Προς το περιεχόμενο

Zowie EC2-A

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ξερεις μηπως κανεις που μπορω να βρω το συγκεκριμενο mouse του τιτλου?

Απ'οσα site εχω ψαξει δεν το βρηκα πουθενα, ειναι παντου μη διαθεσιμο.

Μιλαω παντα για Ελλαδα,

ευχαριστω.

Δημοσ.

skroutz εχει τον αντικαταστατη του fk το za αν σε ενδιαφερει αν θες το ec Που ειναι μονο για δεξιοχειρες κι εγω το ψαχνω για φιλο αν και απ οτι διαβασα η εταιρια ειναι σε φαση αντικαταστασης με omron στα κλικ απο huano και επειδη τα μοντελα που κυκλοφορησαν early ειχανε καποια θεματα τα αποσυρανε για περαιτερω επεξεργασια και ισως επιστροφη στους huano οποτε και θα σε συνιστουσα να περιμενεις με την συγκεκριμενη εταιρια η απλα να ρισκαρεις με την αγορα με την ελπιδα να μην εμφανισει καποιο προβλημα το ποντικι σε μελοντικη αγορα αν το βρεις τελικα

• Like 1
Δημοσ.

Εχει γινει refresh με omrons για αυτο δεν τα βλεπεις ακομα εδω, περιμενε να δουμε τι θα γινει γιατι κανουν και κατι περιεργα double click προβληματα. Κατοχος ec2-a με huano μπορω να σου πω οτι ειναι το καλυτερο απο οσα εχω δοκιμασει και εχω δοκιμασει αρκετα(η υπογραφη ειναι outdated ειχα το ZA11 αλλα προτιμησα τελικα το shape του ec2-a). Tο refresh που εκαναν ομως ειναι λιγο απογοητευτικο στην καλυτερη side-grade το λες οχι update, ισως να περιμενες καποιο αλλο τωρα που εγινε public ο 3360 και θα αρχισουν να βγαινουν.

Δεν ειναι αντικαταστατης του FK το ZA υπαρχουν και τα 2 κανονικα, το ZA εχει μεγαλυτερο υψος πισω για καλυτερο palm grip.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ειναι, περιμενετε και ελπιζουμε για 3360 μιας που γυρνανε παλι σε huano μπορει να αλλαξουν sensor για να δικαιολογησουν το refresh αλλιως πρακτικα εκτος του 16 step scroll wheel ειναι το ιδιο mouse ακριβως.

Εμενα μου αρεσουν τα huano στο ec παντως, στο za ειναι πολυ πιο σκληρα προφανως λογο κατασκευης στο ec ομως μπορεις να τα σπαμαρεις σχετικα ανετα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...