koukouvagia2098 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 γεια σας θα ηθελα οποιος ξερει να μου πει απο που μπορω να αγορασω παιχνιδια αλλα με paysafe γιατι δεν υπαρχει αλλη καρτα ευχαριστω
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 https://www.paysafecard.com/el-gr/
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 γεια σας θα ηθελα οποιος ξερει να μου πει απο που μπορω να αγορασω παιχνιδια αλλα με paysafe γιατι δεν υπαρχει αλλη καρτα ευχαριστω Αν εννοεις απο ποια site τοτε ενα απο τα "μεγαλα" κλειδαδικα που δεχονται ειναι το instant gaming. Σε αυτες τις περιπτωσεις μπες allkeyshop και παρτα σβαρνα, με trial and error δες τι σου κανει και επελεξε..
MaurosPiraths Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Αν εννοεις απο ποια site τοτε ενα απο τα "μεγαλα" κλειδαδικα που δεχονται ειναι το instant gaming. Σε αυτες τις περιπτωσεις μπες allkeyshop και παρτα σβαρνα, με trial and error δες τι σου κανει και επελεξε.. Τo instant gaming δέχεται αυτό το καιρό Paysafe?
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δ Ε Ν Μ Π Ο Ρ Ο Υ Μ Ε ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ την paysafe από Ελλάδα για αγορές εκτός χώρας.. αυτή είναι η απάντηση που πρέπει να δίνεται.. Τo instant gaming δέχεται αυτό το καιρό Paysafe? όχι 4
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Α δεν το γνωριζα γιατι χρησιμοποιω τις καρτες μου δεν ηξερα οτι για την paysafe υπαρχουν limitations λογω cc, sry στον OP. Στο site αναφερει μια περιορισμενη λιστα που μπορεις να την χρησιμοποιεις πλεον αλλα δεν βλεπω κατι σχετικο με αυτο που ζηταει..
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Α δεν το γνωριζα γιατι χρησιμοποιω τις καρτες μου δεν ηξερα οτι για την paysafe υπαρχουν limitations λογω cc, sry στον OP. Στο site αναφερει μια περιορισμενη λιστα που μπορεις να την χρησιμοποιεις πλεον αλλα δεν βλεπω κατι σχετικο με αυτο που ζηταει.. για τρολάρισμα το γραψα πιο πολύ,όχι για να στην πω αλλά ισχύει ότι δεν λειτουργεί για αγορές εκτός Ελλάδας.
d4ydr33m3r Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 No worries δεν εχω θεμα, καλυτερα που το εμαθα και εγω αν και δεν βλεπω να το χρησιμοποιω ποτε..
jason97 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει κανένα site να αγοράσω με paysafe γιατί δεν διαθέτω κάρτα?
jason97 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2016 https://www.mmoga.com Αναφέρει για paysafe 1
dalan2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Το θεμα δεν ειναι η paysafe γενικα αλλα η ελληνικη.σε πολλα μαγαζια στο εξωτερικο υπαρχει αλλα δεν εγκρινεται η δικη μας.οτι βλεπεις στο παραπανω λινκ ειναι που περναει εδω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα