Προς το περιεχόμενο

reballing?

kidil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα συμφωνήσω με τον gepafav οτι το πρόβλημα ειναι στο chip (π.χ.εχει ψυχρή κόλληση μεσα του και οχι στις επαφές του με την μητρική).γι αυτο και με ζέσταμα, reflow ή reball επανέρχεται. Ασχολούμαι με reballing, reflow και επισκευες chip level(οχι επαγγελματικα λογο χρονου πλεον) και μονο σε αλλαγη τσιπ μπορει να αντεξει καιρο. Οι περισσότεροι κανουν reflow και το χρεωνουν 60€ -90€ .( εχω παει σαν πελατης και εχω δει πολλα). Η κολληση που λενε οτι εχει χαλασει ,λιωνει στους 217°c και η καρτα γραφικων μαξ φτανει τους 90...

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 28/12/2016 στις 2:40 ΜΜ, kwstas800 είπε

Θα συμφωνήσω με τον gepafav οτι το πρόβλημα ειναι στο chip (π.χ.εχει ψυχρή κόλληση μεσα του και οχι στις επαφές του με την μητρική).γι αυτο και με ζέσταμα, reflow ή reball επανέρχεται. Ασχολούμαι με reballing, reflow και επισκευες chip level(οχι επαγγελματικα λογο χρονου πλεον) και μονο σε αλλαγη τσιπ μπορει να αντεξει καιρο. Οι περισσότεροι κανουν reflow και το χρεωνουν 60€ -90€ .( εχω παει σαν πελατης και εχω δει πολλα). Η κολληση που λενε οτι εχει χαλασει ,λιωνει στους 217°c και η καρτα γραφικων μαξ φτανει τους 90...

Άντε το πολύ να φτάσει 100°C 😛

8 ώρες πριν, Dimitris Verlis είπε

Άντε το πολύ να φτάσει 100°C 😛

και 100-110 να φτάσει το θεωρώ πολύ σπάνιο να πάθει ζημια στις κολλήσεις. σε αυτό έχουμε καταλήξει πολλά άτομα που κάνουμε αυτήν τη δουλεια και οι περισσοτεροι μου λένε ότι πολυ λίγες περιπτώσεις τους έχουν τύχει με αυτό το θέμα. 

Στο 90% των περιπτωσεων φταιει το chip, ολα τα αλλα reflow κ τετοια ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. Αλλαζεις το ριμαδι το chip κ τελος. Σπανιοτατα να φταινε οι κολλησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...