Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασε ένας γνωστός έναν νέο υπολογιστή και συγκεκριμένα αυτόν από το eshop

http://www.e-shop.gr/innovator-value-j1800-xoris-leitoyrgiko-p-PER.912827

Ξεκινάω να κάνω εγκατάσταση ( έχω κάνει άπειρα format, είναι η δουλειά μου αυτή ) και κολλάει το pc ολόκληρο. Το πάω πίσω μου λένε όλα καλά εμείς κάναμε εγκατάσταση λέει... Δοκιμάζω από USB μιας και πριν είχα δοκιμάσει από CD, καθώς γίνεται η εγκατάσταση πετάει μπλε οθόνη ο υπολογιστής. Ξαναλέω έχω κάνει άπειρες εγκαταστάσεις.... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΑΘΟΣ.

τώρα... Τι Να κάνω; έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; ο υπολογιστής είναι 2 ημερών. Δεν δέχονται DOA λέει γιατί είναι θέμα software.. Και που ξέρω εγώ ότι δεν μου λένε λαλακιες; και δεν προσπάθησαν καν;

Τι να κάνω τη βοήθεια σας, έχω τρελαθεί. Ότι πάνε να μας βγάλουν τρελούς με ενοχλεί.

Δημοσ.

Σου είπαν έκαναν εγκατάσταση αφου δεν εχει λειτουργικό μέσα πως έκαναν εγκατάσταση  ......  ? , πήγαινε το πισω και να ζητήσεις να κάνουν εγκατάσταση μπροστά σου

• Like 1
Δημοσ.

Έκαναν εγκατάσταση υποτίθεται για να το τεσταρουν και το έσβησαν μετά

Θα το τρέξω το hirens ευχαριστώ φίλε.

Τι ημερομηνία να δω στο Bios; τι εννοείς; θα τα δω τα άλλα ναι.

Δημοσ.

στο bios καπου γραφει την ημερομηνια ώρα κτλ  τσέκαρε εάν είναι σωστη  η ημερομηνια μια φορα εμενα με παίδεψε το φορμάτ και ήταν από λάθος ημερομηνια 

Δημοσ.

Ωραίος, θα το κοιτάξω και αυτό. Θα δω και αν είναι καλά κουμπωμένα όλα... Επειδή έχει και μια μνήμη η μητρική θα δω αν είναι στη σωστή. Γράφει στο site της Asrock που πρέπει να είναι αν είναι 1 μόνη της...

Δημοσ.

Λοιπόν, ώρ ήταν οκ. Όλα καλα κκουμπωμένα....

Η λύση ποια ήταν; άλλαξα το sata Mode από AHCI σε IDE. Έγινε κανονικότατα η εγκατάσταση και όλα κομπλέ

Δημοσ.

Μπλε οθόνη βγάζει όταν ήδη έχεις εγκατεστημένα τα win με αρχική επιλογή το IDE και τότε το αλλάξεις σε ahci. Εξαρχής εγκατάσταση σε ahci δεν πρέπει να βγάζει πρόβλημα. 

Δημοσ.

Κι όμως... Ποιος ξέρει τι παίχτηκε

Εγώ θυμάμαι όταν πήγα να κάνω εγκατάσταση με ACHI σε HDD δεν μπορούσα. Σε SSD έκανε κανονικά πάντως. Τώρα δεν ξέρω τι φάση. 

Δημοσ.

IDE !!!!!!!!!!! Νέο PC ??????,,,,,,,,, ρε παιδιά 2016 δεν έχουμε ή πάω καμια δεκαρια χρονια μπροστά ?? τι σκληρο βάλανε ?? όλα τα περίμενα αλλα αυτό με τίποτα,,, μήπως το παλικαρι θα πρέπει να κάνει και το φορμάτ με εντολή   format c  :P  :P    έλεος 

Δημοσ.

Ναι παιδιά... Έχετε το στο νου σας...

Φαίνεται προφανώς ασυμβατότητα κάποιον δίσκων με το πρότυπο AHCI, όχι ssd... Απλοί δίσκοι...

Με IDE από χθες και το format έγινε και πολύ καλά πάει το μηχάνημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...