Fonias A.E Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Edw kai konta 4 xronia eimai eutixis katoxos enos set ixeiwn Cambridge Soundworks DTT2200 5.1!Ta ixeiakia den lew kala apedidan gia 42W RMS kai eixan poly kali poiotita ixou, eidika se paixnidakia.To thema einai oti meta apo 4 para kati xronia ta exoun psilopaiksei, opote lew na parw kati pio "dynatoutsiko" :twisted: !!! Mporw na diathesw mexri 300+kati psila gia agora ixeiwn alla thelw na exoun ENTASI.Skeftomoun gia ta Creative Megaworks 5.1 550.Exoune synoliki isxi 500W (5x70W + sub 150W) alla to thema einai oti apodidoun "pragmatika" tin parapanw isxi?Sto spiti exw ena palio systimataki Sony me Mosfet 2x75W me ixeia 8plasia apo tous doryforous twn Creative kai ksypnage tin geitonia...Ta 5 auta "ixeiakia" tha apodosoun oso ta dinei o kataskeyastis???Ta thelw perissotero gia mousiki an kai vlepw DVD kai paizw paixnidakia me EAX,THX ktl.An ta exei kapoios pls reply! Episis koitaksa k gia ta Midiland S8200 5.1.Aksizoun perissotero ta 200W tous apo ta 500W twn Megaworks? Sorry gia to megalo post! PS:Soundcard: Creative Soundblaster Audigy 5.1
matia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Απο όσα review έχω δει σε sites έχουν πάθει πλάκα με την ένταση τους.Τώρα αν θές ψάξε το και εσύ με google κλπ.Πάντως πρέπει να είναι πολύ καλά.Βασικά σε ένα site είχε κάτι reviews από διάφορα δυνατά συστήματα και τα megaworks έβγαιναν δεύτερα.Δεν θυμάμαι τα πρώτα αλλά πρέπει να είχαν πιο ακριβά από τα creative.Ψάξου πάντως
unreal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 well.. den ksero apo hxeia stereofonikon alla apo Hxeia H/Y tha sou protina ta korufaia ths Logitech. Apo poiothta einai sxedon idia an kai exo akousei oti ta logitech exoun ligo kalutero mpaso kai sigoura vgazoun parapano (db) apo ta creative.
Fonias A.E Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 unreal ta logitech Z680 505W RMS opws les einai para poly kala me sub 188W 4x62W doryforous + 1x69W kentriko, Dolby Digital kai DTS hardware decoding system kai pistopoihsi ΤΗΧ alla kostizoun mia periousia!!!Konta sta 530Euro!!!!!!!!!!!!! Kai idou oi apokriseis syxnotitas: Frequency response:(Logitech Z680) 35 Hz - 20 KHz Frequency response:(Creative Megaworks 550) Satellites 150Hz-20kHz Subwoofer 25Hz-150Hz SNR 99dB
crAss Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Exoume xanapei...me tosa lefta mporeis na xtipiseis miniHIFI pou ta ixeia tou afinoun piso tin pleionotita ton korifaion ixeion gia ipologisti crAss
dpolal Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2003 Γιατί δεν κοιτάς για μικρά 5.1 ηχεία Home Cinema;;; Ψάξε για συνδυασμούς από Pioneer , Sony, KEF, Roister που είναι σχετικά φθηνά. Επίσης μπορείς να δεις και για κανέναν μικρό μεταχειρισμένο home cinema 5.1 ενισχυτή. Σίγουρα δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με ότι άλλη υλοποίηση για υπολογιστή έχεις ακούσει.
Teoulas Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Τα logitech Z680 τα έχει ένας φίλος. Τα έχω ακούσει και είναι πολύ καλά! Εγώ έχω τα megaworks 550 τα οποία είναι επίσης πολύ καλά! Στο εξωτερικό έχουν την ίδια τιμή (π.χ. http://www.overclockers.co.uk) αλλά εδώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν τόση μεγάλη διαφορά. Πώς την είδαν δηλαδή; Τώρα όσον αφορά την ένταση και την ποιότητα, πιστεύω και τα 2 θα σε καλύψουν και στους 2 τομείς. Τα logitech είναι 505W RMS, ενώ η creative μια λέει για 500W RMS, μια 500W burst RMS. Βγάλε άκρη... Πάντως η ισχύς δεν έχει και μεγάλη σημασία. Η ένταση που αντιλαμβάνεσαι έχει να κάνει με την "πίεση" που δέχονται τα αυτιά σου (SPL - sound pressure level, σύμφωνα με την ορολογία). Συγκριτικά, θα έλεγα οτι τα Logitech μπορούν να βγάλουν πιο "boomy" μπάσο και έχουν καθαρότερες υψηλές (εχουν 3" drivers). Τα creative έχουν μια πιό φυσική απόκριση συχνοτήτων και είναι καλύτερα στις μεσαίες (3.5" drivers). Στα συν των Logitech είναι και το υπέροχο control pod που έχουν, το dolby digital & dts decoding καθώς και το τηλεχειριστήριο υπερύθρων. Πριν λίγο καιρό κι εγώ έψαχνα για καλά 5.1 PC speakers και έψαξα πολύ σε αρκετά sites για reviews κλπ. Ήθελα να πάρω τα Logitech, αλλά λόγω κόστους πήρα τα megaworks. Και τα 2 συστήματα είναι παραπλήσια, αλλά τα logitech έχουν τα extras που ανέφερα παραπάνω. Αν δε σε ενδιαφέρουν μπορείς να στραφείς στα mw550 και να γλιτώσεις κάποια χρήματα. Επίσης, έχε υπ' όψιν ότι η creative έχει βγάλει τη νέα σειρά gigaworks σε 5.1 και 7.1 εκδόσεις, τα οποία έχουν κι ένα tweeter 1" σε κάθε ηχείο. Δεν έχω διαβάσει κάποιο review, ούτε έχω δει να τα έχουν τα ελληνικά καταστήματα. Φαντάζομαι οτι τα 5.1 θα κυμαίνονται γύρω στα 500€ και θα έχουν σαφώς βελτιωμένες υψηλές. Αν μπορείς περίμενέ τα. Κλείνοντας, να σου πω, οτι είναι καλύτερα να ακούσεις τα ηχεία που σκοπεύεις να αγοράσεις γιατί το αυτί του καθενός είναι πολύ υποκειμενικό. Μπορείς φυσικά να πάρεις και μια ιδέα από τα διάφορα reviews που υπάρχουν στο web, καθώς και απο τα σχετικά fora. Όποιο κι από τα 2 αυτά συστήματα πάρεις, είμαι σίγουρος οτι θα μείνεις ικανοποιημένος. P.S. Ρίξε μια ματιά στο forum του http://www.3dsoundsurge.com/
top-gear Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 epeidi asxoloumai me to antikeimeno,tha sou proteina ta Creative 5,1 me ton enisxiti ta digital. i texnologia digital prosferei epidoseis king size ixeiwn se ixeia poly mikrou megethous. min to gelas,oso ki an sou fenetai periergo exoun tromeri apodosi.de thimamai omos to montelo akrivos
adams Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 i texnologia digital prosferei epidoseis king size ixeiwn se ixeia poly mikrou megethous Φιλε μου τι ακριβως εννοεις...τεχνολογια digital δηλαδη τι; η αποκωδικοποιηση οχι απο την καρτα ηχου και το δικο της dac αλλα απο τα ηχεια της creative και η μεταφορα ψηφιακου σηματος κανει τη διαφορα που αναφερεις :roll: Οσο για τις επιδοσεις king size απλα θα πω οτι size usually does matters Oπως ειπε και ο crass παρααπανω ολα τα συστηματα home-cinema εχουν μερα με τη νυχτα αποδοση ηχου σε σχεση με ηχεια υπολογιστων
crAss Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Tha sas po kai kati akoma... Kaname dokimi sto spiti enos filou me ena midi hifi palio pou ipirxe (2x50, 1x 35, 2x20) me ta mprostina ixeia 3 dromon. To mono kako itan oti to sistima itan dolby prologic kai oxi dolby digital. Alla akoma kai etsi o ixos itan kaliteros pio gematos kai pio xekourastos sti theasi ton tainion pou telika paratise tous 5 mikrous doriforous me to sub kai afise monima to prologic crAss
GT1807 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Τα ηχεία της Cambridge που αναφερεις (500 Watt Burst Mode) δεν αποδίδουν 500 W αλλά πολλοί λιγότερα.Το Βurst Mode που αναφερει η εταιρια είναι κατι σαν στιγμιαία ισχή.Σε RMS κλίμακα έχω την εντύπωση ότι αποδίδουν λιγότερο απο 100 W.Αντιθέτως στα Logitech Ζ 680 όλες οι τιμές είναι σε Watt RMS.Ότι και αν αποφασίσεις να πάρεις απο ηχεία υπολογιστη κανένα δεν προκειται να πιασει σε ποιοτητα και ενταση ενα καλο ενισχυτή Dolby Surround με 6 καλα ηχεία.Κοστίζουν περίπου τα ίδια λεφτα.Αν είναι να τα δώσεις σκέψου καλυτερα. Τα σέβη μου[/img]
Fonias A.E Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2003 GT1807 γι αυτο εβαλα post sto insomnia.Επειδη δεν ηθελα να κανω καμια μαλακια και δωσω 300Ε σε κατι που θα μου βγει πατατα(κ με φυτρα κιολας).Η λυση με τον ενισχυτη κ τα ηχεια δεν ειναι κατα πολυ ακριβοτερη απο τα MW550?Δεν εχω κοιταξει τιμες αλλα αν θέλατε κατι δυνατο σ αυτή την τιμη τι θα μου προτεινατε?(μοντελο ενισχυτη κ ηχεια) Τα logitech φαινονται καλυτερα αλλα δεν θα δωσω 530Ε για ηχεια pc(ΜΙΑ φορα τα εδωσα για καρτα γραφικων).Ο λογος που θελω δυνατα ηχεια ειναι οτι σχεδον τα παντα τα κανω μεσω pc (μουσικη,ταινιες,ραδιο,TV για να μην παρεξηγηθει το προηγουμενο) και δουλευει 24/24. Αν μπορει καποιος ας μου προτεινει ενα πακετακι ενισχυτη-ηχειων και που θα τα βρω. Φχαριστω παιδια για το support .Ειναι μια παρηγορια στο δραμα που περνάω ,δηλαδη, να μην εχω "ρεύμα" να ξυπναω τους γειτονες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.