christakos07 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά μια άλλη ερώτησξ εγώ τι πρέπει να πληρώσω ακριβώς Κάνεις νέο λογαριασμό, βάζεις το προιόν στο καλάθι.Στο checkout συμπληρώνεις το κουπόνι ZAPALS160126. Έτσι πλέον η χρέωση είναι μηδενική.Δεν πληρώνεις απολύτως τίποτα.
stefant24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά μια άλλη ερώτησξ εγώ τι πρέπει να πληρώσω ακριβώς Κάνεις νέο λογαριασμό, βάζεις το προιόν στο καλάθι.Στο checkout συμπληρώνεις το κουπόνι ZAPALS160126.Έτσι πλέον η χρέωση είναι μηδενική.Δεν πληρώνεις απολύτως τίποτα. Εχω ξάνει ήδη λογιάριασμό . Ωραία ευχαριστώΜόλις έβαλα το κουπόνι και φορτώνει .... Παιδιά πως συμπληρώνω τα κουτάκια για να μην κάνω κανένα λάθος . Στα αγγλικά ή στα ελληνικά . Και τι πρέπει να συμπληρώσω και που??? ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ Tο όνομα μου και την διεύθυνση στα λατινικά πρέπει να τα βάλω ??? Τι είναι το Unit Number???
eddie1996 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μόλις έφυγε και από εμένα άλλη μια δωρεάν παραγγελία με το κόλπο της τελείας έτσι για να γεμίζουμε το σπίτι με πραγματάκια Εγώ πάντως τίποτα δεν έχω παραλάβει ακόμη από τα δωρεάν. Ευχαριστώ πάντως τον TS!!!
stefant24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά τα βρήκα λίγο σκούρα καμιά βοήθεια με το πως να συμπληρώσω τα κενά και που ???
stefant24 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά έκανα λάθος στο τονισμό έβαλα κατά λάθος δύο τόνους στο επώνυμό μου.
eddie1996 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά έκανα λάθος στο τονισμό έβαλα κατά λάθος δύο τόνους στο επώνυμό μου. Ε σιγά το λάθος...... Μην αγχώνεσαι.
stefant24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Επειδή πξγα στο λογαριασμό μου να το αλλάξω θέλει να βάλω State kai City Έβαλα για City ---> Drapetsona Piraeus, Greece για State----> Attica (γιατί στην αρχή αρχή την Αττική εμένα στο σιτε μου έβγαλ Attica) Ολα τα στοιχεία είναι αγγλικά εκτός του ονόματός μου. Είμαι μια χαρά. Είμαι έτσι έντρομος διίτι θέλω να το κάνω δώρο.
eddie1996 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Επειδή πξγα στο λογαριασμό μου να το αλλάξω θέλει να βάλω State kai City Έβαλα για City ---> Drapetsona Piraeus, Greece για State----> Attica (γιατί στην αρχή αρχή την Αττική εμένα στο σιτε μου έβγαλ Attica) Ολα τα στοιχεία είναι αγγλικά εκτός του ονόματός μου. Είμαι μια χαρά. Είμαι έτσι έντρομος διίτι θέλω να το κάνω δώρο. Ε κάνε μια καινούργια παραγγελία στα αγγλικά με το κόλπο με την τελεία και θα είσαι ok.
stefant24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Επειδή πξγα στο λογαριασμό μου να το αλλάξω θέλει να βάλω State kai City Έβαλα για City ---> Drapetsona Piraeus, Greece για State----> Attica (γιατί στην αρχή αρχή την Αττική εμένα στο σιτε μου έβγαλ Attica) Ολα τα στοιχεία είναι αγγλικά εκτός του ονόματός μου. Είμαι μια χαρά. Είμαι έτσι έντρομος διίτι θέλω να το κάνω δώρο. Ε κάνε μια καινούργια παραγγελία στα αγγλικά με το κόλπο με την τελεία και θα είσαι ok.Τώρα που έχω το όνομα μου στα ελληνικά θα υπάρξει κανλενα πρόβλημα? ? Τώρα που είδες και τι έγραψα τα βρήκες σωστά???
Billator Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Τώρα που έχω το όνομα μου στα ελληνικά θα υπάρξει κανλενα πρόβλημα? ? Τώρα που είδες και τι έγραψα τα βρήκες σωστά??? Υπάρχει πρόβλημα γιατί θα μπει τελωνείο και θα σε βάλουν φυλακή. 11
rasputin _ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Για πρώτη φορά τσίμπησα και εγώ ένα . Άντε να δούμε Αν και Πότε θα έρθει Sent from my iPhone using Insomnia
liakos18 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Έληξε απ' ότι φαίνεται! Κρίμα γιατί έψαχνα για Otg card reader αυτή την περίοδο (αν και απ οτι βλέπω όλοι μιλάνε για μήνες αναμονής)
stefant24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Υπάρχει πρόβλημα γιατί θα μπει τελωνείο και θα σε βάλουν φυλακή. Αλήθεια τώρα ????? Και τι πρέπει να κάνω ??? Φτου και ήθελα να κάνω καλό και μου βγήκε σε κακό.
overpower Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Αλήθεια τώρα ????? Και τι πρέπει να κάνω ??? Φτου και ήθελα να κάνω καλό και μου βγήκε σε κακό. Τωρα δεν μπορεις να κανεις κατι, δυστυχως θα πληρωσεις γυρω στα 100 ευρω.... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα