Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδεια γεια σας εκανα format το λαπτοπ μου σε windows 7 ultimate στη ρωσικη γλωσσα το μενου τα παντα ειναι στα ρωσικα.αλλα υπαρχει ενα προβλημα οταν κατεβαζω και παω να βαλω υποτιτλους ελληνικους srt στη ταινεια μου εχει μπερδεμα τα ρωσικα γραμματα κατι σαν τα κινεζικα εχει και δεν μπορω να δω τη ταινεια.διωρθονετε το προβλημα αυτο.ευχαριστω

Δημοσ.

Το πρόβλημα αυτό προκύπτει όταν τα Windows είναι σε διαφορετική γλώσσα από αυτή των υποτίτλων (συνήθως σε υπότιτλους που δεν είναι λατινικοί - Αγγλικά, Γερμανικά κλπ. -, αλλά σε άλλη γλώσσα με μη λατινικό αλφάβητο, όπως τα Ελληνικά).
Λύση υπάρχει, αλλά το ερώτημα είναι πως να σου εξηγήσω που να πας, όταν τα Windows είναι Ρωσικά?
Σε Αγγλικά Windows 7 πρέπει να πας στη καρτέλα "Region and language", στο tab "Administrative" και να αλλάξεις το "current language for non-unicode  programs" σε Greek (φαντάζομαι ότι σε σένα είναι στα Ρωσικά)!
Όπως επίσης και στα regional settings θα πρέπει να βάλεις υποστήριξη στα Ελληνικά.
Αν καταφέρεις να βρεις που είναι, θα λυθεί το πρόβλημα σου.

Δημοσ.

Εφόσον έχεις τα Windows 7 Ultimate, θα μπεις στα Windows Update και μετά από έλεγχο ενημερώσεων θα σου εμφανίσει στα Optional Updates (δεν ξέρω πως λέγεται στα Ρωσικά) πολλά πακέτα γλωσσών. Θα αφήσεις τσεκαρισμένα μόνο τα Ελληνικά & θα πατήσεις ΟΚ και εγκατάσταση. Αυτό θα σ'αφήσει ν'αλλάξεις τη γλώσσα των Windows 7 στα Ελληνικά.

Δημοσ.

λοιπον το εχω στα ελληνικα αλλα και παλι μου εχει ρωσικους υποτιτλους

το interface των windows εννοω

πες μου στα ελληνικα που να παω πως

Δημοσ.

λοιπον το εχω στα ελληνικα αλλα και παλι μου εχει ρωσικους υποτιτλους

το interface των windows εννοω

πες μου στα ελληνικα που να παω πως

Για να αλλάξεις τη γλώσσα των Windows σε Ελληνικά, εφόσον κατέβασες (κι έχεις κάνει εγκατάσταση) το Ελληνικό language pack μέσω Windows Update:

Πίνακας ελέγχου - Ώρα, Γλώσσα και Περιοχή - Περιοχή - Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας

κλικ στη καρτέλα Πληκτρολόγια και γλώσσες - Γλώσσα εμφάνισης - Εγκατάσταση/Κατάργηση εγκατάστασης γλωσσών κι ακολουθείς τις οδηγίες για ν'αλλάξεις τη γλώσσα (Interface) στα Ελληνικά.

Για για τους υπότιτλους:

Πίνακας ελέγχου - Ώρα, Γλώσσα και Περιοχή - Τοπικές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις γλώσσας

στη καρτέλα Διαχείριση στο Γλώσσα για τα προγράμματα που δεν υποστηρίζουν Unicode επιλέγεις Ελληνικά (Ελλάδας) μέσω Αλλαγή τοπικών ρυθμίσεων συστήματος και πατάς ΟΚ.

Ο υπολογιστής σου και στις 2 παραπάνω περιπτώσεις κάνει restart και όλα εντάξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...