Προς το περιεχόμενο

Zapals.com: Micro USB OTG Smart Card Reader [Δωρεάν]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλήθεια τώρα ?????

Και τι πρέπει να κάνω ??? Φτου και ήθελα να κάνω καλό και μου βγήκε σε κακό.

Τωρα δεν μπορεις να κανεις κατι, δυστυχως θα πληρωσεις γυρω στα 100 ευρω....
Μα ρε παιδιά εγώ είμαι ανληλικος τώρα τι θα γίνει. Δεν καταλάβαίνω τον λόγο Τώρα εαν μπορω να κανω κατι ακιμη κι αν δεν μπορω τι θα μπορουσα να ξανω

Τωρα αλλαξα το ονομα μου στα λατινικά υπαρχει κατι αλλο που μποεω να κάνω????

Δημοσ.

Μα ρε παιδιά εγώ είμαι ανληλικος τώρα τι θα γίνει. Δεν καταλάβαίνω τον λόγο Τώρα εαν μπορω να κανω κατι ακιμη κι αν δεν μπορω τι θα μπορουσα να ξανω

Τωρα αλλαξα το ονομα μου στα λατινικά υπαρχει κατι αλλο που μποεω να κάνω????

Σε τρολαρουν ρε συ μην ψαρωνεις

• Like 1
Δημοσ.

@stefant24

Μην αγχώνεσαι... ούτε φυλακή θα πας ούτε θα πληρώσεις κάτι, ούτε τίποτα....

Το zapals βγάζει κάθε μέρα σχεδόν και κάποιο προϊόν, το οποίο σου βγαίνει δωρεάν με το κουπόνι που δίνει.

Φτιάξε ένα λογαριασμό με την ησυχία σου [βάλε τα στοιχεία σου σωστά (διάλεξε σωστή χώρα - Greece)] και, αν βγει κάτι που το θέλεις, το παίρνεις.

Αν χρειαστεί να ξαναπάρεις κάτι δωρεάν, φτιάχνεις έναν ακόμη λογαριασμό (με διαφορετικό e-mail ή και με το ίδιο (αρκεί να είναι gmail - απλά προσθέτεις στο username μία τελεία)] και η ζωή συνεχίζεται....

Μην τρελαίνεσαι χωρίς λόγο !!

Αααα, και μην περιμένεις κάτι από όλα αυτά να σου έρθει σε λιγότερο από 35-40 ημέρες!!! 

• Like 1
Δημοσ.

<p>@stefant24</p>

<p> </p>

<p>Μην αγχώνεσαι... ούτε φυλακή θα πας ούτε θα πληρώσεις κάτι, ούτε τίποτα....</p>

<p> </p>

<p>Το zapals βγάζει κάθε μέρα σχεδόν και κάποιο προϊόν, το οποίο σου βγαίνει δωρεάν με το κουπόνι που δίνει.</p>

<p> </p>

<p>Φτιάξε ένα λογαριασμό με την ησυχία σου [βάλε τα στοιχεία σου σωστά (διάλεξε σωστή χώρα - Greece)] και, αν βγει κάτι που το θέλεις, το παίρνεις.</p>

<p> </p>

<p>Αν χρειαστεί να ξαναπάρεις κάτι δωρεάν, φτιάχνεις έναν ακόμη λογαριασμό (με διαφορετικό e-mail ή και με το ίδιο (αρκεί να είναι gmail - απλά προσθέτεις στο username μία τελεία)] και η ζωή συνεχίζεται....</p>

<p> </p>

<p>Μην τρελαίνεσαι χωρίς λόγο !!</p>

<p> </p>

<p>Αααα, και μην περιμένεις κάτι από όλα αυτά να σου έρθει σε λιγότερο από 35-40 ημέρες!!! </p>

ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ !!!! Πήγε η καρδιά μου στην κούλουρι . Έλεγα να κάνω δώρο στον πατέρα μου και νόμιζα πως θα του έκανα δώρο 100 στην εφορία . ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΜΑΙ!!!

Υ.Γ. Στην προσπάθεια μου να αλλάξω το ονόμα και επώνυμο από αγγλικά σε ελληνικά είδα ότι δεν μπορούσα να το αλλάξω και έμειναν στα ελληνικά με την διαφορά ότι το επώνυμο μου έχει κατά λάθος 2 τόνους.

Δημοσ.

Μου ήρθαν σήμερα το audio καλώδιο και το OTG. Το OTG άψογο δοκίμασα 64gb usb 3 το διάβασε αμέσως έπαιξε ταινίες 1080p το NOTE 3 χωρίς θέμα. Επίσης δοκίμασα xiaomi usb fan επίσης δουλεύει άψογα για το καλοκαίρι θα είναι ότι πρέπει. Μόνο λάθος μου που δεν παρήγγειλα 2-3 ακόμα. Το audio καλώδιο δείχνει πολύ καλό επίσης. Μπράβο στο zapals αποδείχθηκε άψογο κατάστημα 4 παραγγελίες έχω παραλάβει μέχρι τώρα.

Camera_ZOOM_20160127182748464_01.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μου ήρθαν σήμερα το audio καλώδιο και το OTG. Το OTG άψογο δοκίμασα 64gb usb 3 το διάβασε αμέσως έπαιξε ταινίες 1080p το NOTE 3 χωρίς θέμα. Επίσης δοκίμασα xiaomi usb fan επίσης δουλεύει άψογα για το καλοκαίρι θα είναι ότι πρέπει. Μόνο λάθος μου που δεν παρήγγειλα 2-3 ακόμα. Το audio καλώδιο δείχνει πολύ καλό επίσης. Μπράβο στο zapals αποδείχθηκε άψογο κατάστημα 4 παραγγελίες έχω παραλάβει μέχρι τώρα.

Camera_ZOOM_20160127182748464_01.jpg

Μπράβο. Ήθελα πολύ το συγκεκριμένο otg αλλά δεν είναι ότι δεν μου αρέσει και αυτό που παρήγγειλα. Άμα είσαι γρήγορος παίρνεις τα καλά κομμάτια.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακόμα καλύτερο κολπάκι είναι το +

Τα παρακάτω 2 email τα θεωρεί το ίδιο το gmail

1) [email protected]

2) [email protected]

Το κολπάκι αυτό είναι ιδανικό για filtering. Όταν παίρνετε μέρος σε έναν διαγωνισμό βάζετε σαν email το

[email protected]

και βάζετε rule/filter τα παραπάνω email να τα κάνει label Contests etc

Δοκίμασα σήμερα αυτό το κολπάκι και δεν δούλευε στο zapals.

Σε σας δουλεύει?

Δημοσ.

Δοκίμασα σήμερα αυτό το κολπάκι και δεν δούλευε στο zapals.

Σε σας δουλεύει?

Πάντα έτσι ψωνίζω από Zapals. Τι εννοείς δεν δούλευε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...