LivEviL Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα μικρό πρόβλημα σήμερα το μεσημέρι ήρθε ένα μικρό ξαδερφάκι μου στο Σπίτι μου,την ώρα που Δεν το έβλεπα τι κάνει δυστυχώς μου πήρε το destiny Από το xbox one Και μου Το γρατζούνισε σε ελαφριά μορφή τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να αφαιρεσω Της Γρατζουνιές υπάρχει κάποιο κατάστημα που επισκευάζει Blu-ray; η κάποιος Άλλος τρόπος;
george kesoglu Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 πηγαινε σε ένα βίντεο κλαμπ έχουν συσκευές καθαρισμού 1
bedazzled Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2016 Τα Blu-Ray έχουν πολύ λεπτή επίστρωση (0.1mm) στο data layer, οπότε ίσως να μην γίνεται. Στα DVD (0.6mm) και CD (1.2mm) είναι πιο απλό.
LivEviL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δυστυχώς στην περιοχή που μένω το μόνο βίντεο κλαμπ που δουλεύει είναι το seven δεν έχει μηχάνημα το οποίο επισκευάζει cd, κάποιο άλλο κατάστημα που μπορώ να στείλω το παιχνίδι με το ελτα και να μου το επισκευάσουνε; και να μου το στείλουν πίσω υπάρχει; Εάν ναι ας μου δώσει κάποιος τα στοιχεία του καταστήματος να επικοινωνήσω μαζί του θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Έχω δει στο youtube Κάτι βιντεάκια με οδοντόκρεμες αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει οπότε πριν Επιχειρήσω το οτιδήποτε καλό θα ήτανε να εμπιστευτώ ένα κατάστημα το οποίο θα μου το επισκευάσει σίγουρα..
george kesoglu Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 η οδοντόκρεμα επισκευάζει πολύ ελαφριές γρατζουνιές και θαμπάδες , σε πιο χοντρές ζημιες δεν, μονο το μηχάνημα μπορεί κάτι να κάνει, ξέρω ότι σχεδόν όλα τα video blue έχουν για ψάξε κάποιο κοντα σου 1
LivEviL Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου θα το Ψάξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα