sundance_kid Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 sundance μην εισαι απολυτος. Για να επισκευαστει η καρτα γραφικων θελει εμπειρια, γνωση και καταλληλο εξοπλισμο. Το γεγονος οτι μπροστα στα ματια σου καποιος ατζαμης υποτιθεμενος τεχνικος χωρις εμπειρια στο αντικειμενο διελυσε την μητρικη σου δεν παει να πει οτι κανενας δεν μπορει να το κανει. Επισης palpatin δεν στοιχιζει 150€ αλλα πολυ λιγοτερο. Εγω πηγα σε τεχνικο πριν απο 2 χρονια κ ξεκολλησε μπροστα μου το chip απο την μητρικη και εβαλε καινουργιο και με χρεωσε εργασια 50€. Το μηχανημα λειτουργει ακομα τελεια κ δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. Επισης το ιδιο επαθε και η κοπελα μου και επισκευασε και το δικο της οπου και αυτο λειτουργει κανονικοτατα. Απλα καποιος ερασιτεχνης με το θερμομπιστολο ειναι αδυνατον να το κανει Είμαι απόλυτος γιατί το 95% χρησιμοποιεί κινέζικες μηχανές που βγάζουν ότι να ναι θερμοκρασίες, δεν ξερουν να τις χρησιμοποιούν. Συνήθως δουλέυουν πάνω σε chip με λάθος stencil (κάνει το reballing και λείπει ξέρωγω κάνα ball απο ground) και χωρίς να γνωρίζουν τις μηχανικές αντοχές του σετ ολοκληρωμενο - balls - πλακετας. Το αποτέλεσμα των καλαμπόρτζηδων είναι να χαλάνε μια επισκευάσιμη βλάβη και να αναγκάζουν κάποιον αδαή να αγοράζει στην καλύτερη νέα μητρική. Μην αναφερουμε την ζημια στο ολοκληρωμενο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Τι είναι το NEC/TOKIN; Πάντως μετά το φορματ το λάπτοπ άνοιξε κανονικά (φόρτωσε windows κ.τ.λ) αλλά όταν δοκιμάσαμε ένα screensaver κόλλησε και μετά το reboot παλι βλέπαμε μόνο σε εξωτερική οθόνη Αυτο το διαβασε κανενας? Λειτουργει σε εξωτερικη οθονη λεει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sil_unique Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 3 μήνες δίνουν και οι αντιπροσωπείες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δίνουν οι πελάτες 400, 500 ή και βάλε ευρώ για να επισκευάσουν το macbook ή το imac ή κάθε άλλη μάρκα φορητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kotsos72 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ολα αυτα ηταν πολυ καλα οταν υπηρχαν χρηματα και ποσο μαλλον οταν τα πληρωνε η εταιρεια ο μπαμπας ο γκομενος Με τα σημερινα δεδομενα οι τιμες αυτες ειναι ληστρικες Οπως και να εχει παντα θα υπαρχει ενα ποσοστο ανιδεων που πληρωνουν 100 ευρω το format και 500 ευρω το reflow Στην υγεια των κοιροιδων λοιπον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εγώ ακόμα περιμένω το όνομα του μαγαζιού που κάνει σωστή δουλειά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sundance_kid Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Εγώ ακόμα περιμένω το όνομα του μαγαζιού που κάνει σωστή δουλειά. Ψάξε, ψάξε, δε θα το βρείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Ψάξε, ψάξε, δε θα το βρείς... To ξέρω... Too good to be true. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Τι είναι το NEC/TOKIN; Πάντως μετά το φορματ το λάπτοπ άνοιξε κανονικά (φόρτωσε windows κ.τ.λ) αλλά όταν δοκιμάσαμε ένα screensaver κόλλησε και μετά το reboot παλι βλέπαμε μόνο σε εξωτερική οθόνη Αυτο το διαβασε κανενας? Λειτουργει σε εξωτερικη οθονη λεει. Αυτό ήθελα να σχολιάσω κι εγώ. Αν λειτουργεί σε εξωτερική οθόνη σωστά το πιο πιθανό είναι να θέλει οθόνη (ή καλωδιοταινία). Αν όμως είναι κάρτα γραφικών θα συμφωνήσω κι εγώ να μην πληρώσεις λεφτά για παλιό μηχάνημα, πάρε άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaming_alone Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικά δεν βρίσκω λογική στο reballing. Δηλαδή τι; χάλασε η κόλληση ήταν κακή και βάζουμε άλλη; Το ίδιο υλικό δεν είναι και το άλλο που θα βάλουμε; Άρα μήπως δεν κάνει δουλειά το reballing και την κάνει το reflow? Να χάθηκε η κόλληση και να θέλει και άλλη μου φαίνεται απίθανο. Για εμένα ξεκίνα από τα τσάμπα: Πιστολάκι στο full (~100C βγαζει) για κανενα 20λεπτο, και μόλις σβήσεις το πιστολάκι το πιέζεις λίγο. Υπάρχουν αρκετά βίντεο στο youtube. To NEC/TOKIN στα toshiba είναι μια πονεμένη ιστορία και ίσως ο λόγος που ποτέ δε κατάφερε να γίνει η toshiba σοβαρή και αξιόπιστη για εμένα τουλάχιστον. Χοντρικά είναι ο μετατροπέας ρεύματος φόρτισης και μπαταρίας. Υπερθερμαίνεται και χαλάει. ορίστε και ο οδηγός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris Verlis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 αυτο με το nec/tokin το χα παθει στο παλιο μου toshiba l30-134 μολις του αλλαξα επεξεργαστη και συνεχεια μου κρασαραν οι drivers της καρτας κτλπ το ιδιο θεμα ειχα οταν εβαζα 2χ1gb ραμ πανω εβγαζε και κατι κινεζικα το bios νομιζα πως ηθελε κανα reballing και μολις αρχισε να μην ποσταρει εβαλα τον παλιο επεξεργαστη δουλεψε 2 μερες και μετα αρχισε να βγαζει καπνους και ειχε καει στη μητρικη κοντα στα καλοδια της τροφοδοσιας... γενικα δεν αξιζει επισκευη σε παλια laptop απο την στιγμη που η ζημια ειναι τοσο μεγαλη, καντο parts και πουλατα ποιο πολλα θα βγαλεις! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisangel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δοκίμασε με πιστολάκι μαλλιών πάνω στο τσιπ και μόνωση στα τριγύρω μέρη. Μην το βάλεις στον φόρνου γιατί θα χαλάσεις τον φούρνο, καθιστώντας τον τοξικό για φαγητά ουτε με το πιστολακι μην το κανεις. Το πιστολακι ανεβαζει πολυ υψηλες θερμοκρασιες κ θα στραβωσεις καμια μητρικη κ θα το χαλασεις περισσοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 τα πιστολακια δεν ανεβαζουν 100 βαθμους και δεν εχουν την δυναμη να κανουν τιποτα... θες ειδικο πιστολι και καποια διεργασια πλακα στην πλακα θα θελα και εγω το τηλ του μαγαζιου... ειχα ενα που εκανε πολυ καλη δουλεια με 60-70 ευρω και με πληρωμη μονο με την επισκευη του λαπτοπ αλλα δεν εχω πια το τηλ του. τον ειχα γνωρισει εδω δεν θυμαμαι username... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kidil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 το λάπτοπ πήγε για reballing στο dr.laptop. Το πήρα πίσω την επόμενη με εγγύηση 1 χρόνο... Θα δούμε πως θα πάει... 60 ευρώ το μαλλί... Όταν είπα ότι δούλευε σε εξωτερική οθόνη ήταν όχι κανονικά αλλά πάλι με γραμμές (η δικιά του ήταν κατάμαυρη).... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 το λάπτοπ πήγε για reballing στο dr.laptop. Το πήρα πίσω την επόμενη με εγγύηση 1 χρόνο... Θα δούμε πως θα πάει... 60 ευρώ το μαλλί... Όταν είπα ότι δούλευε σε εξωτερική οθόνη ήταν όχι κανονικά αλλά πάλι με γραμμές (η δικιά του ήταν κατάμαυρη).... Για reballing η τιμή είναι (πολύ) καλή πάντως. Μακάρι να σου κρατήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kidil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 http://www.drlaptop.gr/episkeyes-laptop/8-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-laptop.html έχει διάφορες τιμές, ανάλογα με το είδος της κάρτας. πάντως, 1 χρόνο εγγύηση δεν βρήκα αλλού. το θέμα -ως γνωστό- προέκυψε λόγω υπερθέρμανσης, αν και στο τέστ που έκανε μου είπε πως στις 12 ώρες έφτασε τους 55 οC, οπότε μάλλον προκλήθηκε από μη καθαρισμό. Μου τόνισε πως πρέπει να το θεωρώ "ευαίσθητο" και να μην το πολυμετακινώ... και ότι μπορεί να κρατήσει και 2 χρόνια....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα