Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Ψάχνω στο ίντερνετ και δεν μπορώ να βγάλω άκρη..

Πώς μπορώ να έχω ορθογραφικό έλεγχο στα office 2007 ή 2010 πχ?

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρέπει να έχεις ενεργοποιημένα τα office, να περάσεις το language pack το ελληνικό και στην συνέχεια να περάσεις και τα proofing tools.

Σωστά?

Εγκαθιστώντας όμως τα proofing tools, αφού έχω περάσει το language pack, μου βγάζει μήνυμα ότι δεν αναγνωρίζει στο σύστημα κάποιο σχετικό αρχείο.

Η διαδικασία που περιγράφω παραπάνω είναι σωστή?

Επίσης στα 2010  κάπου διάβασα ότι δεν υπάρχουν πια τα proofing tools. Ισχύει?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Τα proofing tools ειναι μονο ο ορθογραφικος ελεγχος.

Αν π.χ εχεις Αγγλικο Office και περασεις το Ελληνικο proofing tools, θα εχεις ορθογραφικο ελεγχο και για τα Ελληνικα, αλλα με γλωσσα εμφανισης παντα τα Αγγλικα.

Κανονικα, εφοσον εχεις περασει το Ελληνικο Language Pack, πρεπει να εχεις και Ελληνικο ορθογραφικο ελεγχο, δεν χρειαζεται δηλαδη να περασεις proofing tools. Πας στα εργαλεια του Office - Προτιμησεις γλωσσας/Language preferences και βαζεις σαν προεπιλεγμενη γλωσσα, τα Ελληνικα.

Αυτο τουλαχιστον ισχυει για Office 2013/2016. Για το 2010 δεν παιρνω και ορκο (την υπερ-πηδησα αυτη την εκδοση) αλλα φανταζομαι πως θα ισχυουν τα ιδια.

R.

Δημοσ.

Και γω έτσι την ψιλιάστηκα, αλλά δοκίμασα και μόνο με το language pack και στο language preferences έλεγε πως τα ελληνικά δεν είναι εγκατεστημένη γλώσσα...

ΦΦΦφφφφ....

Θα ξαναδοκιμάσω και θα ενημερώσω..

Ευχαριστώ πάντως!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...