Προς το περιεχόμενο

Okhlos (όχλος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορώ πώς δεν έχει εμφανιστεί ήδη θέμα για αυτή την επικούρα.

Λοιπόν, πρόκειται για επερχόμενο τίτλο από την Devolver Digital, εκδότη των Hotline Miami και Ronin (και νομίζω και του Invisible Inc) και developer την Coffee Powered Machine που ανάθεμα αν έχει βγάλει ποτέ τίποτα, πέρα από ένα άγνωστο tablet game.

Είστε ένας φιλόσοφος. Στην Αρχαία Ελλάδα. Και αναλαμβάνετε να μαζέψετε έναν ΟΧΛΟ και να τα βάλετε με θεούς και δαίμονες.

Ω ναι.

Πλακώνετε στο ξύλο ό,τι βρεθεί στο διάβα σας, με το μπούγιο που σέρνετε πίσω σας και που μπορείτε να το εξελίξετε, εξοπλίσετε και γενικά διαχειριστείτε. Στα συν τα κλασσικά "Μολών Λαβέ" και άλλα κουλτουριάρικα που πετάγονται στην οθόνη, καθώς και ο Μινώταυρος, ο Καλυδώνιος Κάπρος, η Σφίγγα, η Άρπυια και ασφαλώς οι Θεοί που τρώνε της χρονιάς τους από το εξοργισμένο εκλογικό σώμα εεεεε ποίμνιο ήθελα να πω.

Η κύρια ιδέα του παιχνιδιού (η φιλοσοφία και η νόηση έναντι στη δεισιδαιμονία) μου κάνει κλικ και είναι αρκετά έξυπνη, τώρα για την υλοποίηση το συζητάμε :D :D Παρόλα αυτά το παιχνίδι φαίνεται αρκετά ευχάριστο από το trailer και θα το έχω στο νου μου.

Κυκλοφορία αναμένεται το Μάρτιο.

• Like 6
Δημοσ.

καθώς και ο Μινώταυρος, ο Καλυδώνιος Κάπρος, η Σφίγγα, η Άρπυια και ασφαλώς οι Θεοί που τρώνε της χρονιάς τους από το εξοργισμένο εκλογικό σώμα εεεεε ποίμνιο ήθελα να πω.

προφητικο το παιχνιδι :-D

• Moderators
Δημοσ.

εγω γιατι το βλεπω σαν να μας γελοιοποιούν;;;;;

Εγώ το βλέπω σαν σάτιρα.

Άλλοι μας γελοιοποιούν. 

Hint: Είναι 300 και όχι Σπαρτιάτες.

• Like 7
  • 6 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...