dionisis1978 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Το θυμαται κανεις αυτο το διαμαντι?? Η μαγεια της εποχης και του game δεν ερχεται ποτε ξανα!!! https://www.youtube.com/watch?v=EiJLOjeyDxs 2
ektelion Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Φυσικά και το θυμόμαστε. Εγώ προσωπικά το έπαιζα στην Amiga μου και έπαιρνα αποκλειστικά τους Atreides. Οι Harkonnen είχαν τις πιο δυνατές μονάδες, αλλά και τα πιο ευάλωτα κτήρια. Θυμάμαι την ηδονή όταν είχα πια ετοιμάσει το στρατό μου και έκανα το τελικό ντου. Το μόνο πρόβλημα του παιχνιδιού (το οποίο έλυσε το C&C) ήταν ότι δεν μπορούσες να ομαδοποιήσεις μονάδες. Δηλαδή δεν μπορούσες π.χ. να επιλέξεις πέντε trikes ταυτόχρονα. Έπρεπε να τα κλικάρεις ένα ένα και να τα στείλεις εκεί που ήθελες. Αλλά νταξ, ήταν το πρώτο του είδους του, οπότε οι όποιες ελλείψεις συγχωρούνται. Μπορείς να το παίξεις δωρεάν Site: online . 2
dionisis1978 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Και εγω Ατρειδες επαιρνα αλλα μετα τους πηρα ολους !!! Το ειχα λιωσει !! Τα sonic tanks ητανε τουμπανο με καλη εμβελεια αλλα θα συμφωνησω οτι οι χαρκονεν ειχανε καλυτερα και πιο δυνατα unit. Αργοτερα ειχε βγει το emperor battle for dune , το οποιο ητανε αρκετα καλο και αυτο. https://www.youtube.com/watch?v=yULGsVXmumo Το ειχα δει και παλιοτερα το ον λαιν αλλα δεν καταφερα να το παιξω, εχουν περασει παρα πολλα χρονια και τα γραφικα μου φαινοντε σαν Atari 2600.. Παρολα αυτα θα το τσεκαρω παλι τιμη ενεκεν των παλιων χρονων!!!!
aliakas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 amiga εγώ έπαιζα το dune το κανονικό που ήταν adventure και ήταν καταπληκτικό game το dune II ποτέ δεν μου έκανε click ώστε να ασχοληθώ παραπάνω από βδομάδα
ektelion Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 amiga εγώ έπαιζα το dune το κανονικό που ήταν adventure και ήταν καταπληκτικό game το dune II ποτέ δεν μου έκανε click ώστε να ασχοληθώ παραπάνω από βδομάδα 5
dionisis1978 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Αψογος πολυ γελιο εριξα εκτος του οτι εκανες μια πολυ καλη παρουσιαση!
ektelion Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Ευχαριστώ, να 'σαι καλά Αν σου άρεσε αυτό και είχες Amiga, τότε ίσως σε ενδιαφέρουν και τα υπόλοιπα επεισόδια της σειράς μου. Το κανάλι μου στο YouTube είναι εδώ. Έχω ανοίξει και σχετικό νήμα στο Insomnia. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, πρόκειται για labor of love και δεν παίρνω φράγκο από την όλη φάση 5
dionisis1978 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ωραιο το καναλι σου, ειδικα το shadow of the beast και το wonder boy ειναι πολυ σουπερ!! Συνεχισε την καλη δουλεια με μερακι . Μια παρακληση, βαλε και το Utopia !!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=y-t2lHJ-WJQ Aπο τα καλυτερα AMiga games της εποχης! Για να μην θυμιθω το cossacks pc ,turrican 2 amiga , double dragon ,lemmings, wings of fury amstrad 618 ο πρωτος μου υπολογιστης , shinobi, north and south και ποσα αλλα μου ερχοντε στο μυαλο και απλα θυμαμαι την μαγεια της στιγμης οταν τα εβαζα για να παιξω, ενιωθα μια παραξενη ευφορια!! Αλλη φαση, τωρα παιζω για να παιζω, τοτε υπηρχε συναισθημα ρε παιδι μου. Μπορει να φταιει και η ηλικια δεν λεω, στα γεραματα ποσο gamer μπορεις να εισαι με τοσες υποχρεωσεις ?? Βαζω να παιξω ενα παιχνιδι και με σηκωνουν 2 φορες στο μισαωρο ??? ουτε να σκεφτεις δεν μπορεις , ασε την γκρινια απο την γυναικα , κλαματα τα μωρα, αστα να πανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το shinobi το εχεις καλυψει στα ninja games , τωρα το ειδα. Θα σε προτεινω σε κανα καναλι για εκπομπη, μιας και δεν παιζει τπτ τωρα!! Η να αναβιωσουμε το θρυλικο Pixel !
ektelion Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχα, όσον αφορά στην γκρίνια από τη γυναίκα και τα κλάματα του μωρού, σε νιώθω απόλυτα. Παρόλα αυτά, βρίσκω ακόμη το χρόνο να παίζω παιχνίδια και με ορισμένα διαμάντια του είδους (π.χ. Last of Us) νιώθω ακριβώς όπως και παλιά. Αν κρίνω από το nick σου είσαι ένα χρόνο μεγαλύτερός μου (το πολύ, γιατί εγώ γεννήθηκα Φλεβάρη του '79), οπότε δεν νομίζω να είναι τα γεράματα, αλλά ναι, σίγουρα το ότι δεν είμαστε τόσο ανέμελοι όσο τότε παίζει το ρόλο του... Έκανα μια αναφορά στο Utopia στο επεισόδιο "Amiga music", αλλά είναι μεγάλο μου απωθημένο, οπότε ποτέ δεν ξέρεις, ίσως κάνω κάτι πιο εκτεταμένο στο μέλλον.
Sugizo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Dune II στο Mega Drive, λιώσιμο, αλλα νομίζω είχε βγει μόνο σε U.S και Ασία στο MD
dionisis1978 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Χαχαχα, όσον αφορά στην γκρίνια από τη γυναίκα και τα κλάματα του μωρού, σε νιώθω απόλυτα. Παρόλα αυτά, βρίσκω ακόμη το χρόνο να παίζω παιχνίδια και με ορισμένα διαμάντια του είδους (π.χ. Last of Us) νιώθω ακριβώς όπως και παλιά. Αν κρίνω από το nick σου είσαι ένα χρόνο μεγαλύτερός μου (το πολύ, γιατί εγώ γεννήθηκα Φλεβάρη του '79), οπότε δεν νομίζω να είναι τα γεράματα, αλλά ναι, σίγουρα το ότι δεν είμαστε τόσο ανέμελοι όσο τότε παίζει το ρόλο του... Έκανα μια αναφορά στο Utopia στο επεισόδιο "Amiga music", αλλά είναι μεγάλο μου απωθημένο, οπότε ποτέ δεν ξέρεις, ίσως κάνω κάτι πιο εκτεταμένο στο μέλλον. Ναι καλα το καταλαβες ,ιουνιο του 1978 γεννηθηκα! Σε ζηλευω πραγματικα αν μπορεις και παιζεις ακομα με το ιδιο παθος οπως παλιοτερα. Ενταξει δεν ειμαστε και γεροι αλλα για gamers ειμαστε μεγαλοι νομιζω! Για εμενα αν δεν κατσεις Σαββατοκυριακο να παιξεις σερι οτι γουσταρεις και να κανεις παυση μονο για υπνο δεν απολαμβανεις την ολη φαση. Εγω ειχα την τυχη και καναμε καψιματα με εναν ξαδελφο μαζι οποτε περιττο να σου πω τι γινοτανε. SYndicate wars Sony1 , Dynasty warriors ,warcraft, ητανε λιγοι απο τους τιτλους που παιζαμε διπλο εννοειτε C&C ,Cossacks, Centurion και πολλα αλλα σε Pc..... Τι να λεμε αλλη φαση , ανεμελια στα @@ ολα !!!!!!!!! Dune 2 σε Mega Drive πρωτη φορα το ακουω!!! Δεν την ειχα ποτε την κονσολα αλλα τετοιο τιτλο ουτε καν υποψιαζομουν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα