Προς το περιεχόμενο

ModMyToys Premiun Black Vented PCI Bracket w/ LED Rocker Switch

DigitalElf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να προμηθευτώ το παρακάτω από Ελλάδα?

http://www.aquatuning.co.uk/cases-und-hardware/slot-covers/17788/modmytoys-slotblende-mit-led-schalter-schwarz-/-weiss?c=2833

post-252772-0-80686900-1453811749_thumb.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Επιτέλους εχω το switch στα χέρια μου...σήμερα ήρθε. Το πρόβλημα είναι ότι δεν εχω ιδέα πως θα το συνδέσω πάνω στο molex. Μπορεί κάποιος με γνώσεις περί του θέματος να με βοηθήσει?  

post-252772-0-81856600-1457084746_thumb.jpg

Αυτό έχει 3 πόδια, στα 2 έχει ένα + και στο 3ο έχει ένα -. Στο - πάει η γείωση (το μαύρο του molex), στο ένα + τα 12V (το κίτρινο του molex) (ή 5V αν θες να δώσεις 5 που είναι το κόκκινο του molex) και στο άλλο η λεντοταινία σου (το + της(κόκκινο)). To - της λεντοταινίας πάει στο μαύρο του molex.

12βολτη είναι η λεντοταινία ή 5βολτη; Γιατί βλέπω κόκκινο στην φωτογραφία σου αλλά δεν βλέπω απο που παίρνει. Πρόσεχε μην δώσεις παραπάνω τάση και τα ψήσεις τα λεντ.

Βγάλε μια φωτογραφία καλύτερα το molex που έχεις για τροφοδοσία της λεντοταινίας να δω τι παίρνει και να σου κάνω σχεδιάγραμμα.

Αυτό έχει 3 πόδια, στα 2 έχει ένα + και στο 3ο έχει ένα -. Στο - πάει η γείωση (το μαύρο του molex), στο ένα + τα 12V (το κίτρινο του molex) (ή 5V αν θες να δώσεις 5 που είναι το κόκκινο του molex) και στο άλλο η λεντοταινία σου (το + της(κόκκινο)). To - της λεντοταινίας πάει στο μαύρο του molex.

12βολτη είναι η λεντοταινία ή 5βολτη; Γιατί βλέπω κόκκινο στην φωτογραφία σου αλλά δεν βλέπω απο που παίρνει. Πρόσεχε μην δώσεις παραπάνω τάση και τα ψήσεις τα λεντ.

Βγάλε μια φωτογραφία καλύτερα το molex που έχεις για τροφοδοσία της λεντοταινίας να δω τι παίρνει και να σου κάνω σχεδιάγραμμα.

Γεια σου φίλε μου, ευχαριστώ για την βοήθεια. 

Τα led είναι: Input Voltage: 12V DC Power: 2A  24W

post-252772-0-20597200-1457088598_thumb.jpg

Οκ δηλαδή όταν βάζεις το molex στο θυλικό molex της τροφοδοσίας των led τότε απέναντι απο το κόκκινο της τροφοδοσίας πάει το κίτρινο απο το τροφοδοτικό.

Αν είναι έτσι κάνε αυτήν την σύνδεση:

Untitled.png
screen grab

Αφού δεν εχω το κίτρινο και το δεύτερο κόκκινο! Αλλιώς δεν γίνεται? Συνχωραμε αλλά είμαι παντελώς άσχετος με τα ηλεκτρολογικά. 

Αφού δεν εχω το κίτρινο και το δεύτερο κόκκινο! Αλλιώς δεν γίνεται? Συνχωραμε αλλά είμαι παντελώς άσχετος με τα ηλεκτρολογικά. 

αααα, τώρα κατάλαβα, αυτά θα τα πάρω από το μολεξ του τροφοδοτικού.  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...