Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νωριζετε αν   υπαρχουνε  μαγαζια  που να αγορασω μεσο paysafe  κλειδια  για παιχνιδια?

περα απο το steam//??

γνωριζετε αν το  

G2A  δεχετε  καρτες  paysafe/.?
Δημοσ.

δούλευε μια χαρά, αλλά στα cc τον πούλο

εγώ την πάτησα γιατί είχα υπόλοιπο προ cc και συνέχιζα να κάνω αγορές σα να μη τρέχει τίποτα, ότι είχε μπει σε λογαριασμό προ cc μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εξωτερικό κανονικά, όπως και πιστεύω ότι θα μπορεί και οποιαδήποτε paysafe αγοραστεί εκτός ελληνικής επικράτειας αυτή τη στιγμή

μετά τα cc πάω μια μέρα ανυποψίαστος και αγοράζω 30€ πάω να τα χρησιμοποιήσω και τζίφος, δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έπαιξαν περιορισμοί με τη συγκεκριμένη εταιρεία

ευτυχώς στη paysafe είναι πολύ εξυπηρετικοί και μου τα έβαλαν στη τράπεζα (με κάποια γραφειοκρατία βέβαια και αρκετές μέρες καθυστέρηση, αλλά αυτή ήταν η διαδικασία) , πλέον αγοράζω ότι θέλω από τη χρεωστική της μισθοδοσίας μου που περνάει κανονικά παντού

Υπάρχει περίπτωση να κλέψουν λεφτά από την κάρτα της μισθοδοσίας;

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να κλέψουν λεφτά από την κάρτα της μισθοδοσίας;

Ηλεκτρονικά, όλα είναι πιθανά.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις μια pre-paid κάρτα π.χ Πειραιώς και αν η μισθοδοσία σου είναι στην ίδια τράπεζα, 24/7 μπορείς με μια απλή ηλεκτρονική μεταφορά με winbank κωδικούς, να μεταφέρεις ποσά από τη μισθοδοσία στη pre-paid (κινητό, υπολογιστή, ακόμα και μέσω τηλεφώνου - εργάσιμες ώρες/μέρες για το τελευταίο) και να μην ανησυχείς για τίποτα. Το ίδιο ισχύει και για Εθνική. Για τις υπόλοιπες, νομίζω δεν έχουν pre-paid λύσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ηλεκτρονικά, όλα είναι πιθανά.

Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βγάλεις μια pre-paid κάρτα π.χ Πειραιώς και αν η μισθοδοσία σου είναι στην ίδια τράπεζα, 24/7 μπορείς με μια απλή ηλεκτρονική μεταφορά με winbank κωδικούς, να μεταφέρεις ποσά από τη μισθοδοσία στη pre-paid (κινητό, υπολογιστή, ακόμα και μέσω τηλεφώνου - εργάσιμες ώρες/μέρες για το τελευταίο) και να μην ανησυχείς για τίποτα. Το ίδιο ισχύει και για Εθνική. Για τις υπόλοιπες, νομίζω δεν έχουν pre-paid λύσεις.

αυτα δεν εχουν χρεωση για φορτιση καρτας;

Δημοσ.

αυτα δεν εχουν χρεωση για φορτιση καρτας;

Η φόρτιση της προ πληρωμένης, έχει -ανεξάρτητα από πως θα τη φορτίσεις- κρατήσεις. Στη Πειραιώς κυμαίνονται από 1€ για ποσά έως 100€, 1,5€ για ποσά έως 200€ (νομίζω) και για οποιοδήποτε ποσό άνω των 300€, 3€. Το μέγιστο ποσό φόρτισης εξαρτάτε και από το όριο της κάρτας.

γνωριζετε αν το  

G2A  δεχετε  καρτες  paysafe/.? 

Αν εννοείς γενικά, ναι δέχεται. Αν εννοείς λόγο CC αν η ελληνική paysafe πληρώνει σε G2A, that's a hard no.

Τις διαθέσιμες σελίδες συναλλαγών για paysafe λόγο CC από Ελλάδα, θα τις βρεις στη σελίδα της paysafe, εδώ: https://www.paysafecard.com/el-gr/use/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...