειάζεται να αποπαίρνουμε τον καθένα. Δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος, μπορεί να είναι πιτσιρικάς και να γράφει πρώτη φορά σε forum. Τα γραφόμενά του αν δεν τα δείς πονηρά, δεν υποδηλώνουν troll. 

• Like 1
Δημοσ.

Απλή διαπίστωση έκανα. Τα λεγόμενα ναι αν δε τα δεις πονηρά δεν υποδηλώνουν troll, όμως του είπα 3 τρόπους και μαζί με το δίκό σου πάμε στους 4 να κάνει κάτι και δε μπορεί με κανένα; Εσύ το βλέπεις λογικό; Και οκ να δεχτώ ότι δε μπορεί να κάνει τους 2 δε μπορεί να κάνει ούτε print screen ούτε να γράψει αυτό που διαβάζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...