Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, υπαρχει προγραμμα που να παιζει ταινιες blu-ray στον υπολογιστη? δεν αναφερομαι σε mkv αρχεια τα οποια δουλευουνε μια χαρα με τους γνωστους media players, αλλα μονο σε blu-ray ταινιες(οχι 3d βεβαια) Υπαρχει περιπτωση να μπορω να δω blu-ray στο pc με bs player ας πουμε αλλα να κανω κατι λαθος? Ευχαριστω

Δημοσ.

Σχεδόν όλα τα προγράμματα αναπαραγωγής πλέον υποστηρίζουν bd. Όταν βάζεις το δισκάκι στο bd player (έχεις τέτοιο στο pc, έτσι; ) δεν βγαίνει μενού επιλογής για το τι να κάνεις;

Το bs δεν αναφέρει στο site για αναπαραγωγή bd disk, οπότε μάλλον δεν το κάνει.

Το mpc-be που έχω, βλέπω ότι έχει στο μενού μια επιλογή Αρχείο->Αναπαραγωγή DVD/BD, οπότε φαντάζομαι ότι θα παίξει.

Το VLC επίσης παίζει bd

Το powerdvd παίζει dvd/bd κανονικά.

Το ίδιο και το total media theater

Δημοσ.

Να συμπληρώσω επίσης ότι τα vlc, mpc, km, tmt κτλ μπορούν να αναπαράγουν ταινία  dvd/bd από φάκελο, δηλαδή αντεγραμμένη στον δίσκο από το dvd/bd disk (bd rip) πηγαίνοντας συνήθως από την επιλογή Open folder / Άνοιγμα φακέλου και επιλέγοντας τον φάκελο όπου υπάρχουν τα αρχεία της ταινίας.

Η διαδικασία λέγεται play bdmv folder για περισσότερη αναζήτηση.

Δεν ξέρω όμως αν και ποια από τα προγράμματα παίζουν και τα μενού της ταινίας. Νομίζω ότι το total media theater το κάνει. Το powerdvd δεν ξέρω αν υποστηρίζει γενικώς αναπαραγωγή από φάκελο.

Δημοσ.

Κανοντας αναζητηση σε αυτο που εγραψες ειδα οτι για να γινει με το vlc κτλ, οταν ανοιγεις το φακελο με τα αρχεια της ταινιας νομιζω οτι πρεπει να διαλεξεις το σωστο αρχειο(απο τα πολλα που εχει μεσα) ωστε να τρεξει σωστα. Επισης ο MPC-HC player υποστηριζει οτι το κανει αυτο αυτοματα.

Δημοσ.

Το powerdvd δεν ξέρω αν υποστηρίζει γενικώς αναπαραγωγή από φάκελο.

Τουλάχιστον όσο αφορά DVD, σίγουρα υποστηρίζει. Για BluRay δεν ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...