voltmod Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Την πρώτη της κάμερα για υποβρύχιες λήψεις παρουσίασε η Leica, την X-U (Typ113). Σε σχέση με τις υπόλοιπες “θωρακισμένες” κάμερες που κυκλοφορούν στην αγορά, η Leica X-U είναι πολύ πιο όμορφη και στιλάτη, και δεν ξεφεύγει από την γενικότερη σχεδιαστική φιλοσοφία του Γερμανού κατασκευαστή. Η X-U που ικανοποιεί τις στρατιωτικές προδιαγραφές MIL-STD-810G, αντέχει στην σκόνη, στους κραδασμούς (σε πτώσεις από 1,22 μέτρα) αλλά και στο νερό –στο πολύ νερό, αφού αντέχει σε βάθος έως και 15 μέτρων- και εξοπλίζεται με αισθητήρα APS-C 16 Megapixels, και σύστημα φακών ASPH Summilux f/1.7 23mm. Επίσης διαθέτει οθόνη 3,0 ιντσών, κάτω από ένα ειδικό προστατευτικό κάλυμμα. Δυστυχώς, η νέα Leica X-U δεν υποστηρίζει λήψη video ανάλυσης 4Κ, παρά μόνο σε ανάλυση 720p ή 1080p στα 30fps. Η ευαισθησία ISO ωστόσο μπορεί να φτάσει έως και στα 12500. H τιμή της νέας Leica X-U είναι $2950. Site: Engadget
hayas88 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Σε σχέση με τις υπόλοιπες “θωρακισμένες” κάμερες που κυκλοφορούν στην αγορά, η Leica X-U είναι πολύ πιο όμορφη και στιλάτη, πραγματικά μόνο αυτό είναι παραπάνω
sabrewulf Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Με ττέτοια τΙμή προτιμω να ααγοράσω μια θήκη υποβρύχια ikelite για την dslr μου και να εχω πολυ ποιοτικότερες φωτογραφίες...
21century Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Αρκετά δυνατές προδιαγραφές αλλά περιμένω να δω την αγορά...
ELMastas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Χρήσιμα για όταν θα πάμε στα νησιά γκαλαπάνγκος για το επόμενο ντοκυμαντέρ !
atsddd Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Με ττέτοια τΙμή προτιμω να ααγοράσω μια θήκη υποβρύχια ikelite για την dslr μου και να εχω πολυ ποιοτικότερες φωτογραφίες... Συν οτι κανει και για θαλασσινο νερο. Δεν ξερω γιατι σε ολες τις παρουσιασεις προιοντων ακομα και στο ιδιο το site του κατασκευαστη πολλες φορες, δεν αναφερεται οτι η οποια αδιαβροχοποιηση αφορα μονο γλυκο νερο. 1
Retromaniac Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Όλα τα λεφτά στο Λεϊκό. Πραγματικά θέλω να μάθω ποιος τις αγοράζει και συνεχίζουν ακάθεκτοι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα