fotkpant Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Yπαρχει αραγε συμβατο handsfree στην αγορα με το συγκεκριμενο smartphone?Μετα απο λιγο καιρο απο την αγορα του σταματησε να αναγνωριζει το δικο του handsfree,το οποιο δεν μπορω να πω οτι εμοιαζε κ τοσο ποιοτικο εξαρχης.Οτι κ αν δοκιμασα,Νοkia,iluv,Puro,Samsung κτλ ειτε δεν λειτουργει,ειτε αναγνωριζεται απλα ως ακουστικα,ειτε λειτουργει με πολλα παρασιτα κ ο συνομιλητης δεν ακουει τιποτα. Οποιος γνωριζει ή εχει καποια αποψη,καλοδεχουμενη.Ευχαριστω.
kataramenos32 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Η εταιρια και οι συσκευες της ειναι απλα τραγικες.Δεν μου φαινεται καθολου περιεργο που εχει προβληματα.Εφοσον εχεις δοκιμασει τα παντα και δεν δουλευουν η συσκευη εχει προβλημα
fotkpant Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Προχωρησα στην αγορα αυτη μετα απο πολυ ψαξιμο ειναι η αληθεια κ αφου πρωτα ειχα δει οτι σε γενικες γραμμες ειχε καλες κρητικες.Απο την info-quest που εχει την υποστηριξη μου ειπαν μολις σημερα να τους το στειλω για τεχνικο ελεγχο.Βεβαια δεν ξερω εαν θα βοηθησει καπου,κ αν δεν θα εχω κ αργοτερα προβληματα.Το εχω 1μιση μηνα κ θεωρω οτι ηταν κακη επιλογη εντελει. Δεν περιμενα να αναγνωριζει ακουστικα microsoft,αλλα υπαρχουν τοσες μαρκες..οτι κ αν δοκιμασα δεν λειτουργησε,καθολου ή δεν λειτουργησε σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα