peter43 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 επισκευασμενη η επιστροφη ισως? Στο κρυφο μενου ειχε μηδεν ωρες λειτουργιας
11demian111 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 ίσως ήταν από κάποιο inspection. στο μεταξύ πώς τα πάει από απόκριση και χρώματα? χρειάζεται κάποια αρχική ρύθμιση ή είναι αποδεκτό αποτέλεσμα από κουτιού?
kalampakas. Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 καλα τερμα τραγικοι στο πλαισιο, μολις αλλαξε η τιμη...οταν ειναι refurbished μπορει να αλλαζουν και τις ωρες λειτουργιας υποθετω
peter43 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Για να μπεις στο μενου πρεπει να ειναι σε standby μετα πατας info+menu+mute+power .Από απόκριση και χρώματα ειναι ok,εχω κανει και την αναβαθμιση σε 1005
panospro Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ωχ.. με βάλατε σε σκέψεις τώρα... Και εγώ αγόρασα τη συγκεκριμένη τηλεόραση το Σάββατο. Είχε ακριβώς τη συσκευασία που περιγράφηκε, αλλά είδα κάτι δαχτυλιές και δεν είχα δώσει μεγάλη σημασία...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Έχει αυτοκόλλητη ταινία γύρω-γύρω στο πλαίσιο και προστατευτικό διάφανο φιλμ στα πλαστικά μέρη της βάσης. Στην οθόνη δεν υπάρχει προστατευτικό (προστατεύεται από την σακούλα από νάυλον/αφρώδες υλικό μέσα στην οποία τη βρήκες). Καρατσεκαρισμένο γιατί έχω πάρει δύο από την tv του θέματος (μία τώρα και μία πριν από μήνες) και οι δύο είχαν το ίδιο ακριβώς αμπαλάζ. Έτσι ακριβώς ήταν η συσκευασία. Επίσης το αυτοκόλλητο δεν ήταν πάνω στην οθόνη ( αυτό που λέει τα watt , inch κτλπ ) αλλά μέσα στο κουτί. Αν την αγοράσετε από τον Κώτσο , μέσα σε 10 μέρες μπορείτε να την επιστρέψετε με όλα τα παρελκόμενα. Δαχτυλιές δεν είχε από ότι είδα τουλάχιστον
11demian111 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 το θέμα είναι να είναι λειτουργική και χωρίς ελαττώματα
panospro Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Έτσι ακριβώς ήταν η συσκευασία. Επίσης το αυτοκόλλητο δεν ήταν πάνω στην οθόνη ( αυτό που λέει τα watt , inch κτλπ ) αλλά μέσα στο κουτί. Αν την αγοράσετε από τον Κώτσο , μέσα σε 10 μέρες μπορείτε να την επιστρέψετε με όλα τα παρελκόμενα. Δαχτυλιές δεν είχε από ότι είδα τουλάχιστον ναι το αυτοκόλλητο απλά ήταν μέσα στο κουτί. το θέμα είναι να είναι λειτουργική και χωρίς ελαττώματα Το θέμα είναι ότι δεν το κατέχω από τηλεοράσεις, αλλά θα μπω να δω για τις ώρες λειτουργίας (αν και την χρησιμοποίησα το Σαββάτο και την Κυριακή)
11demian111 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 εχω την εντυπωση πως σε αλλη samsung που αγορασα το αυτοκολλητο επισης δεν ηταν πανω στην tv
panospro Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Για να μπεις στο μενου πρεπει να ειναι σε standby μετα πατας info+menu+mute+power .Από απόκριση και χρώματα ειναι ok,εχω κανει και την αναβαθμιση σε 1005 Το έκανα αυτό αλλά πως ακριβώς το λέει;; Εκεί που λέει Onboot;;
peter43 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Ούτε εμένα είχε αυτοκόλλητο .Όταν μπεις στο μενού πατάς Svc και μετά σου λέει panel display time
panospro Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ούτε εμένα είχε αυτοκόλλητο .Όταν μπεις στο μενού πατάς Svc και μετά σου λέει panel display time Σε ευχαριστώ πολύ. 11 ώρες λέει, που δικαιολογούνται από τη χρήση που της έκανα το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα (Και σαν tv και σαν monitor με hdmi). Τέλος, ήθελα να ρωτήσω, έχω την έκδοση 1003 firmware και από ότι είδα έχει βγει η 1005, είναι καλό να τη βάλω θα αλλάξει κάτι;
11demian111 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 παρέλαβα σήμερα (τετάρτη). η οθόνη είναι απλά φανταστική για τα λεφτά της προσφοράς. αν και το glossy πλαστικό είναι dust magnet... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις