therock Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Εχω μια μηχανη παρατημενη χωρις μπαταρια μεσα. Επειδη μου μεινε καποτε και δε ξερω αν ειναι απο νεκρη μπαταρια η βλαβη στα ηλεκτρικα, θελω να δω αν θα παρει μπρος να βεβαιωθω οτι δεν εχει ηλεκτρολογικη ημια πριν παρω μπαταρια. Μπορω με αμαξι να του δωσω ρευμα με καλωδια απευθειας στις επαφες χωρις να εχει μπαταρια πανω του, απλα για να δω αν θα παρει μπρος https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100917094559AAUmU2V Εδω λεει ναι αλλα κινδινευεις να χαλασεις τον εναλλακτηρα
cococrops Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 πηγαινε σε ενα μαγαζι με μηχανες που εχουν και συνεργειο εχουν αυτοι μπαταριες και θα σου πουν τι συμβαινει δεν νομιζω να σου παρουν τιποτα
Ntinaras Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 μια χαρα γινεται, απλα βεβαιωσου οτι ειναι 12V αν φοβασαι μη χαλασεις τον εναλλακτηρα, καντο με σβηστο το κινητηρα του οχηματος - δοτη
chrisxkar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 κουμπωσε του αυτοκινητου και βαλε μπρος εαν αρχισει να πεταει φλογες πηδα πισω απο κανενα κτηριο και περιμενε το μπαμ
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εχω μια μηχανη παρατημενη χωρις μπαταρια μεσα. Επειδη μου μεινε καποτε και δε ξερω αν ειναι απο νεκρη μπαταρια η βλαβη στα ηλεκτρικα, θελω να δω αν θα παρει μπρος να βεβαιωθω οτι δεν εχει ηλεκτρολογικη ημια πριν παρω μπαταρια. Μπορω με αμαξι να του δωσω ρευμα με καλωδια απευθειας στις επαφες χωρις να εχει μπαταρια πανω του, απλα για να δω αν θα παρει μπρος https://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100917094559AAUmU2V Εδω λεει ναι αλλα κινδινευεις να χαλασεις τον εναλλακτηρα Αν βγάλεις πρώτα τον ένα πόλο από την μπαταρία του αυτοκινήτου, δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Φτάνει να μην αφαιρέσεις κανένα καλώδιο πριν σβήσει η μοτό(αν πάρει μπροστά βέβαια).
chrisxkar Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εαν η μηχανη εχει ηλεκτρονικο γκαζι (δεν ξερω τον ακριβη ορο) και η μπαταρια ειναι για πεταμα θα παρει μπρος τα οργανα θα πηγαινουν σα χαζα,θα μπερδευει και με το που βγαλεις τα καλωδια θα σβησει κατευθειαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα