Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δούλευε μια χαρά, αλλά στα cc τον πούλο

εγώ την πάτησα γιατί είχα υπόλοιπο προ cc και συνέχιζα να κάνω αγορές σα να μη τρέχει τίποτα, ότι είχε μπει σε λογαριασμό προ cc μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εξωτερικό κανονικά, όπως και πιστεύω ότι θα μπορεί και οποιαδήποτε paysafe αγοραστεί εκτός ελληνικής επικράτειας αυτή τη στιγμή

μετά τα cc πάω μια μέρα ανυποψίαστος και αγοράζω 30€ πάω να τα χρησιμοποιήσω και τζίφος, δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι έπαιξαν περιορισμοί με τη συγκεκριμένη εταιρεία 

ευτυχώς στη paysafe είναι πολύ εξυπηρετικοί και μου τα έβαλαν στη τράπεζα (με κάποια γραφειοκρατία βέβαια και αρκετές μέρες καθυστέρηση, αλλά αυτή ήταν η διαδικασία) , πλέον αγοράζω ότι θέλω από τη χρεωστική της μισθοδοσίας μου που περνάει κανονικά παντού 

Δημοσ.

αυτές είναι που μεσολαβούν για τις πληρωμές, πχ όταν αγοράζω από instant gaming με τη χρεωστική μου η πληρωμή φαίνεται ότι έγινε στη skrill, όχι στο κλειδάδικο

βέβαια έτσι κι αλλιώς με τις χρεωστικές παίζει μεσάζοντας (maestro, american express κτλ.. ), αλλά σε κάποια μαγαζιά υπάρχουν και αυτοί επιπλέον

Δημοσ.

Εγω νομιζα μην ειναι σαν το paypal και αυτα

Αρα θα περνουν και αυτοι ποσοστο απο την καρτα μου?

σα το paypal είναι..ενδιάμεσοι..μεσολαβητές.

όποιος θέλει να κάνει αγορές και δε θέλει να μπλέκει με τράπεζες,η λύση είναι MONEYSAFE

έχει τους φόρους της,αλλά αγοράζεις από παντού..

• Like 1
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μπορώ να χρησιμοποιήσω τη paysafecard για games σε steam η social club ;αν γνωρίζει κάποιος , ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...