kostaki791 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας παιδιά,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο προϊόν!το αγόρασα χθες γιατι θέλω να το χρησιμοποιήσω σαν client η καλύτερα σαν bridge with ap!το πρόβλημα ειναι το εξής,πιάνω ασύρματα ένα δίκτυο,και θέλω να συνδεθώ και το αγόρασα αυτο για καλύτερο αποτέλεσμα γιατι με την κάρτα δικτύου του pc δεν είχα πολυ καλο αποτέλεσμα!οταν κάνω το setup μου εμφανίζει ένα θαυμαστικό στη σύνδεση και δεν μπορώ να εχω Ίντερνετ!καταλαβαινω οτι χρειάζεται να αλλάξω τις ρυθμίσεις,ip και τα λοιπά!μπορει καποιος να με βοηθήσει να μου γράψει αναλυτικά τι να κάνω;να αναφέρω οτι το αρχικό ρουτερ ειναι ένα του ΟΤΕ vdsl,απο το οποίο φεύγει ενσύρματα ένα access point tplink wa901nd 300mbps!εγω θέλω να παρω απο το tp link,γιαυτο μάλλον αντιμετωπίζω πρόβλημα!ευχαριστω
kostaki791 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Κανεις που να μπορει να βοηθήσει;
poulinos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 εστω και με καθυστερηση παμε οσο θυμαμαι μια που δνε το εχω ευκαιρο μπορεις να κανεις αυτο που θες με δυο τροπους.ο ενας τροπος ειναι με την επιλογη Client που θα πιανει ασυρματα και θα σου δινει με καλωδιο αλλα μπορεις να παιξεις και με Universal repeater.εκει παιρνει ασυρματα αλλα δινει και ασυρματα και με καλωδιο.οποτε διαλεγεις αυτο που θες. απο εκει και περα.το adsl router εχει μια Ip Πχ 192.168.1.254.το tp link πρεπει να εχει και αυτο μια Ip λογικα στο ιδιο δικτυο πχ 192.168.1.1. εσυ θα πρεπει να βαλεις μια ξεχωριστη Ip πχ 192.168.1.253.θα πρεπει να εισαι στο ιδιο δικτυο με τους αλλους.για να δεις τι ειναι οι αλλοι συνδεσου με το Laptop και κανε απο Command prompt IPCONFIG για να δεις τι Ip εχει το αλλο ρουτερ.ενδεχομενως να μην δεις την ip που εχει το tp link της αλλης πλευρας ή οποια μπορει να ειναι dynamic μπορει και static >σε καθε περιπτωση προσπαθησε να πας σε Ip απο 200 και πανω για να εισαι μακρυα απο το ευρος του Dhcp του αρχικου ρουτερ.τον Dhcp θα τον κλεισεις στο δικο σου ρουτερ και αμα σε ρωτησει gateway θα βαλεις την ip του adsl router που πηρες στο Ipconfig και οχι του tp link. Πριν κανεις οτιδηποτε δες για firmware update αφου δεις ποιο Version εχεις καταρχην γιατι για καθε Version υπαρχουν αλλα Firmware.αν το αρχικο ρουτερ ειναι πχ 192.168.1.1 εσυ θα πρεπει να παιξεις στο 192.168.1.χ .αν ειναι το αρχικο ρουτερ 192.168.0.1 τοτε θα πρεπει να παιξεις στο 192.168.0.χ. και στο Universal repeater και στο client θα σου ζητησει να κανεις survey και να βαλεις (διαλεξεις ) την mac address του ασυρματου που θα συνδεθεις.και μετα θα πρεπει να βαλεις τον τυπο κλειδωματος οπως και τον Κωδικο.λογικα θα πρεπει να σου βγαλει οτι ειναι Connected το tp link σου με το αλλο tp link στο status και να φαινεται ανταλλαγη πακετων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα